Ajutati-ma sa cumpar laptop.

Ajutati-ma sa cumpar laptop. | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de cel mai bun laptop ieftin, sau cel mai ieftin laptop bun.
Al meu e cu un picior in groapa, s-a dungat o treime din display, putina mea experienta imi spune ca s-a bulit placa video, si cred (90%) ca e integrata, asa ca stiu 90% ca nu mai am ce face cu el, sau nu merita reparat. Va rog sa-mi spuneti daca am rationat gresit.
Pana una alta am prospectat piata (emag) si am si intrat in dileme. Nu stiu ce marca e mai fiabila, ce procesor, stiu doar ca vreau memorie de 4GB, memorie video dedicata, capacitatea hdd nu ma intereseaza ca acum toate sunt mari, la celelalte caracteristici pe care le scriu aia, nu ma pricep. Eu il folosesc la navigare si un joc nu foarte pretentios (Sims3).
Nu am multi bani si de asta vreau sa aleg minimul care mi-e necesar dar sa nu patesc ca acum sa moara dupa 3 ani.
Ma gandesc sa iau unul resigilat, mai bine iau ceva mai performant la un pret mai mic si daca e putin zgariat nu ma deranjeaza, doar sa nu aiba pixel mort ca vad unele resigilate cu un pixel mort. Nu m-ar deranja asa de tare dar mi-e teama ca odata mort unul se vor duce si altii dupa el. gresesc?
Va rog sfaturi,...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

mie mi-a placut mult hp-ul care l-am avut l-am luat la vreao 500$ si l-am comandat dupa placul meu(adica cu ce am dorit sa aibe); a rezistat saracu vreo 4 ani la trinteli si abuzuri pina cind cea mare a turnat apa pe ecran si atunci a murit ecranul, dar si asa a mai mers o vreme conectat la monitor....deci sint f rezistente! dupa care am cumparat cel mai ieftin posibil din magazin(299 a fost) un compaq si rezista cu brio la abuzuri si asta, deci pt rezistenta recomand hp sau compaq.
Nu mi-au placut deloc dell am avut 2 si si-au dat duhul f repede.

Mergi la inceput