Bulgarasi de ianuarie - februarie 2012 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
georgia_c spune:
ziceam ca revin
bulinutz,toni,la multi ani sanatosi,fericiti si plini numai de bine
leti,esti o dragalasa cum imi raspunzi tu mereu;sa ai o zi usoara,si tu si ursulet si cicineata zicea ca parca azi incep munca
suzi,am gasit si eu aventul ala la oferta la 490si ceva de roni ,si l-am luat de la noi,maine imi vine;cu so
altesa,iti dau PM cu numele dr pediatru
ileana,ai tras si tu sperietura nu gluma;lui tudorica cel papacios
danezza,chiar ma intrebam pe unde esti;bv pt micuta printesa ,ce grasunica e
lexi ,pupa buburuza mica cu 2 dintuci
despre noi,ce sa va zic,am avut primele zile de diversificare o frmusete,deschidea cupila gurita si papacea de ma minunam ..dar nah cum orice minune tine in mod normal 3 zile,iar la noi 2,mi s-a spulberat si visul diversificarii frumoase;asa ca am ajuns sa-i dau masa de legume in 2 mese, incerc la pranz,cand mananca cam 70gr si mai peste 2-3ore inca o tura mai mananca sa zic 60gr;nu stiu,oare e ok sa impart masa de legume in 2?vreau sa-i bag carnita si fructe,desi mi-e teama ca daca da cu nasul de fructe la revedere legume
si ce mai speram io ca daca cu alaptarea m-am chinuit si am imbatranit cu 5 ani macar diversificarea sa mearag mai usor..ete fas
io nu i-am dat cereale deloc,desi a mea e slabuta ,am inteles ca fac carnita lui bb moale (un fel de pufaceala asa),voi ce stiti ?
ne luptam cu canita ,ca de bibe nici nu vrea sa auda ,se joaca cu el nu bea..vroiam sa va intrb ce canite folositi?ca io am incercat pana acum 2 si nika (una de la nuk si una de la lovi,ma gandeam sa-i cumpar un avent poate asa macar 20ml sa bea
Mamica fericita de fetita cu fundita
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
anangel_lexi spune:
Georgia, eu i-am cumparat o canita de la Tommee Tippee, am luat-o pentru ca m-au convins evaluarile clientilor anteriori. Sunt multumita de ea, in sensul ca indiferent in ce pozitie o tii, nu curge nimic din ea, copilul trebuie sa suga din ea la fel cum o face din biberon. Dar nu stiu in ce masura te-ar ajuta pe tine, daca spui ca cea mica nu se impaca cu biberonul. S-ar putea sa se enerveze ca nu curge usor din ea. Fii-mea, sincera sa fiu, nu prea trage din ea, in schimb rontaie la ciocul ala de zor si-si maseaza gingiile, pentru ca e dintr-un cacuciuc mai tarisor, tocmai bun de mestecat. Daca vrei s-o vezi, uite www.mytoys.de/Tommee-Tippee-Trinkbecher-Explora-First-Sips-pink/Trinkbecher/Mahlzeit/KID/de-mt.ba.ca02.09.12/2097602" target="_blank">aici.
Editez pentru ca am uitat sa-ti spun ca totusi, gaura e cam mare si curge mult atunci cand trage bebe. Eu sunt foarte atenta cand ii dau Johannei sa bea din ea, ca sa nu se inece.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
bulinuta27 spune:
La multi ani toniro!
La multe lunite bulgarasilor! Gruia Matei, Eva Nicole, Vlad Stefan si Adina Sanziana
anangel, alice multumesc!
dr anca te inteleg...desi rari e mare tot cere atentie si din pacate mai urlu la el
georgia multumesc
uite la noi nu e asa...Felipe nu vrea fructe...doar prune si azi a facut imprastiat din caua asta, in schimb legumele...yamyyy ieri urla dupa mine sa ii mai dau
canuta i-am luat una cu cioc moale de la primii pasi si dupa 2 zile de balaceala acum bea binisor cu ea
revin
aerlilian spune:
Bulinuta, scumpa, sa traiesti, sa te bucuri de copilasii tai, sa ai parte doar de fericire!!!
Alice, deocamdata nu stiu, astept rezultatul coproculturii. Dar antibioticul administrat face minuni. Daca incepe sa manance si altceva decat lapte fara lactoza, e clar ca suntem pe calea cea buna.
iaura21 spune:
bulinuta ,la multi ani !
chiar ca ne-au crescut bebeii daca papa ei asa de bine...ma rog ,unii dar se dau ei pe breazda...a mea de ex. papa mai rau legumele dar i le amestec cu iaurt si o mai ametesc asa,desi nu era la fel la inceput...cred ca se mai satura si ei de gusturi...of, chiar ca e de lucru cu diversificarea asta...
georgi, cred ca e ok si daca papa portionat in 2 reprize ,si eu mai fac asa uneori cand nu papa legumele,i le dau in parc dupa vreo ora...iar canita ,eu am la fel ,una de la primii pasi cu cioc moale si o singura taietura ,nu gaura, care curge doar cand tragi din ea ,nu se prea uda asa...asta dupa ce am incercat mai multe modele ,avent si nu mai stiu ce ,dar am auzit ca si cea de la nuk e ok ...tre' sa o gasesti pe cea care ii place ,acum sa nu crezi ca a mea bea f. mult din ea, dar spre deosebire de bibe ,bea cam 40 ml de apa pe zi.
ileana ,bine ca v-ati revenit cu scaunele ,o sa mearga struna de acum incolo...
ursulet ,la fel am facut si eu intr-o pasa de plictiseala si melancoilie, am frunzarit odiseea pe la inceputuri...
dr anca ,un lui sara sa nu se mai plictiseasca...
letitia, vinul e alint ,stai sa vezi ca eu am fumat o tigara de cateva zile ,asa de nervi ,desi nu mai fumez de vreo 5-6 ani
iaura21 spune:
are si flavia mea bubite de la intepaturi de tantar ,cred, multe pe maini si nu trec de vreo sapt, oare este ceva cu ce sa ii dam dupa ,sa le treaca mai repede sau eventual sa nu mai faca chiar asa?
aerlilian spune:
Copilul meu a redeschis gurita pentru mancare!!! A mancat un castronas ( mic!!!) de piure de morcov cu mar copt. Topai de fericire cu el in brate!!!
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aerlilian Copilul meu a redeschis gurita pentru mancare!!! A mancat un castronas ( mic!!!) de piure de morcov cu mar copt. Topai de fericire cu el in brate!!! Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
te imbratisez cu mare drag iar pt Tudor un pipic pe piciorul si pe burtica mancacioasa
Letitia spune:
Dragelor, raportam o zi suportabila! A fost mai greu pana am iesit din casa, mi se parea ca nu i-am spus tot mamei... apoi prima ora la birou mi s-a parut ca durat o vesnicie! Numai ca dupa aceea s-au gandit colegii mei ca m-au lasat suficient sa respir si au tabarat. Prin urmare la 14:30 cand am plecat mi se parea ca nu am lipsit deloc, am avut chiar ceva spor si mi-a si placut un pic.
Tudor a fost perfect (asa cum il stiu ). I-am lasat 250 ml de lapte muls din care a baut ceva dupa masa de fructe, iar dupa masa de legume am venit eu si ne-am linistit amandoi.
Ileana, ma bucur tare ca v-ati linistit! Tudor cel bun!
Iaura, te inteleg si cu fumatul, ca la Sofia m-am lasat cand am avut rezultatul de la bhcg si m-am apucat in saptamana in care am intarcat-o. Acum m-am lasat cu 8 luni inainte de a fi insarcinata cu Tudor si nu simt nici o dorinta, sper sa ma tina!
Acum smotru!
ursulet33 spune:
salutare,
Bulinuta, la multi ani si aici!
Aerilian, ma bucur ca se intremeaza flacaul si ii revine pofta de mancare
Leti, ma bucur ca a fost usoara prima zi... eu am nimerit in mijlocul unei intalniri care a durat 6 ore, sunt nitel cam ametita sper maine sa reusesc sa plec mai devreme, azi am stat pana la 5
nu stiu ce simte asta mica, dar cand m-am intors nu-si mai lua ochii de la mine si plangea s-o iau in brate, m-a topit
si-a descoperit o noua pasiune - para. Judecand dupa bucatile care mai raman, as estima ca mananca intre 1/3 si 1/2 de para pe zi - la inceput mi-am facut probleme sa nu se strice la burtica, dar vad ca n-are nimic
gata, noapte buna, ma duc sa mai citesc 3 randuri si sa ma bag la nani
apropo, de vreo 4 nopti copila se culca la 9-9.30 si se trezeste pe la 6-7