FIV in Ungaria 167
Raspunsuri - Pagina 10
olimp spune:
neata fetelor !
ah imi harnicita ca o furnicuta ! spor in continuare.....
e Weekend !!!!!! weeeeeeeeeeeeeeeee !
inca o saptamana si plecam...abia astept
si WE placut
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
DaniellaSM spune:
yes motanul nu e aici ah ce bine e !!
Buna fetele,
Olimpai grija de pisi !!
ImiMs, am facut un super deal , cea mai buna prietena a mea vine in weekend sa ma ajute la o super curatenie ca pe cand plec in vacanta sa fie totul ca la carte ,bineinteles ca am o ajut si eu cand o sa doreasca, dar azi e o vreme super 27 de grade soare ,numai de stat in office nu vreau dar asta e m am trezit de pe la 6 si am intins haine in gradina si cafeluta de dimi cu sotul si apoi fiecare la munca nu la intins mana!!Parca te vad dupa ce termini living-l ai sa gasesti inca ceva si tot nu termini.
Mona19 sa nu te plangi deloc 1.70 si 68kg esti super daca poti sa mai dai jos ok daca nu si asa e bine. Ma faci sa rad cu puiul, cand am venit in tara prima oara dupa 5 ani mi a zis bunica sotului "vai de mine dati i ceva sa manince ca biata e ca si puiul de aprozar" acu cind ma va vedea a zice opriti-o de la mancare inchideti camara ,si treci la munca nu cu fundul pe scaun toata ziua .
Jaguarsper sa elimini fara a fii nevoie de chiuretaj,ca tare doare sufleteste , tin minte ca mi au dat morfina si eram bine ametita dar nu ma puteam opri din plans,sunt cu sufletul langa tine , vreau sa cred ca Doamne Doamne te vede si ca poate nu a fost sa fie .
Avem niste prieteni acasa care acu-s 2 ani a nascut prematur o fetita, dar care din pacate are nevoie de fizioterapie, logoped,etc nu poate sa si tina caputul si nici sa mearga sau sa vorbeasca,am fost geloasa cand am auzit ca a ramas gravida, si mi am zis si eu? cind imi vine randul?? e dupa ,cum se chinuie nu pot sa fiu geloasa ci sa fiu cu sufletul langa ei si sa cred ca poate Doamne Doamne de aceea nu imi ofera miracolul inca.
Va doresc un weekend placut
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
DaniellaSM spune:
Olimp,
si eu mai am exact o saptamana de munca si sambata viitoare 18.08 sunt pe drum spre Romanica,atentie vine buldogul!!
Jaguar am sa trec prin Belgiuca , am sa ti fac cu mana si am sa te pupic!!
Sa fiti iubite!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
ioana_55 spune:
Ce faceti fetele? Am intrat sa va salut si sa va urez weekend frumos si concediu placut pt cele care se pregatesc
Jaguar, sper ca ai mai reusit sa te linisteti, macar un pic, sa va dea Doamne Doamne putere sa mergeti mai departe
Mona, Olimp, eu iau pt. mutatii aspirina si mai multe vitamine care au ramas dela fiv, cred ca am mai zis pe aici, am fost deja la 3 hematologi, nu e indicatie de clexane pt ca nu am antecedente in famillie si nu am pierdut sarcini (desi n-am mai reusit sa raman pana acum). Singura nu pot sa ma apuc sa iau, iar sa mai merg la alti doctori mi se pare prea mult. Acum sper sa fie bine, cu Dumnezeu inainte.
10+ Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
olimp spune:
daniella daca vine buldogul...eu trbuie sa-l feresc pe matisor !
ioana sarcina usoara , e bine ca nu trebuie sa treci pe clexane , eu va treui daca se adevereste sarcina , dar nu vrea nici cum...si FIV pot sa-mi iau adio , doar eu vreau , al meu ba asa ca .....astept o minune...
mona pai draga mea esti foarte bine ....in locul tau nici nu m-as stresa...
toate fetele
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
ioana_55 spune:
Olimp, tinem pumnii pt tine si pt toate fetele sa fie cu ochisori .
Conteaza mult si starea de spirit, poate ca relaxarea de concediu e tot ce ai nevoie
10+ Multumesc Doamne
olimp spune:
ioana multumesc de urari , si eu sper ...sper sa nu sper degeaba...
intredevar linistea sufleteasca conteaza enorm , am sa incerc sa ma detasez total , acum sunt bine , acum doua luni am fost cu moralul rau de tot dar m-am linistit , ce va dori D-zeu...
ioana_55 spune:
Madalina,imi pare tare rau pt. nereusita ta, iti doresc multa putere
Alexia, nu ai de ce sa nu te gandesti la ce e mai bine, e de ajuns un singur embrion si bun. Sa ne dai vesti bune
10+ Multumesc Doamne
QiaoBing spune:
jaguar nici nu stiu sa spun in cuvinte cat de tare m-a rascolit vestea. am plans si eu alaturi de tine copilul nenascut. la mine a fost bine fixata si a trebuit chiuretaj, dar macar nu am stat cu gija ca nu s-a eliminat tot. te mbratisez si va doresc multa putere sa treceti si peste hopul asta.