Victor Ponta - acuzat de crima?
Raspunsuri - Pagina 2
Mickyyy spune:
Pentru cine are chef de lectura, daca tot m-am pus pe googluit
http://noradamian.wordpress.com/2012/07/19/cazul-panait-standard-de-lucru-in-cooperativa-avintul19-3/
PS: e opinia cuiva care demonteaza investigatia jurnalistei Simona Ela Fica, asta ca sa aveti si alte puncte de vedere
coracora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Mickyyy, nu ai obosit? cu riscul sa imi iau buline negre, te intreb din curiozitate: in ultimele 2 luni tu ai mai facut ceva la servici? sau doar ai citit presa si ai postat pe DC? |
Buna intrebare, Laura!
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui coracora
Buna intrebare, Laura! |
Mie-mi spui......
ellej spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui coracora
Buna intrebare, Laura! |
Mie mi se pare o intrebare de un gust indoielnic. Adica ce treaba are oricine cu activitatea pe forum a altuia? Eu daca v-as intreba pe tine si pe Laura "voi pe la cratita nu mai stati de forumiti atata", asta ti s-ar parea o intrebare buna?
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui irinabobe daca azi pe 27 e ziua crimei maine si poimaine ce naiba urmeaza? mamica de Rares 21.02.2010 |
Hiroshima...Nagasaki...gasesc ei raspandaci de panica subiecte...sau mai baga o prezicere a la mama Omida, gen: 9 ani cu par, 9 ani fara par, 9 ani pana va creste iar par...etc.
ps. aveam si eu o curiozitate, oare conturile astea pe forumuri se pot inchiria?!... ca de platit stiu ca se plateste sa postezi mesaje cu anume subiect (nu musai politic)
b.nica spune:
citat din mesajul lui Mickyyy Copiii sunt in vacanta la bunici , asta e si motivul pentru care am mai mult timp liber ca de obicei. Se poate observa ca activitatea mea pe forumul desprecopii a cunoscut un salt spectaculos dupa data de 22 iunie, cand au intrat in vacanta! |
Mickyyy, asa cum spune si Mirela fiecare dispune cum vrea de timpul lui aici pe DC si nu trebuie sa dea socoteala nimanui, faptul ca tu ai descoperit aceasta bomba este remarcabil si nu de criticat, asta o fac cu ura comunista, deranjeazati, fanii PSD. Bleah!
P.S. Uitati-va pe evaluarile subiectului lui Mickyyy cum se separa apele!
b.nica spune:
Probabil ca dupa Referendum vom fi obligati sa ne cenzuram postarile daca vor castiga USLasii!Sa profitam cat mai avem timp!
Cu asemenea "politici" cred ne vom lua adio de la democratie si de la libertatea de opinie daca tinem la viata noastra!
Sper ca fetele psd-iste nu fac liste negre!
Laura25 spune:
Dupa cum am spus, era o curiozitate, nu o critica. Nu am judecat, nu am cerut socoteala, doar am intrebat. Desigur ca fiecare face ce vrea cu timpul lui.
b.nica, poti sa incepi sa faci liste cu "fetele psd-iste" ca sa stii de cine sa te feresti. Eu sa fiu in locul tau mi=as sterge contul de frica.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
eumada spune:
Mai Mickyyy si ce te faci tu ca din cate stiu pana in noiembrie nu mai sunt vacante asa lungi?
Si eu am raspuns natural.La terasa cu mese sub umbrare racoroase,unde canta o orchestra si un solist fenomenal si ...cu Eva langa mine.Bea suc si asculta muzica.A si suntem trei mamici cu copiii....