FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26
Raspunsuri - Pagina 5
amaliaro spune:
Buna fete dragi
Sandyla multi multi ani sa fiti fericiti si DD sa va dea cea ce va doriti
Crienaiubita mai am un mare eveniment miine si pe urma o sa fiu numai pe capul vostru miine botezam finutul nostru PANAGIOTIS DIMITRISsi sunt pregatiri de facut pe ultima suta de metri aici se inpodobeste biserica cu flori si cum noi vom face botezul in aer liber in curtea biserici une va sta cristelnita este inconjutar de maslini si fac niste podoabe din panglici pt maslini
Cocolini parinti au famili numeroasesi sunt putini din ce am inteles daca ii chiemau pe toti ar fi fost vreo 2000-2500cind ma gindesc ca trebuie sa stau la facut urari cu 1000 de persoae imi fine sa fugggggggg cu finutu si cu iuby
amalia tsakoniati
amaliaro spune:
Miracol Tusferi Rodica Doamne Ajuta !sa fie drumul norocos si sa veniti cu burticile pline de miracole
amalia tsakoniati
paunas spune:
buna fetelor
ivisor-astept,multumesc!
tusferi-drum bun si mult noroc ! da ,sunt interesata daca poti sa imi spui cat de departe de clinica este?
sanatate tururor !
irilac31 spune:
Amalia, ce frumos trebuie sa fie la voi la un botez...totul ornat de sarbatoare
Am crezut ca glumesti cand ai zis de 1000 pers....jeeeeezzzzzzz pai nunta cu cate persoane se face frate daca la un botez vin 1000
Oricum, sa va traiasca finutul, sa fie sanatos sa va aduca si voua, partintilor spirituali, numai bucurii, sa fiti mandrii de el si sa aveti o zi superba mai ales ca ceremonia e afara
aaaaaa......si sa spargeti muuuulteee farfurii
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+
Bichi spune:
Buna fetelor!
Numai torturi si petreceri pe aici!
Sandy La multi ani! Cand tai tortul gandeste-te si la noi!
Amalia iubita sa-ti traiasca finutul, sa creasca mare si sanatos! Petrecere placuta pentru maine!
Ivisor asteptam vestea cea mare!
Miracol, Tusferi, Rodica multa bafta fetelor, sa va intoarce-ti cu bebei grasani si lipiciosi!
Criena ecografia este doar pentru a masura endo. In baza acestei ecografii iti vor stabili cate pastile de Progynova/zi vei lua pentru pregatirea endometrului inainte de transfer.
Fetelor eu sunt in razboi cu cantarul!
Sunt de 18+3 si am luat deja 5 kg!!!
intre mese ma ia cu lesin daca nu mananc ceva. La inceput
cate un biscuit, de 2 luni doar fructe, dar de cate ori ma urc pe cantar ma ia groaza!
Voi deveni ca o parasuta!
apalina spune:
Buna seara fetele .Miracol iti doresc din tot sufletul mult noroc si DD sa fie cu tine ,Tusferi ,Rodica ,sa aveti parte de bucuria reusitei .Noi suntem bine ,avem 28 de saptamani ,1300 de grame ,32 de cm .... crestem ce mai .Cam greu de suportat caldura asta ,bb e foarte agitat,in rest toate bune .V a pup si va doresc toate cele bune
minunea mea 26
alina_alba spune:
Bichi, eu zic sa nu te stresezi. Gandeste-te ca ai 2 bebici, niciodata burtica ta nu o sa fie la fel de mica ca a unei gravidute cu un singur bebe. E normal sa fii maii maricica. In plus, sa stii ca cresterea greutatii nu vine neaparat din faptul ca te-ai ingrasat in adevaratul semns al cuvantului. Ai lichidul amniotic, care trage la cantar, dar si cantitatea de sange a crescut cam cu 40%, poate la tine chiar mai mult, ca trebuie hranite 2 organisme in pllus. Si, mai ales daca ai si retentie de lichid, toate se aduna. Oricum, parerea mea e ca bebeii trebuie sa fie ok, ca apoi noi avem vreme sa slabim. Uite, eu sunt in sapt 20+2 zile si am pus tot cam 5 kile. Dar, la mine e si o preoblema de retentie de lichide, ca am picioarele mai groase decat in mod normal. Dar, stiu sigur ca toate astea trec si, daca ai vointa, dupa nastere si recuperare, poti sa iti revii la forma initiala. Mie, sincer, mi se pare vrajeala ca unele nu pot slabi. eu cred ca nu vor (asta in cazul in care nu au ceva conditie medicala mai speciala). Totul vine de la creieras. Si iti zic din proprie experienta. La sarcina trecuta am pus pe mine 13 kile, si am reusit relativ rapid sa imi revin. Mai ales daca alaptezi, ajuta mult de tot.
Sanatate multa tuturor, ca restul le rezolvam noi
tusferi spune:
Criena, in ziua a 11 a de cand am inceput estogenul.
Mii de multumiri tuturor fetelor pentru urari si gandurile bune. Eu abia acum mi-am terminat de impachetat bagajele. Ma duc sa fac un dus si la somn ca maine ne asteapta drum lung.
Ivisor, nu ne intoarcem prin Ungaria, deci as vrea sa imi iau Estrimaxul la dus. Deci cam 200 de pastile. Merci!
Pup toate fetele si toti bebicii si sa ne auzim cu bine!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
rodica.marin spune:
Fetelor va multumim mult pentru urari. Am masurat endometrul si este de 6,4 mm cu caracter trilamelar, dar doctorita ecografista se indoia sa reziste asa pana la embiotransfer.
In sfarsit vom vedea ce va mai fi si de data aceasta.
Va pup si inca o data multumiri pentru urari si incurajari
miracol11 spune:
Buna fetelor,
in primul rand vreau sa va multumesc tuturor pt gandurile bune si sa stiti ca plec la drum mai linistita si increzatoare...desi zilele astea am fost cu emotiile tot in gat!...nu ma lasau deloc ...sper ca luni cand vin de la medic sa va aduc vesti bune, endo sa fie bine, ca de nu nu stiu ce fac.......luna trecuta in ziua 10 aveam 10,5...asa ca ma astept la fel
amaliaro, la ora asta trebuie sa fii dichisita deja....eu va doresc distractie placuta, sa aveti noroc de micutul finut, sa fiti sanatosi si fericiti si fie ca aceasta fapta buna ce o faceti voi astazi sa fie bine primita Domnului, si sa va aduca si voua bebelusii mult visati!ne vedem maine seara!
tusferi, drum bun si numai bine...noroc cu caru si doamne ajuta sa fie cu ochisori peste 9 luni!
rodica.marin, nu dispera, sunt sigura ca endo va mai creste pana la et...capu sus si gandirea pozitiva...vom fi urmatoarele gravidute din gasca!
Astept un "miracol" curand...