** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (85)
Raspunsuri - Pagina 6
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Iuliana cum te mai simti? M-a apucat grija gravidutelor Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Sunt bine...In seara asta am o petrecere...cununie doar ca au inceput sa mi se umfle picioarele..... Ieri am fost si mi-am cumparat niste balerini mai ...de ocazie si i-am luat nr 40 ...De la 37-38 am ajuns sa am salupe in picioare
Raducu cum mai este? Pana a urma s-a reglat cu kk? sau e cand si cand?....
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
36+ Mara Andreea
puiutz_mic spune:
salupe, hai mai Iuliana
Eu am "crescut" cam jumatate de nr. doar si imi gasesc greu de incaltat.
Ma bucur ca sunteti bine si iti doresc petrecere frumoasa, desi daca ti se umfla picioarele nu stiu cat o sa poti sta...Ai grija de voi!
Raducu...e cand asa, cand asa... In ultimele 2 zile m-am incumetat sa-i dau pastai si ieri chiar si cartofi facuti la tigaia Dry Cooker, cu putin ulei si mai multa apa. Au iesit deliciosi si i-au placut mult. Azi a facut kk moale de tot . Pana acum era cat de cat bine, ba ultima oara chiar facuse normal, scaun legat.
Oricum la regim nu ne mai intoarcem, nu ar manca nimic. Continuam asa, incet-incet sa ii reintroduc toate alimentele, poate pana la gradinita (adica la anul in septembire, nu cred ca mai devreme) reusim sa-l reglam. Ii mai dau ceai de afine si menta cand face moale de tot. Bine ca nu are scaune dese. Face 1 data la 2 zile, chiar la 3 zile cateodata.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
adrianaBuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
hipermetropie Matei 08.07.2010 Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme. Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
ma speri... si cum si-a dat seama medicul ca sufera de asa ceva?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Sorina cum mai sunteti? E mai cumintica Elena? Ar trebui sa aiba mai putin spatiu de joaca de-acum... Iuliana cum te mai simti? Michelle parca mergi azi la o noua monitorizare, nu? Cum sunteti? Laurika nu stiu daca am apucat sa te felicit pentru putzulica! Dar nu-i nimic daca ma repet! Cris2010 nu ne-ai mai spus nimic, ai mai fost la alt medic? Ai inceput tratament pentru tiroida? Sau poate ai zis, dar mi-a scapat mie M-a apucat grija gravidutelor Oare am uitat pe cineva? Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 22+ cu
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Sorina cum mai sunteti? E mai cumintica Elena? Ar trebui sa aiba mai putin spatiu de joaca de-acum... Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Si ce daca are spatiu mai putin?! Asta nu o impiedica sa faca tumbe sau ce doamne iartama face ea. problema cea mai mare este ca nu pot respira normal si mai tot timpul am palpitatii din cauza asta. Saptamana asta am reusit sa stau si eu mai mult la orizontala si vad ca si contractiile sau mai rarit. Cu ajutorul lui DD peste 2 sapt (10 aug) facem cunostinta face to face. Sar'mana de intrebare/ grija. pup
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 36+ Elena
michelle1981 spune:
La monitorizarea de azi a iesit rezultat bun, deci a ramas tot pe luni programarea cezarienei. Mi s epare atat de ciudat sa stiu ziua si ora, dar daca asa se practica acum
Dr m-a asigurat ca nu pot naste natural si nici nu poate veni cand se declanseaza, adica nu garanteaza.. asa ca merg pe mana ei, cezariana la 39 sapt.
Dr. merge pe nasteri naturale, dar acolo unde sunt riscuri mai mari, recomanda ceza.
In plus, mandra mea are si circulara dubla stransa.
In rest eu sunt bine, merg mult (azi am urcat 8 etaje ca nu mergeau lifturile, si asta dupa 3 ore de mers prin magazine), alerg dupa Bianca, tot o ridic in brate (nu vad cum as putea sa nu o fac, si sper sa ma abtin dupa operatie), si cu toate astea colul e lung si inchis (aproape 4 cm)
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">38+ cu
AMR 3 zile
nela_didea spune:
Vin la ceas de seara, cu intarziere, sa multumesc pentru frumoasele urari cu ocazia zilei mele de nastere lui:
Crissy, Anca Vlad, Laurika, Paula, Btz_ovi, Bamboletta, Puiutz, Cris2010, Cristina Serban, Ochidut, Alice, Tanti, Matusa, Baby78, Michelle, Sorina, Saddie, Ainotna, Crispro, Cristeo, Bumble, Ilinca, Oana, Rodica, Otilia si nu in ultimul rand Adrianei. Sper ca n-am uitat pe cineva.Va pup cu drag pe toate si nu-i tarziu sa ne cinstim cu o felie de tort si ceva racoritor.
Noi am fost plecati cateva zile la munte, urmeaza cel mai probabil marea in august.In rest munca la greu, delfinas neastamparat, calduri, etc.
Poate reusesc sa intru mai des desi slabe sunt sansele. Oricum noi nu v-am uitat si vad ca nici voi. Multumesc tare mult.
nela_didea spune:
Michelle eu scot motatele de azi ca nu stiu cand mai apuc sa intru. Iti doresc din tot sufletul un copilasa dragalas, cuminte si frumos ca Bia, iar tie iti doresc sa decurga totul normal si sa ai recuperare rapida.
Hai Michelle
rodyka spune:
la multi ani, Riana scumpa! mami krys,
la multi ani, Vlad! mami ludmila, cum merge afacerea? ce mai faceti?
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
laurika, felicitari pentru
michelle, ce putin mai ai!!!
adriana, ramona, deci aveam dreptate noi mamicile de +2 copii: relaxarea e la putere
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)