** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (85)
Raspunsuri - Pagina 7
ramonavlas spune:
Miha, am deja emotii. E ultimul vostru WE in 3.
Eu abia am reusit sa ii bag tzitzi in gura la mandra mica. Pana e asa cald, o trezesc la 4 ore sa nu se deshidrateze.
michelle1981 spune:
Neata, haideti la
La multi ani, Riana!
La multi ani, Vlad!
Multumesc de sustinere, am ceva emotii, dar mai ales cand ma gandesc ca ramane Bianca 3 zile doar cu tati, cum o sa se descurce ei??
Pe 1 aug sper totusi sa vina soacra mea sa ii mai usureze munca
Ramo - cum se comporta Raisa cu Riana?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">38+ cu
AMR 2 zile
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka la multi ani, Riana scumpa! mami krys, la multi ani, Vlad! mami ludmila, cum merge afacerea? ce mai faceti? Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
La multi ani si din partea noastra !!!!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
rodyka spune:
michelle, multumim de cafea . o sa fie bine Bianca cu tati, ca acum mai comunica si, chiar daca tatii inteleg tare putin din limba lor (al nostru, cel putin...), se vor descurca.
sunt libera pana luni , am o gramada de planuri, sa vedem care le si duc la capat. pana una-alta, vroiam sa fac o praji cu visine (cu cirese, adica) dar... tati mi-a mancat azi-noapte jumate din ciresele pregatite!!!
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
avem o noua... problema . Isa nu mai vrea chilotei pe ea!!! desi n-o certam prea tare niciodata, doar ii explicam ca e uda si ca se face pipi la wc, asa ca papusile si ca mami si ca tati si ca Daia . urla doar cand ii vede, striga "pepi" sau "nuuuu"! mai bine in fundul gol .
si de rasfatata ce e, daca o strangi mai tare in brate, repede te impinge si zice asa miorlait "aaaauuuuu" sau "aaaooooo", depinde de cat teatru vrea sa joace . ieri la gradi si-a impins cu o mana prietena si i-a spus "vete" (pleaca!), sa nu se apropie de caruciorul ei. tot ce exista in raza ei vizuala e "mia" (a mea) , ti le smulge din mana si le pune la spate sa le ascunda. daca sunt prea mari (gen masuta, scaunel, tv) se pune in fata lor si zice "miaaa". mie mi-e draga de mor, dar Maria e la capatul rabdarii cateodata . eu stiu ca toti copilasii trec prin astea orice le-am spune si oricum i-am educa, asa ca ma bucur de fiecare bebelusheala . pentru ca, am uitat sa va spun, de cateva zile am doar un copil, cealalta e... domnisoara - de-aici incep cu adevarat grijile!
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
baby78 spune:
la multi ani, Riana ! Sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce este mai bun!!!! Cristina, sa te bucuri de minunile tale frumoase si sa iti aduca numai bucurii (il includ si pe cavaler mai ales ca l-am cunoscut si sper sa nu dureze mult sa o cunoastem personal si pe Riana )
la multi ani, Vlad! Sa ai parte numai de bine!!!!! Ludmila, mai da si tu un semn sa stim ca sunteti bine
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
36+ Mara Andreea
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui adrianaBuc
ma speri... si cum si-a dat seama medicul ca sufera de asa ceva? Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
Adriana nu e de speriat, ci e de mers la un cotrol
exista aparatura special cu care se masoara dioptriile la copii inca de la 6 luni - plusoptix
in cazul nostru am pus si atropina
imaginea nu se formeaza pe retina cum e normal ci in spatele acesteia
partea buna asa cum am mai spus este ca pana la 6 maxim 7 ani se poate face reeducarea vederii cu exercitii specifice
puiutz_mic spune:
Rody pai felicitari pentru domnisoara! Eeee...Maria e fata ascultatoare zic eu, cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji pe tema asta cativa ani de-acum incolo.
Credeam ca numai Raducu e asa rasfatat... si el ma impinge cand vreau sa-l pup, dar el e si suparat pe mine ca il cert mai mult decat tati. Daca suntem amandoi de fata il prefera clar pe tati.
12.08.2010
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Miha, am deja emotii. E ultimul vostru WE in 3. Eu abia am reusit sa ii bag tzitzi in gura la mandra mica. Pana e asa cald, o trezesc la 4 ore sa nu se deshidrateze. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 si Riana - 17.07.2012 |
Adica nu se trezeste sa pape singurica? Icterul i-a trecut? Si noi am avut problema asta in primele 3 saptamani. Practic el a inceput sa ia in greutate abia dupa ce i-a trecut icterul. Macar Riana papa bine? Are forta la supt? Nu stiu daca nu ar fi bine cam la 3 ore sa suga, adica sa aiba macar 8 mese in 24h. Ideal ar fi 10-12 mese.
12.08.2010
ooana spune:
la multi ani, Riana!
la multi ani, Vlad!
tot mai greu intru la voi nu mai am timp de nimic
v-am spus ca la servici urmeaza o restructurare, de la mine din departament urmeaza sa plece 30% din oameni
nu le va fi usor nici celor care pleaca dar nici celor care raman si suplimentar preiau munca celor care pleaca
ieri, mi s-a oferit sa preiau alta activitate si sa ma specializez exclusiv in domeniul respectiv, total diferit fata de ce faceam eu pana acum, va fi mult de invatat, de citit offff ...marti vine de la Bucuresti, directorul in a carui subordine suntem, pentru a avea o discutie despre munca pe care o preiau, sa vedem de cand si in ce conditii (sedinta de 2 ore )
ar trebui sa fiu fericita, ceea ce mi s-a propus exista pe schema care ramane in firma, ceea ce faceam eu pana acum imi placea, dar eram 3 si nu era sigur ca in viitor am fi ramas tot 3 sau cineva ar fi plecat...
o sa vedem ce va fi...
azi o sarbatorim pe mama, a fost ziua ei in 24...vine si fratele meu
luni mi-am luat o zi de concediu, duminica seara plecam la Cluj, am de rezolvat niste probleme...Matei ramane cu bona acasa caci luni dupa-amiaza ne si intoarcem, asa ca ne putem face de cap doar noi 2 singuri la plimbare
va urez un weekend placut!