FIV in Ungaria 167
Raspunsuri - Pagina 13
olimp spune:
buna fetelor !
ce faceti ? sper ca bine
imi multumesc sper sa fie un concediu minunat !
mona nu mi-am facut inca bagajul , sambata am sa il fac , plecam duminica dimineata
eu azi am fost la jumulit peste tot acum sunt hearless ca un span...sotulache face ultimele retusuri la masina....deci pe ultima suta de metrii
amina dupa stiinta mea sunt bune rezultatele , daca gresesc sa ma corecteze cine stie mai bine , dar valorile par a se incadra in intervalul normal.
noutati nu mai am .....va astept pe voi cu vesti bune....si noutati
floryma , daniella , pettty , madalina , raissa , lorena ,greta si toate celelate fete
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
jaguar spune:
Buna tuturor si La multi ani ptr ziua de ieri!
Lore, sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii! Multumesc ptr mesaj.
Amina, nu stiu care ar fi cauza, o sa cer analiza genetica daca vor fi de acord..multumesc ptr gandul bun. Nu prea ma pricep la analize de trombo, si eu sunt in cautare de analize si interpretari...
Olimp, vacanta frumoasa sa aveti!
Gabriela, multumesc.
Imi, succes la BP!
Mona si tie la fel.sa auzim vesti bune de la voi.
gabriela_tutuianu spune:
jaguar ti-am scris ce analize fac eu pentru trombofilie . si preturile ca tot sunt proaspete pe hartie . insa tot un medic iti poate spune exact ce trebuie sa faci . pupici
floryma spune:
LA MULTI ANI BOGDANEL!
Olimp...drum bun si distractie placuta.
Lore...felicitari mamico!
Mona, Amina...
Imi...asta este, important este ca sa fie cu succes acesta intalnire ptr fiecare in parte, eu sunt am ceva ideii prin cap si tare greu este sa iei o decizie mai ales cand de data asta mizezi pe ultima carte...uf , insa am sa iti trimit un pm dupa ce ma intorc de la buda daca se poate...
Fete care ati mia fost la Buda, stiu ca atunci cand incepi protocolul FIV trebuie sa fi acolo din a 5-a zi, deci protocolul il incepi singurica in tara din a 2-a zi de menstra, asta inseamna ca la consultatie pk iti da deja tratamentul sau ti-l trimite ulterior via email. Acum stiti cumva dc medicamentele indicate de el in tratament se gasesc si la noi sau cum le pot comanda din ungaria sau de la alta farmacie? o sa imi trebuiasca vre-o reteta? de la el sau functioneaza orice tip de reteta, de ex. una emisa de un dr. din romania?
VA PUPICESC FARA EXCEPTIE....
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
samira33 spune:
floryma,schema de tratament o primesti pe mail de la PK.
incepi tepurile singura in ziua si in ziua 5 ai prima monitorizare.
daca ai in schema Merional ti-l poti procura doar din Ungaria.
poti cumpara si cu reteta din Romania.
ImiMS spune:
Buna dimineata...e weeekend!!!
Tanno...sa-ti traiasca pruncul!!!
Floryma..astept cu nerabdare PM-ul tau!
Mie mi-a zis PK ca acum cand merg la el o sa-mi dea si schema ptr primele 5 zile...ei iti dau de acolo reteta si am inteles ca e mai rentabil sa cumperi de acolo,ca e mai ieftin.Dar poate stiu fetele de la BP sa-ti zica mai multe detalii!
Drum bun fetelor care calatoresc, CO placut celor care urmeaza sa plece in CO si weekend placut tuturor
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
floryma spune:
Samira... multumesc...of tare greu este sa coordonez totul...si sa iau o decizie...am sa vad la final, trag linie si sper sa fac alegerea corecta...
Imi...mie nu mi-a zis PK ca la prima consulatie mi-ar da deja tratamentul ptr primele zile...insa stiind experienta fetelor m-am gandit eu ca asa o sa procedeze...
Acum dc nu stabilim nici o schema la prima vizita si ulterior imi trimite schema si eu primesc merionalul...dilema este cum il achizitionez dc la noi nu se gaseste?
asa imi trebuie pentru ca sunt indecisa...
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
ImiMS spune:
Floryma...daca bine stiu tu inca nu ai fost la PK...doar prin mailuri ai vb cu el,nu?
Eu am fost deja la o discutie la el, am facut analize...nici mie nu mi-a dat din prima schema, mai ales ca nici eu nu sunt 100% decisa sa fac acolo FIV...vedem la momentul potrivit!
Eu stiu ca exista ceva curier care aduce medicamente din afara daca ai reteta...parca asa citisem...sau daca nu iti cumpara careva din fete, care merge la BP intre timp...nu?
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
jaguar spune:
neata
Flory, noi am primit totul la primul consult.
Am mers cu dosarul, am mai facut si acolo ceva analize, mi-a dat schema si retetele ptr medicamente,,
ne-a explicat si unde e farmacia..
Atunci le-am si cumparat, chiar daca am inceput totul peste 3 luni.
Am inceput tratam aks, 5 zile. In ziua 6 a fost primul US.
Mult succes fetelor!
Gabi, multumesc.
Tanno, la multi ani! sa va traiasca!