Referendum USL-ist
Raspunsuri - Pagina 7
catrinik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui turturica
Probabil ca madalina vorbeste despre ce se prefigureaza cu www.gandul.info/politica/blaga-despre-ziua-portilor-deschide-la-vila-dante-exista-informatii-dupa-care-actiunea-va-fi-folosita-pentru-a-genera-violente-in-zona-resedintei-oficiale-a-presedintelui-romaniei-9907647" target="_blank">ziua portilor deschise organizata la vila dante de miine. Pucistii si-au dat seama ca pierd referendumul, asa ca acuma o pun de o revolta "spontana" populara. Daca le ies planurile, nu ne intoarcem inapoi cu 20, ne intoarcem inapoi cu 50 de ani. |
Cam cit de kko e frate asta? Parca e la bilci, cind arata "omul elefant".
Cum suna? Sa arati robinetii de aur si sa zici ca dictatorul "isi schimba singele odata la 2 luni"?
Nu taie si tichete la intrare?
capcaunul spune:
Astazi este www.hotnews.ro/stiri-esential-12901262-ioan-rus-chiar-daca-unele-sectii-litoral-sunt-organizate-spatii-atipice-respecta-standardele-legale.htm" target="_blank">o zi memorabila pentru litoral: Dupa apusul soarelui vom afla ca a fost stabilit recordul all-time al numarului de turisti romani tolaniti simultan pe plajele Marii Negre!
portocalia spune:
e vara, e soare, oamenii fac melanoame, hey, hey, hai la vot!
mie mi-e sila si de unii si de altii. rational, mi-ar placea sa nu pice base, ca se mai traga niste directe la niste oameni care o merita si care sunt destul de descoperiti actualmente.
irational, mi-ar placea sa fie demis, ca sa se duca dreaq totul, doar doar intelege boborul ce-i cu el. dar partea rationala intervine si imi spune ca daca boborul n-a inteles de 200 de ani ce-i cu el, slabe sperante sa inteleaga acuma. oricum, va urez succes, eu ma mut in tenerife, la mare, la soare, la creme protectoare :D.
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui portocalia e vara, e soare, oamenii fac melanoame, hey, hey, hai la vot! mie mi-e sila si de unii si de altii. rational, mi-ar placea sa nu pice base, ca se mai traga niste directe la niste oameni care o merita si care sunt destul de descoperiti actualmente. irational, mi-ar placea sa fie demis, ca sa se duca dreaq totul, doar doar intelege boborul ce-i cu el. dar partea rationala intervine si imi spune ca daca boborul n-a inteles de 200 de ani ce-i cu el, slabe sperante sa inteleaga acuma. oricum, va urez succes, eu ma mut in tenerife, la mare, la soare, la creme protectoare :D. |
Eu zic sa te uiti bine in jur, ca tusti apare unul cu urna langa tine ! Tenerife, zici ? Cam aproape ...
portocalia spune:
shhht, ca-mi fac camera de oaspeti si invit acolo prieteni. dar intai spune-mi, te duci sau nu la vot? :))
Celena2 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui catrinik
Cam cit de kko e frate asta? Parca e la bilci, cind arata "omul elefant". Cum suna? Sa arati robinetii de aur si sa zici ca dictatorul "isi schimba sinele odata la 2 luni"? Nu taie si tichete la intrare? |
Au adus urne si la vila Dante? dar in hipermarketuri ca poate iese omul la cumparaturi? dar la biserica au pus??? Nu le inteleg disperarea, se preteaza la orice....
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Astazi este www.hotnews.ro/stiri-esential-12901262-ioan-rus-chiar-daca-unele-sectii-litoral-sunt-organizate-spatii-atipice-respecta-standardele-legale.htm" target="_blank">o zi memorabila pentru litoral: Dupa apusul soarelui vom afla ca a fost stabilit recordul all-time al numarului de turisti romani tolaniti simultan pe plajele Marii Negre! |
Pe cat pui pariu ca scoate Mazare la vot restul lipsa pana 9 milioane!
catrinik spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Celena2
Au adus urne si la vila Dante? dar in hipermarketuri ca poate iese omul la cumparaturi? dar la biserica au pus??? Nu le inteleg disperarea, se preteaza la orice.... |
Dar sectie de votare intr-un vestiar de sport? Hm ... ce ziceti?
Sau in casa particulara la Sinaia?
danet spune:
O sa scoat#259; Maz#259;re voturi a#537;a cum a scos si basescu 80000 la ambasada franceza.
Atunci nu va framanta prea mult fraudarea alegerilor.
Ce esuati sa intelegeti e ca oamenii chiar nu- l mai vor.
Toat#259; incrancenarea asta īmi aduce aminte de anii 90 , cānd īncercam sa- i conving pe ai mei sa nu-l voteze pe Iliescu.
Basescu la origine e tot FSN - ist, m#259;car Antonescu nu a turnat la securitate,chiar dac#259; e mai somnoros
Nu uitati ca schimbarea puterii e un exercitiu democratic, politicienii no#537;tri chiar trebuie sa īnve#539;e ca puterea e trec#259;toare si ca vine si momentul in care trebuie sa dai socoteala Lectia Nastase trebuie sa si-o asume to#539;i.
danet spune:
Hai sa va spun ceva amuzant .
Am sunat-o pe mama ( 76 ani ) ,si īmi spune:
-Am fost la vot .
- Da, si ce ai votat ?
- NU, sa nu mai fie Basescu !
N-am mai avut replica....