Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Bravo, Alina, mii de felicitari! Jos palaria, a concurat cu duereri la picioare si la o mana...
Nu am vazut decat franturi din ceremonia de deschidere, regina chiar a sarit cu parasuta???

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Bravo, Alina, mii de felicitari! Jos palaria, a concurat cu duereri la picioare si la o mana...
Nu am vazut decat franturi din ceremonia de deschidere, regina chiar a sarit cu parasuta???

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Ei, nu, evident ca nu Regina insasi a sarit cu parasuta, doar s-a creat impresia prin acel video

Felicitari Alina pentru argintul urias!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu m-am uitat la toata ceremonia, am rezistat, da nu mi-a prea placut. Mie momentul cu flacara mi s-a parut emotionant, dar in rest, putine lucruri dragute, insa eu am o sensibilitate la zgomot , muzica usoara si lume multa, asa ca nu sunt relevanta :P

Am vazut semnifinala si finala de la Judo. Am fost f f impresionata de puterea Alinei Dumitru. Respect.

In seara asta la ora 22 intra gimnastii in calificari.
maine fetele, la aceeasi ora.

Doamne ajuta sa fie sanatosi, durerea de calcai a micutei Larisa Iordache i-a pus f tare pe jar si nici despre Flavius Koczi nu stim ce-i cu el....dar diferenta dintre fete si baieti este ca baietii nu se prea omoara cu antrenamentul oficial.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Felicitari Alinei! pentru medalia de argint

Ceremonia a fost atipica dar mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, imi pare rau de baieti, au ratat finala!

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Si mie imi pare rau, dar au pierdut pe mina lor facind prea multe greseli. Offfffffff .

Koczi de abia a prins finala la individual compus, sper sa aiba o zi mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Felicitari Alinei ! Le merita din plin dupa felul cum a concurat, accidentata fiind.

De baieti ce sa zic, se putea clar mai mult. Sper ca in finalele pe aparate sa evolueze mai bine. Insa am gugalit putin dupa Marian Dragulescu si nu mi-e clar inca de ce a fost exclus din delegatia olimpica. Eu cred c aputea aduce un plus si echipei si avea sanse la sol.

Succes gimnastelor maine, pentru ca intra in calificari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Hai ca acum sunt doua subiecte cu aceasi tema,deci...unde continuam?

Felicitari Alinei pentru argintul cistigat,imi pare rau pentru echipa de gimnactica masculina!

Imi spunetzi si mie care sunt disciplinele unde Romania are participantzi?(nemtzii transmit intrecerile unde au ei participantzi cu sanse la medalie,asa ca mi-e greu sa vad ceva legat de participantzii Romaniei)

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Imi spunetzi si mie care sunt disciplinele unde Romania are participantzi?(nemtzii transmit intrecerile unde au ei participantzi cu sanse la medalie,asa ca mi-e greu sa vad ceva legat de participantzii Romaniei)

Dana

Aici gasesti in fiecare zi lista sportivilor romani ce participa la diferite discipline( http://sport.hotnews.ro/ ).

Azi : http://sport.hotnews.ro/stiri-jo2012_romania-12905186-2012-ziua-doua-concurs-programul-sportivilor-romani.htm

Duminica va debuta la Jocurile Olimpice nationala de polo a Romaniei, tricolorii urmand sa intalnesca echipa Marii Britanii (de la ora 20.20), informeaza Mediafax.

Cum va arata a doua zi de intreceri pentru sportivii romani:

Ora 11.00
Tenis de masa (ExCeL - North Arena 1) - simplu feminin – turul 2 + turul 3 (ora 20.00): Daniela Dodean, Elisabeta Samara
Tir sportiv (The Royal Artillery Barracks): skeet - (feminin), calificari - finala (ora 16.00): Lucia Liliana Mihalache

Ora 11.30
Judo (ExCeL - North Arena 2) - calificari - semifinale (ora 16.00) - finala (ora 18.00): Andreea Chitu (52 kg), Dan Gheorghe Fâsie (66 kg)

Ora 12.30
Scrima (ExCeL - South Arena 1) - sabie individual (masculin), calificari - semifinale (ora 20.00) - finala (ora 21.10): Tiberiu Dolniceanu, Rares Dumitrescu, Gelu Zalomir

Ora 13.30
Canotaj (Eton Dorney) - calificari 8+1(feminin): Cristina Grigoras, Eniko Mironcic, Camelia Lupascu, Roxana Cogianu, Adelina Cojocariu, Ioana Rotaru, Talida Gidoiu, Irina Dorneanu, Viorica Susanu (componenta echipajului poate suferi modificari)

Ora 14.10
Inot (Olympic Park - Aquatics Centre) - 400 m liber (feminin), calificari - finala (ora 22.13): Camelia Potec

Ora 20.20
Polo (Olympic Park - Water Polo Arena) - Grupa B: Romania - Marea Britanie.

Ora 22.00
Gimnastica (North Greenwich Arena - O2) - calificari echipe (feminin): Catalina Ponor, Sandra Izbasa, Raluca Haidu, Diana Bulimar, Larisa Iordache - concureaza patru, puncteaza trei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Multzumesc Lala!

Am sa urmaresc subiectul asta constant ,aici cred ca-mi este mai usor sa aflu ce si unde sunt sportivii romani!

Dana

Mergi la inceput