FIV in Ungaria 167
Raspunsuri - Pagina 19
ImiMS spune:
Pai PK incearca acum sa gaseasca cauza esecului meu....dar nu prea are noroc
Astfel incat data trecuta mi-a refacut hormonalele...si mi-a explicat ca TSH+LH daca e mai mic decat 10 si E2 e mai mic decat 250...astea arata o buna functionare a ovarelor...si la mine se incadreaza perfect.La fel is prolactina la el a iesit buna!
Atunci fiind cu zana dupa mine nu mi-a facut si eco...asta a facut acum.Mi-a introdus o solutie sarata in uter ptr a verifica peretele acestuia...daca nu am ceva fibrom,chist sau rana care ar putea impiedica implantarea...zice ca astea nu se vad la un ecograf normal,de aceea a fost nevoie de acea solutie.Mai multe nu stiu sa-ti zic...merg pe mana lui.Mi-a mai dat sa repet ceva analize ptr anestezie, si mi-a luat proba ptr chlamidya,sa o repete si el...a zis ca daca si asta iasa bine,putem sa-i dam bataie!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
ImiMS spune:
Aaaaaaaaaaaaaa...si nu e sigur ca voi face in octombrie...s-ar putea sa mai stau putin sa-mi aranjez actele ptr a beneficia de FIV gratuit ca si cetatean maghiar
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
mona19 spune:
Va dau si eu un Buna Dimineata! aproape de amiaza
Apropo, aveam un coleg in firma, la care programul incepea cam de la 12 la amiaza. Toata lumea stia, patronul nu comenta nimic, ca oricum cand era de lucru fiecare isi facea treaba, chiar si peste program. Bun. Vine un client, mare personalitate din oras. Il cauta personal pe colegul cu pricina. Normal. Nu era la servici ca nu era inca 12. Il suna si striga in hol tare: "Hai ma .... ca bat clopotele de amiaza!"
Va doresc o saptamana cat mai faina!!!
mona19 spune:
Olimp - O sa vad cum ma simt, dupa ce o sa fac analizele hormonale de ziua 2. Da asta, dupa histero, ca acu se pare ca n-are inca nici un sens sa le fac, atata timp cat e polipul existent.
Floryma - Sper sa ajung in octombrie pentru histero. Ca din august imi propun sa scap de polip si raman doar cu speranta.
Imi - Mi-ar place sa avem o intalneala la Bp in octombrie. Despre FIV la mine nu poate fi vorba, pana nu trec de histero. In functie de ce va iesi la histero si analizele de dupa, vom hotari ce facem si unde anume. Mi-am propus sa discut problema deschis, chiar cu PK.
Da, restul fetelor pe unde mai umblati?
DaniellaSM spune:
Salut fetele,
La multi ani Mariilor mici si mari!!
e ca am sosit si eu prima zi la munca , naspa prima zi inca sunt sedata de holiday .
ok am fost la Dr Avram si mi am facut toate mutatiile ;
PAII 675-4G/5G-pozitiv heterozigot
MTHFR A1298C- pozitiv heterozigot
in rest nu am nimic ,mi s-a spus ca pe timp de sarcina tre sa iau clexane dar clar nu cit mi sa dat doza originala 0.20 ci 0.40.atceva nimic , dar oare chiar nimic nu mai tre sa iau??
Imi sa nu mi spui ca erai in Budapesta sambata?? si eu am fost la prietena mea. Ma bucur ca ai intrat la timp si ca esti ready de un nou inceput!
OlimpFloryma[Mona19flo].
Sa aveti o saptamana faina!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
DaniellaSM spune:
Olimp Floryma[Mona19
ImiMS spune:
Buna dimineata
Daniela...ma bucur ca ai dat un semn de viata!!!Nu,nu eram sambata la BP...joi am si plecat de acolo!Pusik
Mona...si mie mi-ar placea sa ne vedem la BP....sau oricand dupa, cu burtik
Pupici tuturor,o zi usoara sa avem
AJUTA-MA DOAMNE!!!
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
olimp spune:
buna fetelor
va pup pe toate , eu noutati nu mai am va citesc si va tin pumnii
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
mona19 spune:
Mneata!
DanielaSM - Bine ai revenit din concediu!
Imi - Da ar fi fain de tot sa ne vedem cu burtici, dar eu nu mai sper nimic deocamdata.
Olimp - Sincer nici eu nu mai am noutati, dar hai sa mai animam forumul asta cate un picut.
Se pare ca nu mai e nimeni in proceduri pentru FIV in Ungaria. Nu mai vrea nimeni sa ne povesteasca ce a facut, despre interventii, tratamente, cazare, s.a.. In fine, o sa ne descurcam si noi. Sau poate cu aceasta ocazie vor aparea noutatile si se va reactualiza lista de pe prima pagina. Oricum mult succes tuturor: atat celor care ne urmaresc din umbra, cat si celor care mai dau cate un semn de viata!
DaniellaSM spune:
Buna dimi,
Jaguarte am salutat si la dus si la intors,nu mai vazut?? cum te simti ?
Mona19, tare fain a fost la Maramu mai ales la nunta ne am dantalit pana dimineata si pe urma ne am dus la Manastirea Barsana , dar drumurile dintre Baia Mare si Satmar un calvar mai ales ca am si prins ora de trafic!!
Nu am noutati in afara ca am facut mutatiile , astept in Oct. sa vorbesc cu Dr de la ultima Clinica de fertilizare si sa vad ce mi spune , vreau sa mi mai fac testul de NK, si doar la anul ma vad ready pt un alt Fiv.
Imi dureaza mult actele pt Fiv gratuit??
O zi frumoasa va doresc!!