Jocurile Olimpice Londra 2012
Am deschis acest subiect pentru a discuta in general despre Olimpiada de la Londra.
Ma uit acum la ceremonia de deschidere si trebuie sa recunosc ca mi se pare foarte diferita fata de ceremoniile de la olimpiadele anterioare. Dupa o prima parte normala, sa spunem, despre alcatuirea Marii Britanii, despre zone, specific, istorie, realizari am ajuns impreuna cu ...James Bond la Buckingham. Nu ma asteptam sa vad regina sarind din elicopter sau pe mister Bean cantand Vanghelis la pian in timp ce-si butona mobilul. Sau chiar statuia lui Churchill facand cu mana reginei !
Interesanta si inedita trecere prin umorul englezesc, filmul, muzica si teatrul lor.
M-au impresionat si momentele realizate de persoane cu dizabilitati.
Raspunsuri
andacos spune:
Originala ceremonie de deschidere,mi-a placutfoarte mult ,am stat pina la final!
Originala flacara olimpica!
Felicitari englezilor pentru ceva deosebit!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
My_Lady0091 spune:
sublim.mi-a placut la nebunie!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
aschiutza spune:
Ok, nu dati cu pietre, da?
Mie nu mi-a placut. Doar Mister Beam, scena cu James Bond si regina si corul de copii care a cintat imnul. In rest dansurile cu tema (zau ca am vazut atitea intr-o anumita perioada a vietii, incit nu ma omor sa vad altele ) si treaba cu flacara, desi simbolul de a lasa generatia urmatoare sa aprinda flacara e f frumos in sine, in practica dupa tot buhuhu "cine va aprinde flacara" (macar nu a fost Beckham) , mi-i s-au parut mau . Deasemnea ideea cu povestile a fost frumoasa dar realizarea parca venea din cosmaruri, totul inchis, necolorat. Ar fii putut sa creeze ceva feeric, dar Voldemortul ala imens mi-i s-a parut f deplasat (ar fii putut sa aduca vrajitorele vesel imbracate, personajele vesle din Alice in loc de Mad Hat... )
Ceremonia asta si cea de la Albertville sunt singurele care nu mi-au placut, sa nu credeti ca sunt circotasa .
CamiSol spune:
Pt cine intereseaza:
Programul Jocurilor Olimpice 2012
http://www.prosport.ro/alte-sporturi/jo-2012/program-jocurile-olimpice-2012-transmisiunile-tv-9904920
PROGRAMUL sportivilor romāni la Jocurile Olimpice Londra 2012:
http://www.gandul.info/sport-miscare/programul-sportivilor-romani-la-jocurile-olimpice-londra-2012-9891206
Lala_D spune:
Alina Dumitru s-a calificat in sferturile de finala la judo
Echipajul de dublu rame feminin trebuie sa treaca de turul 2 de calificare (recalificari) pentru a intra in finala A.
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Alina Dumitru s-a calificat in sferturile de finala la judo |
ba chiar si in semifinala! hai Alina!
Lala_D spune:
Calificare si in semifinala pentru Alina Dumitru!
E lovita la picior dar trebuie sa stranga din dinti deoarece semifinala e foarte dificila, cu o adversara dura.
Lala_D spune:
Alina este in finala!
Avem oricum o prima medalie la JO dar speram sa fie de aur!
Felicitari Alina!