Cel putin 10 kg jos

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

bianca, crezi ca eu mai stiu ce zi e? ma tot chinui sa gasesc bona si nimic, a venit una dar e cam tigancusa si mi se pare ca miroase...ea pare draguta si saritoare asa dar nu prea-mi vine

Mergi la inceput

a 3-a zi in care vad 61+; sper ca marti sa fie un 61.5 asa :)
o zi buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Neatza gagici....ce faceti?

Este vineri, yupiii.....sa nu va faceti de cap in week end.

SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Sa va zic, sau mai bine zis sa ma laud

aseara am probat blugi....imi trebuie cu 2 marimi mai mici decat in primavara si la camasi cu un nr mai mic (din motiv de tatze nu se poate si mai mic).
toate camasile pe care le am imi sunt largi in talie, stau atat de largi, trebuie musai sa le duc la o croitoreasa sa le faca niste pense.

SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Neata,

Eu fac bagaje, plec pana marti.

La kg ma mentin 66.3 kg dar nu mai pot scrie meniul caci am abateri la greu - noroc ca o seara pe saptamana ajung tarziu sau se intampla ceva de nu iau cina si ma reglez cu excesele.

Mi.e teama de raportul de marti, eu am ales meniul pentru zilele astea la conferinta, toate.s pe gustul meu, sper sa nu plesnesc...

Felicitari Ana, Lulu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Anna, vezi ca la topicul Scoli, gradinite... Loren@ recomanda o bona pt bebelusi! Si feicitari pt 61, stiu cat ti-ai dorit.

Bianca - moderatie!

Lulu, blugi cu 2 nr mai mici, ce fain Felicitari!

Eu m-am trezit azi dimineata cu 1.5Kg mai grea ca ieri. Nu inteleg de ce... Am si o stare de raceala, ma simt cam nashpa, ce sa mai!

Mergi la inceput

caro,
unde ai vazut tu ca Loren@ recomanda bona? daca poti da-mi un link. eu am cautat dupa user si am vazut ca de fapt cauta ea pe la inceputul anului

1.5kg sunt probabil doar asa, apa, chestii retinute prin intestine, ai sa-ti revii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174562&nm=Recomand-bona-potrivita-pentru-bebelus

Mergi la inceput

mersi caro

Mergi la inceput

neata fetelor, o sapt linistita sa aveam ca m-au zapacit fetele in weekend :)
ma mentin la 61+ :); azi treb sa mananc si mai atent sa am ce raporta maine
si sper, zic, m-am hotarat, ma uit la saltea....deci sper sa fac si macar 20 min Pilates

Mergi la inceput