Bulgarasi de ianuarie - februarie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Suzi, da i-am facut rotarixul. Macar rotavirusul il exclud...
Ligia, Lali, Matza, va multumesc de sustinere! Nu v-am povestit... M-am dus la Synevo cu pampersul in care aveam scaun cu sange ca sa imi recolteze coprocultura si coproparazitologic. Si mi-au dat de la receptie doua recipiente si cateva explicatii, apoi m-au trimis la toaleta sa recoltez singura. Cu unul a fost mai usor, ca era o cutiuta cu o lopetica mica si era evident cam ce trebuie sa fac, dar cu celelalt a fost mai complicat. Trebuia inmuiat un betisor cu un buretel in capat in trei locuri diferite ale continutului pampersului. Si mi s-a parut incorect ca eu, care nu am niciun fel de pregatire medicala sa fac asta. Pai de unde sa stiu eu daca trebuia dat si prin sange sau numai prin kk? M-am scandalizat putin si m-am dat la ele spunandu-le ca atata timp cat platesc aceste analize mi se pare firesc sa fie recoltate de un cadru medical, nu de mine... Ma rog, sper ca am facut bine ce am facut eu acolo. Scuzati-mi detaliile, luati in considerare partea pur tehnica si aveti grija daca ajungeti in astfel de situatii.

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Ileana si eu sper k ai facut bine recoltarea dar intradevar se recolteaza de cadrul medical. si noi cand am fost in spital nu m-au lasat sa ma ating de probele de urina sa nu le contaminez
Si noi azi i-am luat iar o urocultura sper sa fie sterila ( app am luat la toata casa.. a zis mama k sunt nebuna) Mi s-a parut k iar nu urineaza cum trebuie.cred k sunt paranoia
te pup si astept vesti numai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite tuturor bulgarasilor din weeknd si pana ieri..la multe lunite Robert, Antonia Cristiana, Tudor
- noi am avut un weekend plin, am tot fost plecati, au venit ai mei parinti in vizita...Ilinca a fost foarte rasfatata de toti...nu am mai apucat sa citesc prea mult pe Facebook sau pe DC...
- Ileana, tare rau imi pare pt micut...sper sa fie mai bine cu antibioticul ala...ofofoffffff...
- felicitari primilor bulgarasi cu dintisori..am vazut poze pe facebook...sunt divini..noi tot asteptam sa apara cat de curand..
- mi-am dat seama fetelor ca Ilincai nu-i prea place marul..de aia ziceam eu ca nu prea se da in vant dupa fructe..total gresit...mananca mai bine piureul de fructe daca nu contine mar...vom vedea...ca si papa....are 3 mese solide,de doua ori pe zi bea laptic. numai ca din pacate nu -l mai bea pe tot..rareori bea tot laptele din biberon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

La multe lunite Kariss, codrut, Tudor, Antonia si Robert!!!

Ileana multa sanatate lui Tudor va fi bine, fii tare. El are nevoie ca tu sa ramai puternica pt el, cum spuneai si tu e nedumerit cand te vede plangand. Joaca-te cu el ca si pana acum, pupaceste-l si incearca sa nu ii arati ca esti suparataFii optimista si va trece mai usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sara, asa sa fie, precum spui! Toti copilasii sa ne fie sanatosi!
Ligia, nu esti nebuna! Esti mama unui copil dorit si asteptat si vrei tot ce e mai bine pentru el! Urmeaza-ti instinctul si fa exact ce simti tu nevoia sa faci cand e vorba de copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

mamicilor, ne scuzati absenta...e din ce in ce mai greu sa fac fata. fb e mult mai usor de accesat mai ales ca mai mult citesc de pe tel.

in primul rand va multumesc frumos pentru mesajele si telefoanele de la multi ani atat pentru mine cat si pentru robert.

am vazut ca leti, ursulet si cicineata urmeaza sa se intoarca la munca si deja ma gandesc cu groaza ca nu mai am mult nici eu. fetelor va doresc sa va adaptati usor si sa treaca repede timpul la servici.

raluca eu i-am luat impotriva tantarilor de la chicco niste servetele umede. si robert a facut niste buboaie de la muscaturi si de 1 luna nu i-au trecut inca.

ileana multa sanatate lui tudor! e un copil sanatos si puternic si o sa treaca cu bine peste incercarea asta.

ligia lasa ca e mai bine sa fi tu sigura ca nu mai are nimic.

matza parca matzulicul era cuminte si linistit. e de la dintisori? offf asta ne asteapta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

ha ha, am cazut in butoiul cu melancolie... stiti ce m-am apucat sa fac? sa citesc din odiseele, mesajele de la inceput. si asa mai vreau un copil, m-a pocnit acum un dor de perioada de graviditate de nu va spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Stiti ce e dragut? citesc ce probleme ne faceam, cate intrebari, analize, greturi... si acum la toate mesajele alea apar pozele actuale cu bb-ii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

Stiti ce e dragut? citesc ce probleme ne faceam, cate intrebari, analize, greturi... si acum la toate mesajele alea apar pozele actuale cu bb-ii

Mamica Iuliei (24 ian 2012)

super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

altesa,leti,parca voi aveati baby cook de la avent ..isi merita banii?pe mine ma intereseaza sa am ce face cu el si mai tarziu , nu numai acum cand mananca piure de legume..gen investitie pe termen lung

revin

Mamica fericita de fetita cu fundita

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Eu sunt foarte incantata de el, dar mi-e greu sa-i vad utilitatea pe termen lung... Adica acum e foarte comod sa murdaresti un singur aparat micut pentru mancare, dar peste un an - doi nu ma mai vad folosindu-l, adica din momentul in care va putea manca de toate, nu o sa-i mai gastesc doar lui separat, iar in aparatul ala nu poti pregati 4 portii de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Fetelor, multumesc mult pentru sustinere si urari!

Am o stare de nu va imaginati... Ursulet, de nervi eu nu am mancat astazi DECAT prostii!! Si mi-e rusine de mor de cum arat. M-am intalnit astazi cu un fost coleg si mi-a venit sa intru in pamant de rusine...
Iar colac peste pupaza, simt si ca ma respinge copilul, desi stiu ca e o aberatie, mititelul e marait de la vaccin si a mancat foarte putin lapte astazi.
Prin urmare ma duc sa imi pun un pahar de vin (dati cu pietre daca vreti) si sa ma mulg...

Seara buna tuturor!

Mergi la inceput