FIV in Ungaria 167
Raspunsuri - Pagina 12
pety1981 spune:
felicitari mamica lorena,sanatate multa pentru ca fericirea deja exista...
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna
mutantica
lorenaflore spune:
Jaguar, imi pare asa de rau ca trebuie sa treci prin astfel de momente....
fara cuvinte......
LORI 35+
DaniellaSM spune:
Lorenaflore, sa fiti sanatoase(sa i treaca repede icterul) , cred ca esti in al noualea cer Mamicain sfarsit sa aveti parte numai de bucurii.
Deja nu mai am rabdare ,ma vad pe autostrazi deja!! of multi kilometrii, dar abia astept.
Jaguar
Olimpsa te distrezi la maxim in concediu ca peste 9-10 luni vine bebelul.
Mona19chiar azi am facut pe buldogul in tren cu o femeie imensa , ca ia trebuit 2 scaune in tren , la a 2 statie a coborat ,dar am uitat sa o intreb ca a coborat din cauza mea, ca i am spus citeva cuvinte dulci.
ImiMs
ioana55sarcina usoara iti doresc ,si sa stii ca esti super norocoasa fara clexane,
Ok fetelor va doresc o zi superba si sa fiti iubite!!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
Amina84 spune:
Buna seara fetelor!!!
In primul rand cer scuze ca nu am mai postat.
Uitasem parola si numele,si asa m-au ajutat cei de sus.
Eu sunt acasa venita de 3 sapt azi.Mai stau vreo 3 cred.
Voi ce mai faceti?
Noutati ceva?
Va pup pe toate.
Am fost la Iasi la eco si analizele de trombofilie.
Madalina imi pare sincer ca nu ai reusit.Iti doresc din inima sa ai taria si sa treci peste si sa reusesti sa-ti vezi visul implinit cat mai repede.Pup
Jaguar ce trist,Doamne Dumnezeule eu stau si ma gandesc de ce Dumnezeu mai da daca ii si i-a inapoi??Iti doresc sa fii tare,capul sus,sa fiti fericiti si sa va iubiti ca in prima zi.Nu ti-a spus doctorul care ar fi motivul,a fost o sarcina maricica,sincer imi pare rau.Pup
Voi restul ce noutati mai aveti?
Olimp multumesc ca ti-ai amintit de mine,si ai intrebat de mine.Pup mare.
olimp spune:
buna dimineata
la maulti ani tuturor Mariilor si derivatelor !
daniella ce mai incurajati voi la garvidat dar uitati ca sunt mutanta ! si operata si vai de capul meu , dar imi place cum ma ursiti , doamne da sa fie asa...
amina bine ai revenit , chear ma intrebam ce mai faci , pe unde umblii , cand primesti rezultatele la analize ?
restul fetelor
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
mona19 spune:
Salutari!
Lorena - Felicitari!!! Multa sanatate proaspetei mamici si bebelinei!
Daniela SM - Bine ai revenit pe meleguri stravechi!
Amina - Ma intrebam nu demult: oare ce mai faci?
Olimp - Ti-ai facut bagajele pentru vacanta?
Imi - Ce ai stabilit cu PK?
Despre mine mai nimic. Deocamdata, doar dialog cu PK.
Va salut si numai bine!!! Va pe toate!!!
ImiMS spune:
Buna fetelor si la multi ani celor care serbeaza azi ziua numelui
Mona...azi am dialogat si eu cu PK, ca na, doar e 15Pe 6 septembrie merg la el ptr acel consult si zicea ca pe 7 pleaca la un congres.In rest,nici o noutate,asteptam sa vedem ce va fi.Tu in ce stadiu esti?
Pupici tuturor, o dupa masa relaxanta
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
Amina84 spune:
Mona si Olimp voi ce mai faceti?
Eu am facut toate analizele si au venit rezultatul la Proteina C + Proteina S + Antitrombina III
Rezultatul nu stiu sa-l citesc,si la doctor nu am ajuns.A zis sa ma vada in ziua a 3 a,si ciclu mi-a aparut azi.
Rezultatul e asa :
Proteina C rezultat e 130 si interval de referinta e 70---130
Proteina S rezultat e 130 si interval de referinta e 55---140 dedesupt scrie : Mentionam ca proteina S inregistreaza o scadere fiziologica in cursul sarcinii
Antitrombina III rezultat e 89 si interval de referinta > 80
Ce ziceti e bine?
Va multumesc.
mona19 spune:
ImiMS - Da. La fel si eu. Mi-a mentionat data trecuta sa revin cu mail-ul in 15 August si am revenit. Pentru histero doar in a doua jumatate a lui septembrie, daca sunt de acord si daca mi se potriveste perioada cu ciclul meu. Mi-am dat acceptul, dar mai depinde si daca perioada optima pentru acest tip de investigatie se va incadra in perioada propusa de el. I-am scris ca o sa revin cu intrebari.
Amina - Eu nu mai am alte noutati.
Astazi, sincer nu am chef sa gandesc. Nu am chef sa pun intrebari. Mai e si maine o zi. Vreau, incerc sa traiesc ziua Sarbatorii Adormirii si Inaltarii Maicii Domnului. Aseara am fost la prohod, la o manastire aproape de Baia Mare. A fost frumos. Am vrut s-ajungem la Rohia, dar din pacate, din cauza ca azi e el de servici, am ales alta locatie.
iciuri dulci pentru toate!!!
ImiMS spune:
Buna dimineata fetelor...ce liniste la noi
Olimp...am intrat special ca sa-ti urez vacanta placuta, vreme frumoasa si distractie la maxim!!!
Floryma...se pare ca nu ne vom intersecta la BP...eu merg abia pe 6...deci iti doresc bafta maxima si sa vi cu vesti bune de la PK
Pupici tuturor fetelor mele dragi
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot