FIV in Ungaria 167

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Daniela...nu ar dura mult daca nu ar fi birocratia de la noi...inca nu mi-am primit CNP_ul,fara ala nu ma pot inregistra in Ungaria nici cu domiciliul,nici la casa de sanatate...Mai vedem!

Mona...speranta moare ultima!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor

chear asa sa mai animam situatia

eu cam la ora acesata ajung acasa de la servici , acolo sunt ocupata 100% din timp , nici nu am internet asa ca doar seara pot sa va citesc

imi sa speram ca primesti CNP cat mai repede si sa treci pe FIV-uri gratis , oricum eu iti doresc sa fie cat mai putine proceduri !

mona timpul trece repede e deja toamna si ziceam noi ca toamna se numara bobocii ! sa fie asa ! sa ne gravidim cat mai multe , eu ma retrag caci nu vreau sa mai fac nimic ! inca nu am trecut de perioada in care nu mai vreau !

floryma , daniella

noi suntem acum tensionati , ne-am cumparat teren si vrem sa ne ridicam o casuta , acum e perioada de creatie a proiectului ...pana la demarare mai avem , important este ca am timpul ocupat!

pupici

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

"Neatza fetelor...

Doamne ce somn imi este...e intuneric rau dimineata, abia reusesc sa ma trezesc cand suna ceasul Si am o lene de zile mari in mine...parca nu am tragere de inima sa fac nimic pe lume!

Olimp...bafta cu casuta!!!! Si noi acum suntem in tratative ptr pamant, apoi urmeaza greul
Cu FIV gratis cred ca nu va mai fi nimic...chiar ieri am primit vesti proaste legat de aceasta problema, cum ca cotizatia pe luna ar fi undeva la 50.000 FT...asta in 6 luni inseamna deja 300.000 FT...unde mai pui impozitele, drumurile sa rezolvi treaba, plus ca iti impun sa poti demonstra ca ai bani in cont in Ungaria, o suma mai mare din care poti trai...etc...Deci tot pe acolo as ajunge ca si cum as plati FIV-ul....asa ca mi-am luat gandul!!!!

O zi linistita va doresc si va pup pe toate

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Hey Ha, si pe mine unde ma lasati ?? Si eu am fost acasa si m am ales cu una bucata de teren , pe munte , tot am zis ca s mai salbatica eu , asa ca sotu a zis ia draga aici vei fii in largul tau , asa ca si noi avem proiect mare .

Imi deci nu se merita osteneala, tare sper cu urmatorul Fiv sa termini capitolul.

Olimp noul proiect o sa te tina super ocupata , si sa vezi numai asa pe nepregatite vine si gravideala!
Sa avem o zi superba!!

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!

Mergi la inceput

Deci asa...ooook....propun ceva atunci: cine termina prima casa, faca un chef de chef, si invita toate unguroancele cu prunci cu tot....da??????????????

AJUTA-MA DOAMNE!!!

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imiadjudecat !

fac em chef !
imi pasre rau se pare ca si in ungaria e birocratie....

va pup pe toate , eu acum ma chinui sa scriu caci Bobocel motanelul meu tot imi fura mouseul si imi sare pe tastatura , e un scump a crescut si il ador , suntem vaccinati si deparazitati , avem carnetel....

va pup

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Buna seara!
Olimp - Va doresc mult spor la proiectul casutei voastre si la proiectul . E o perioada foarte, foarte faina. Noi cand am vazut ca, ditamai un arhitect arhicunoscut in oras, vroia sa ne dea model de casa deja construita (nu as fi suportat asa ceva, niciodata) si trotuarul de langa si terasa din spate mi-o calculeaza si aia in x euro/metru patrat la pretul final, am iesit de la el si am zis: Apoi daca n-om fi noi in stare sa ne proiectam noi singuri casuta noastra, apoi ne lasam pagubasi. Si uite asa, tot ce este conceput in proiect (cu toate aprobarile - inclusiv pompieri), sunt ideile noastre, cu unele mici indicii date de un arhitect tanar si dornic de afirmare.
Imi - Sa reusim cu toate sa facem prunci, ca va invit si eu la un chef la casuta noastra. Ce daca nu e terminata? Oricum deocamdata suntem in repaus cu ea, pana poate, poate vom reusi si noi realizarea proiectului . Am mai facut noi chefuri cu muzica si frigaruia in varf de bat si au fost super faine.
Despre cotizatii, nu stiu ce sa zic. Indiferent de ceea ce veti hotari cu drepturile cetatenesti (numai ca vezi tu, unde sunt drepturi sunt si obligatii) sa fie un FIV reusit pana la final.
DanielaSM - Ai fost la maramu' si ai trecut prin Baie si n-ai zis nimic? Pai ai trecut pe drumul spre Satu Mare si n-ai zis nimic? No' data viitoare sa nu te mai prind ca nu zici nimica, ca io vin cu bota la tine. Si sa stii ca nu am mult de mers pana in drumul de Satu Mare, ca stau pe aproape!
Hai ca am scris cam mult.
Noapte buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!

Deci ne-am inteles...daca trebuie facem cate un chef in fiecare parte a tarii, numai sa avem ptr ce sa petrecem

Mona...e corect ce spui tu cu drepturi si obligatii cetatenesi...DAR...ceea ce ma deranjeaza pe mine la maxim este hotia, tigania, birocratia si chestia cand se fac diferente intre cetatetii aceleiasi tari, ptr ca:
1. Da, sunt de acord sa cotizez la fondul de sanatate...mi se si pare normal...dar nu mi se pare corecta suma,da?? La noi se cere sa platesti cota parte din salariul minim sau mediu pe economie, dau nu e totuna ca platesti 40 lei, eu as plati chiar 200 lei...dar 800 lei mi se pare o suma enorma/luna...la noi ar insemna 5.5% din 14.500 lei...Doamne iarta-ma,cine are asa salar??????????
2. La noi in Romania, dar si la ei, cetatetenii traiesc cum pot...ii doare in cot pe autoritati sa verifice daca ai suficienti bani in cont ptr a supravietui....in schimb aici iti cere sa ai in cont suficienti bani, ca sa demonstrezi ca ai din ce supravietui....adica???
Si as putea continua,dar chiar nu are sens....mi se pare furt pe fata...punct!
Eu am renuntat oricum la idee, n-am de gand sa dau banii Statului maghiar...asa mai bine dau la Kaali si gata,sunt eu mai impacata asa!

Noapte buna fete dragi...de maine intram in weeeeeekend!!!!!!!!

AJUTA-MA DOAMNE!!!

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Mneata tuturor!
Imi - Hai nu fii revoltata! Treaba cu depozitul e practicata si de alte state cu economii mult mai avansate decat Ungaria (ex. Canada). Banii din depozit sunt ai tai si nu ai statului maghiar. Daca ai lucra/locui pe teritoriul lor (situatie reala pentru foarte multi locuitori apti de munca din zona noastra de granita) atunci aceste obligatii ti s-ar parea mai OK. Te inteleg foarte bine.
Iti doresc sa reusesti FIV-ul cu PK!!!
O zi faina la toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FIV_Ungaria spune:

Cap.168

Mergi la inceput