Victor Ponta - acuzat de crima?

Victor Ponta - acuzat de crima? | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Dosarul nr. 177/P/2002, al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia de urmarire penala si criminalistica:
Obiectul acestuia este „Moartea violenta a procurorului Cristian Panait. Inculpat: Ponta Viorel Victor”.
Dosarul a fost tinut timp de noua ani “la secret”.

Initial, a fost deschis un dosar conform caruia procurorul Victor Ponta era suspectat de asasinarea procurorului Cristian Panait.
La scurt timp, insa, a fost avansata versiunea oficiala conform careia procurorul s-ar fi sinucis, scrie ziarul german.
Procurorul care investiga decesul lui Cristian Panait a fost lovit mortal de o masina.

http://elldor.info/2012/07/victor-ponta-acuzat-de-asasinarea-procurorului-cristian-panait-versiune-despre-care-scrie-frankfurter-allgemeine-zeitung/

Ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el au fost: cainele asta de Ponta m-a omorat! Apoi a mai spus ceva, dar nu am mai putut auzi, a intrat în coma

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Desi am zis ca nu mai comentez pe la politica asta deja mi se pare prea mult... sau e bomba zilei, ca tot fiecare zi din ultimele a avut cate un specific: ba o vila, ba nu stiu ce document, azi va fi ziua crimei?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Habar n-am, a aparut in ziarul german „Frankfurter Allgemeine Zeitung”

Zvonuri pe tema asta au mai fost, insa ma gandesc ca nu se manjeau aia de la Faz sa publice acuze nedocumentate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mickyyy, nu ai obosit?

cu riscul sa imi iau buline negre, te intreb din curiozitate: in ultimele 2 luni tu ai mai facut ceva la servici? sau doar ai citit presa si ai postat pe DC?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Povestea e veche, eu o stiu de atunci (daca aveti timp gugaluiti Nastaste - Tarau - Lele - Panait) si s-a musamalizat in dulcele stil mioritic. Acum ca Ponta e prim ministru si lupta corp la corp in politichie s-a readus in actualitate. Chiar ma intrebam cand o sa reinvie (povestea, desigur). Ca a fost, ca n-a fost, asta doar procurorul Panait o stie, acolo unde e. Si Ponta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

daca azi pe 27 e ziua crimei maine si poimaine ce naiba urmeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Copiii sunt in vacanta la bunici , asta e si motivul pentru care am mai mult timp liber ca de obicei. Se poate observa ca activitatea mea pe forumul desprecopii a cunoscut un salt spectaculos dupa data de 22 iunie, cand au intrat in vacanta!

Insa da, laura are dreptate partial, chiar ma gandeam zilele trecute sa deschid un topic la PSI, legat de "obsesii". Pentru ca ceea ce se intampla acum cu mine si politica deja a devenit o obsesie, citesc stiri exclusiv politice, ma uit la televizor doar la politica, merg la mitinguri sau alte manifestatii, mi s-a pus pata chiar sa ma inscriu intr-un partid (noroc ca nu l-am gasit inca). Am devenit addicted! Insa din experienta obsesiilor trecute, nu tin mai mult de cateva luni, pana imi gasesc o noua "pasiune", sau reapar copii in peisaj, si atunci timpul meu liber se va reduce drastic!

Insa una peste alta, nu cred ca timpul pe care-l petrec eu aici e problema altcuiva decat a mea! Si nici nu am de gand sa mai continui vreo discutie pe tema asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

propun un topic pe doua coloane:
crimele lor si crimele celorlalti
sunt o apa si-un pamant
nu citesc presa.

nu am TV
muncesc si la job
nu ma duc la vot.
insa nu as da nici macar o bucatica din timpul meu sa sap dupa faptele lor.
e timpul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Laura, cred ca e treaba fiecaruia ce face cu timpul sau si cred ca fiecare are dreptul la opinia sa.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

asta-i stire elodiana, demna de OTV,cum de a ratat-o Diaconescu?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

asta-i stire elodiana, demna de OTV,cum de a ratat-o Diaconescu?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

O cauta pe Elodia prin cimitire :) La vremea respectiva s-a scris despre cazul Panait (adica nu e chiar marea bomba) dar cu timpul.... mortii cu mortii, vii cu vii.

Mergi la inceput