Bulgarasi de ianuarie - februarie 2012 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
anca_cls spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kraluca gianina - noi deja folosim caruciorul la 90 grade. este singura modalitate de a o face sa stea in carucior gabrielarusu, ileana - multa sanatate la strumfi letitia - ce-ai mai facut cu antibioticul? eu am luat doar sub foarma de preparat farmaceutic, in ovule vaginale, cu efect local si fara a e elimina prin lapte ne alaturam si noi grupului de bulgarasi care papa tzitzi haotic. chiar postasem pe fb o intrebare (la care nu mi-a raspuns nimeni) deoarece nu intelegam cum au altii 3 mese de lapte pe zi cand noi alaptam non-stop. intr timp, ma amagesc cu gandul ca este inca micuta, si isi va face un program la un moment dat. problema cea mai mare o vad la adormit, deoarece numai la san adoarme... mai sunt bulgarasi care adorm doar la san? aveti trucuri prin care pot sa o fac sa adoarma (dar nu in brate... prefer tzitzi decat in brate) mami fericita de Ariana (05.02.2012) |
Din pacate eu nu te pot sfatui.....si a mea adoarme doar la san. problema mare e la somnul de la amiaza cand numai cu tzitzi in gura doarme...Dupa ce o pun in patutz doarme max 30 de min...Chestia e ca eu am incercat si cu sticla cu LP si degeaba...Tot la san vrea si cu tzitzi in gura la amiaza cum spuneam...
Am tot sperat si eu ca ii va trece dar nu ii trece...Mai astept dar dc va fi la fel nu stiu ce vom face. Partea buna e ca noaptea doarme fara tzitzi...
Poate ne ajuta fetele mai experimentate cu idei sau sfaturi...
mrg spune:
Buna,tuturor!
Am reusit sa mai intru si eu...si chiar sa va si citesc putintel...
Am vz o gramada bebei mari si frumosi.Sa va traiasca!
Am fost si noi in concediu in Grecia si l-am luat si pe bebe,care s-a comportat f bine acolo si pe drum aseamenea...a dormit de a rupt si acolo a inceput sa pape si 210 ml lapte,probabil de la aerul de acolo.
Azi am inceput si noi diversificarea(la aprox 5,5luni)cu cereale seara si dimineata si la a 2-a masa cateva lingurite de suc de morcov.
Sper sa mai reusesc si eu sa intru mai des ca mi e tare dor sa mai vb cu voi...
ursulet33 spune:
gata, ne-am intors si noi in Bucuresti, caldura mare!
azi am luat copila in manduca si am fost cu ea pe munte - o excursie scurta pana la Urlatoarea (cascada de langa Busteni), dar oricum prima iesire pe munte data viitoare incercam un traseu un pic mai lung.
uneori ma intreb cum de sunt asa de relaxata cu copilul asta - am inceput diversificarea de saptamana trecuta, dar de ex acum la munte nu i-am facut nimic special. Copilul a rontait castravete crud si pui - pare ca i-a placut la nebunie, la cum sugea din carnita
apropo - copila nu are inca nici un dinte, dar n-are nici o problema sa rupa bucatele (inclusiv de carne). Dar am urmarit-o cu atentie si se decurca de minune sa scoata bucatelele din gura - trebuie doar s-o las in pace
la multi ani sarbatoritilor din weekend, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
gianina1983 spune:
Buna seara lume.
La noi tuna si fulgera de nu pot dormi nicicum,a inceput sa si ploua chiar
Sa va dea Domnu putere si mult laptic tuturor celor ce alaptati si va doriti sa o faceti pe termen cat mai lung.
Mai fetelor fiimea nui pe treaba ei ori eu nu is intreaga cu capu.Pana vineri nu manca lapte dar incepuse sa pape cat de cat solidele acum sa razgandit,cum vede linguritele inchide gurita si adio asa ca de vineri manca cam 500-600ml lapte si daca mai ia din greseala si 2lingurite de altceva e lucru mare.Culmea ca nu vrea nici macar iaurtul care era preferatul ei(era in stare sa sara din scaunel cand vedea ca il scot din frigider).Offf Doamne numa copil mofturos la papa sa nu aiba nimeni
Va doresc tuturor o saptamana frumoasa si racoroasa
La multe lunite sanatoase pentru piticii de maine
CODRIN NICUSOR SI KARISS YASMIN
alina_anto spune:
Ursulet, felicitari ca esti asa relaxata! eu am descoperit sentimentul asta abia la al doilea copil..
Raluca, Anca, si eu il adorm pe Filip doar cu/la tzitzi.. Foarte rar imi adoarme in brate, asa, stand in sus, cu capul lui pe umarul meu. Dar asta cand e extrem de obosit.. Cu Sara nu am avut problema asta, asa k nu am nici un sfat de recomandat..
Ramona (mrg) ma bucur ca ne citesti si ca ai reusit sa ne dai un semn.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
sara_ spune:
La multi ani Irina si Amalia!!!
La multe lunite Miruna de elenii si Vlad de Dari!!!
Ursulet bravo ca esti relaxata. A stat Iulia in manduca?Pe Sara o pun cand mergem la cumparaturi si sta cateva minute apoi ma impinge cu manutele si maraie pana o scot si trebuie sa o car in brate. Raman si cu manduca atarnata la mijloc si cu copilul in brate. Nu e din cauza caldurii pt ca in magazine e racoare, iar afara nu am mai purtat-o de cand a venit caldura...
Altesa iti doresc sa ti se adevereasca visul
Eu sunt nerabdatoare sa ii dau peste
A mai papat vreun bulgaras peste pana acum? Daca da ce fel de peste?
sara_ spune:
Kraluca la noi cu somnicul e si mai complicat adoarme numai leganata ori pe perna pe picioare ori in carut cand e afara, apoi in maxim 30 min cauta tzitzi. Daca o gaseste doarme mai departe, daca nu, se trezeste. La fel e si noaptea
ursulet33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sara_ A stat Iulia in manduca? mamica fericita de baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara Antonia Happy mamosul http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng |
da, a stat destul de cumintica. Pe la sfarsitul excursiei a inceput sa mai maraie, cred ca se incalzise (mai faceam noi pauze de aerisire, dar cum era lipita de taica-su erau leoarca amandoi), dar am luat-o in brate si a adormit
aerlilian spune:
Ieri am crezut ca e mai bine, a avut doar doua scaune moi toata ziua. Dar azi noapte, de la ora 4 pana acum la 8, mi-a facut de 4 ori. Asta in conditiile in care nu vrea decat laptic fara lactoza pe care i-l prepar cu mucilagiu de orez. Dimineata acum i-am facut un pliculet de Smecta si i l-am pus in biberon, dizolvat in 50ml apa. L-a baut pe tot, ca atare, fara sa-l mai pun in lapte...Nu stiu ce sa fac, mancare nu vrea, diareea nu trece. I-am dat ieri si doua pliculete de eubiotic...Febra nu a mai facut. Invatati-ma, ca nu mai stiu...cat timp va dura asta?