Referendum USL-ist

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Stim. Neamestecul in treburili interne. Uraaa! Uraaa!

Pardon !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Capcaune draga, nimeni nu are dreptul sa se amestece in viata politica a altui stat, punct, poa' sa fie si seful unui trib de bosimani.

Stim. Neamestecul in treburile interne. Uraaa! Uraaa!

Bine, bine. Atunci sa-i pupam in fund pe rusi si sa nu plangem ca si-au pus papucul pe noi 50 de ani. M-am lamurit si cu tine. Suveranitatea unui stat e kka. Ma intreb ce ar zice Merkela sa ne varam nasul in politica Germaniei.

Uite un indemn care vi se potriveste perfect tutulor care ati stat acasa:

Tovarasi, tovarasi...stati...linistiti...la....locurili...voastre!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

Iata cum s-a votat in tara:

Īn opt sectii de vot din judetul Dolj s-a votat īn masa
;: peste 100%.
Vezi aici sectiile de votare din judetul Dolj unde oamenii au votat īn masa:
La sectia 449 Radovan -126,24%

La sectia 517 Vārvoru de Jos - 115,66%

La sectia 479 Sopot -112,32%

La sectia 278 Carpen -109,19%

La sectia 450 Radovan- 108,88%

La sectia 362 Gogosu -101,08%

La sectia 345 Ghercedti- 101%

La sectia 334 Dragotesti -100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Cu toti baronii USL la butoane, cu tot cu ministerul de interne, jandarmi, primari si prefecti USL care impanzesc tara ... deci cu tot ce s-a furat din greu la vot ... tot nu au reusit sa bage in urne cat trebuia. Na, ghinion, se mai intampla.

Cu toti nebunii care au votat la cate 4 voturi, la toti care au pus votul in urma mobila pentru ca li s-a dat votul in mana si plasa cu faina in cealalata ... cu toate panourile si afisele care au costat milioane de euro, cu toate cele 7 milioane de sms-uri trimise in retelele de telefonie mobila, cu toate Antenele si Realitatile, cu toti muschii lui Badea si zambetul lui Ciutacu ... NU au reusit sa aiba 50% plus unu.
Acuma sa iasa Ilieascu si sa dea lectii despre democratie ... este mega jenant.
Si inca ceva ... cand isi da demisia Crin Antonescu? Nu asa a promis de 3 ori?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Cu toti nebunii care au votat la cate 4 voturi, la toti care au pus votul in urma mobila pentru ca li s-a dat votul in mana si plasa cu faina in cealalata ... cu toate panourile si afisele care au costat milioane de euro, cu toate cele 7 milioane de sms-uri trimise in retelele de telefonie mobila, cu toate Antenele si Realitatile, cu toti muschii lui Badea si zambetul lui Ciutacu ... NU au reusit sa aiba 50% plus unu.
Acuma sa iasa Ilieascu si sa dea lectii despre democratie ... este mega jenant.
Si inca ceva ... cand isi da demisia Crin Antonescu? Nu asa a promis de 3 ori?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Cu tot boicutul lui peste prajit, cu tot indemnul extremistului de ministru ungur, cu tot cu legea absurda a cvorumului, cu toate tipetele monicutelor ca e lovitura de stat, impotriva lui Basescu au votat mult mai multi decat au votat pentru investituta lui, mult mai multi decat au votat pentru USL la locale.

Asta a votat poporul lui Basescu! Contra lui!

Mergi la inceput

copiloi, inteleg ce spui, dar nu asa fost regula stabilita inainte de referendum? 50% + 1?
Acum e corect sa se schimbe regula jocului dupa ce rezultatul nu e cel asteptat de USL? Tie ti se pare democratic asa ceva?

Mergi la inceput

or fo votat multi impotriva lui Basescu dar in nici intr=un caz pentru Antonescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

USLul nu accepta infrangerea.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

faptul ca nu accepta infrangerea e foarte grav. Nu anunta nimic bun pentru Romania.

Mergi la inceput