ADEVAR SAU PROVOCARE
Raspunsuri - Pagina 4
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucialu Nu, nu suna bine. Si pare ca au semnat in alb...Aici suntem de acord. Si nu vreau doar sa aud cum suna, vreau ADEVARUL. Si sper ca il vom avea. Daca Ponta sau oricine din USL nu discuta pe larg, nu doar in viteza(?) lucrul asta, sunt compromisi. Chiar dc acele propuneri, conditii, scopuri cu care PDL-ul trage foc pe turta "loviturii de stat" sunt ABERANTE. si atat. |
Ce a spus Crizel.
( iar intre timp si-a dat seama ca ar trebuie desfiintat si CNA-ul )
Despre actul semnat cu organizatiile sindicale
" Am avut o discutie si cu Chitoiu si cu Ponta. Eu cunosteam cadrele acestei discutii. Am participat si eu. Acolo erau vreo 130 de propuneri, multe dintre ele bune. In acordul semnat am specificat acolo o parte din ele sunt bune si ca urmeaza sa negociem "
" As fi de acord cu desfiintarea CNA, dar sa existe o lege a presei "
http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-12896307-crin-antonescu-otv-traian-basescu-nu-pazit-spp-presedinte-mai-degraba-candidat.htm
Deceneus spune:
citat din mesajul lui ligeea E adevarat! Ne asteapta niste vremuri foarte grele , sa vedeti voi ca urmatorul intrat in vizorul USL o sa fie si forumul asta ca sa nu mai carcotim . Da face el Deceneus altul mai mare si mai frumos de la Sighet in jos ligeea |
Eu am analizat critic cu argumente, modul in care functioneaza institutiile amintite, cum sunt influentate de politic. Voi nu aducti nici un argument. Considerati ca sunt perfecte pentru ca au fost concepute de M Macovei si T Basescu, si tot ce iese din mintea acestora este perfect. Ii considerati pe toti care incearca sa schimbe ceva facut de Macovei ca fiind dusmanii democratiei sau ai statului de drept. Pentru voi doar Basescu si sustinatorii lor sunt democrati si toti ceilalti antidemocrati.
O asemenea viziune extremista este periculoasa.
Asemenea oameni promoveaza "monstrii" politici.
Daca asemenea oameni au puterea deplina, urmatorul pas este eliminarea celor care au alte opinii si pun in pericol "statul de drept" in care numai unii detin adevarul.
Lali spune:
Deceneus iar te iei de mesajul meu fara sa vezi ca, cu cateva mesaje mai sus am adus exact argumente la ideile tale cum ca desfiintarea acestor institutii este oportuna. Deasemenea aiurelile pe care le scrii presupunandu-le inclusiv despre mine (in ideea ca mi-ai citat mesajul si ca nu e prima data) dovedesc ca iti place mai mult sa scrii mesaje decat sa citesti si ca nu prea esti atent cu cine si ce discuti.
In orice caz am constatat de mai multe ori ca, desi am discutat pe argumente cu tine preferi din cand in cand sa arunci cate un mesaj dn acesta total nefondat cu acuzatii goale tocmai la adresa celor care dezbat pe idei.
Ca ne permitem din cand in cand sa mai si glumim in atmosfera aceasta ingrozitor de tensionata politic pe multe teme false, sa stii ca e un semn de inteligenta. Fara modestie, dar discutia seaca, doar pe argumente si scrisori nu este o caracteristica a acestui forum unde ne simtim bine tocmai pentru ca, si in momentele in care nu suntem de acord, de multe ori umorul ne salveaza.
Deceneus spune:
Scuze te-am scos din raspuns!
Ai aprobat ce a spus ligea la adresa celor ca mine, asa ca am replicat la ambele.
Argumentul ca institutiile au fost laudate de CE sau UE nu sta in picioare.
Elogiile nu au facut sa scapam de MCV pe justitie.
Ele sunt doar exprimari in limbaj diplomatic. Nu o sa gasesti nicaieri in documentele oficiale acuzati transante.
Totate subliniaza ca "s-au facut progrese", dar se continua masurile de..
Raportorii la UE de multe ori sunt cu relatii in sfera politicului. Spre exemplu Laura Stefan este fosta consiliera a M Macovei.
E firesc sa influenteze raportul pe anumite segemnte.
lucialu spune:
Catrinik, dp meu dv e o gafa uriasa care putea sa ii coste imens acum, cu toate ca NU este subiectul referendumului. La alegerile din toamana se va vedea exact cat i-a costat. Ponta, dp meu dv este insa compromis. Dar, ca sa ajungem pana la demisia unui premier pt ca a plagiat mai e cale lunga. Am apucat sa vaz si explicatia lui Antonescu si pe cea a USl-lui ca pozitie oficiala. Consider ca B1 a facut in mod voit afirmatii legate de lovitura de stat, acordul semnatarilor neobligand pe nimeni la nimic. Erau doar propuneri. Desigur, aberante! ciudat de amestecate cu propuneri BUNE, ciudat de amestecat acest Dogaru ca reprezentant al atator organizatii si asociatii care nu sunt dubioase la prima vedere, ciudat ca dl a recunoscut tot taman in aceste ultime zile de dinainte de referendum. Ciudat ca au intrat pe mana celor de la B1
Insa se pare ca nu suficient incat sa depaseasca impactul vilei Dante avut la public.
lucialu spune:
Parafrazand topicul...
http://www.jurnalul.ro/observator/sa-traiti-bine-traian-basescu-cristina-topescu-619489.htm
"Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu, a fost invitatul Cristinei Topescu, miercuri, la PrimaTV, intr-o editie speciala marca Focus. Traian Basescu a discutat despre referendumul din 29 iulie, despre cei care l-au suspendat, dar si despre politica dusa in cei opt ani de mandat de pana acum. La un moment dat, Basescu îi raspunde moderatorului emisiunii ca nu a promis nimanui ca vom trai bine, ci doar ne-a salutat"
Cand spuneam acum haaat multe pagini si topicuri politice, ca a castigat cu un salut...deh!englezii sunt mici copii in materie de maniere si politeturi
catrinik spune:
citat din mesajul lui lucialu Catrinik, dp meu dv e o gafa uriasa care putea sa ii coste imens acum, cu toate ca NU este subiectul referendumului. |
Dar nici pensiile sau salariile NU sint subiectul referendumului.
lucialu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catrinik
Dar nici pensiile sau salariile NU sint subiectul referendumului. |
O, ba da. Chiar si CCR a recunoscut ca, prin asumarea personala a masurilor de austeritate si-a atribuit rolul guvernului, mai exact s-a cam substituit Bocometrului.(app de motivarea validarii suspendarii lui).
catrinik spune:
citat din mesajul lui lucialu Consider ca B1 a facut in mod voit afirmatii legate de lovitura de stat, acordul semnatarilor neobligand pe nimeni la nimic. Erau doar propuneri. Desigur, aberante! ciudat de amestecate cu propuneri BUNE, ciudat de amestecat acest Dogaru ca reprezentant al atator organizatii si asociatii care nu sunt dubioase la prima vedere, ciudat ca dl a recunoscut tot taman in aceste ultime zile de dinainte de referendum. Ciudat ca au intrat pe mana celor de la B1 Insa se pare ca nu suficient incat sa depaseasca impactul vilei Dante avut la public. |
Exact in aceeasi nota consider ca Antena a batut apa in piua legat de Vila Dante, urmind intocmai "manualul USL de manipulare" (am scris la alb subiect de el).
lucialu spune:
In materie, ar putea lua lectii de la Basescu.I-a luat pe toti, inclusiv pe Ceausescu
Catrinik, pot sa zic cu inima deschisa ca mi-au placut conversatiile cu tine in contradictoriu. Sper sa fie reciproca impresia lasata.