** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (85)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Buna dimineata! Dau cafea la ora asta?
Am un bebelus f cuminte, nu sunt invatata cu asa ceva. Papa si face nani. Pana ieri, aveam o pauza de la 22 la 24 in care mai si plangea insa nu mergeam la ea, ma uitam doar din usa. Aseara a disparut pauza. Am trezit-o la 20 si am reusit sa o tin treaza pana la 22 cand i-am dat titi din nou si a facut nani.
Asa sa tot faci copii!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 si Riana - 17.07.2012

Neata !!!
si eu tot la cafea...la 9.30 intru in sedinta asa ca o dau rapid pe gat
eu ti-am spus ca dupa cum am vazut eu, Riana e asa cum a fost Matei, doarme si mananca doar sa scapati de colici in rest...cum spui tu, asa copii sa tot faci

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Oana, cum mai e Matei cu constipatia? Dar cu unghiutele?

Poze
Sa-l ajutam pe Alex

avem 6 unghiute noi, restul de 4 sunt salvate dintre cele vechi
cu kk a facut de alaltaieri in fiecare zi ...azi i-am facut iaurt cu fructe si fulgi de ovaz, poate il ajuta

unde sunteti? da-ne mai multe detalii...
vacanta frumoasa! cum ramane cu vacanta la mare? noi suntem in cautari de locatii, inca...

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, mai zi-mi te rog o dat cu ce unghiute are probleme( la maini sau picioare)? Acum vad la v ca unghiile de la degetele mari ale mainilor parca stau sa cada!!! Parca si-ar fi prina mainile undeva si sta sa ii pice. Se vede ca e rupta de la radacina, si mai mult de juma din unghie e ridicata de la locul ei. Stiu ca ziceai ca asta poate fi urmarea de la GMP. Acum o luna a avut vlad bubite urate pe talpi si maini, poate mai sti, si med de fam a zis ca e alergie la antibiotic.... Offf, ca si atunci aveam dubii ca e alergie, ma gandeam la gmp, dar v avea si pe la subrat, si doar vreo 3 f mici la gurita, nimic in gura, asa ca am zis ca no, poate totusi nu e gmp... Dar acum cred ca asta a fost, ceva forma usoara, si acum asta e consecinta. Oana, voua ce v-a zis acum pediatrul? Il dai cu ceva pe ele? Tb sa faci ceva? Sau doar apar alte unghii de la sine ? Mersi de informatii!

Suntem in baia sprie, la o pensiune, da nu e fain... E ca de banii platiti... Ieftin si naspa. E o locatie faina aproape, Secret Garden ( loc Danesti) , dar nu mai au locuri... Noi am mai fost cu v la secret garden si ne-a placut mult. E de mers.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Ma bag si eu in seama...
Cristina, pb cu unghiile e urmarea GMP, si Raul si-a innoit 3 unghii pana acum. Nu m-am dus la dr ca am observat ca in perioada cu boala i-au fost afectat unghiile, si acum pe masura ce cresc, partea aia afectata ajunge sus si cade singura. Eu nu l-am dat cu nimic. Si sunt afectate si unghiile de la picioare si de la maini, dar Raul a fost plin de bubite.
Aaaa, si eu am fost la 3 medici care mi-au zis ca copilul are alergie, si mi-a zis dr lui ca niciodata alergia nu e insotita de febra.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:

Oana, mai zi-mi te rog o dat cu ce unghiute are probleme( la maini sau picioare)? Acum vad la v ca unghiile de la degetele mari ale mainilor parca stau sa cada!!! Parca si-ar fi prina mainile undeva si sta sa ii pice. Se vede ca e rupta de la radacina, si mai mult de juma din unghie e ridicata de la locul ei. Stiu ca ziceai ca asta poate fi urmarea de la GMP. Acum o luna a avut vlad bubite urate pe talpi si maini, poate mai sti, si med de fam a zis ca e alergie la antibiotic.... Offf, ca si atunci aveam dubii ca e alergie, ma gandeam la gmp, dar v avea si pe la subrat, si doar vreo 3 f mici la gurita, nimic in gura, asa ca am zis ca no, poate totusi nu e gmp... Dar acum cred ca asta a fost, ceva forma usoara, si acum asta e consecinta. Oana, voua ce v-a zis acum pediatrul? Il dai cu ceva pe ele? Tb sa faci ceva? Sau doar apar alte unghii de la sine ? Mersi de informatii!

Suntem in baia sprie, la o pensiune, da nu e fain... E ca de banii platiti... Ieftin si naspa. E o locatie faina aproape, Secret Garden ( loc Danesti) , dar nu mai au locuri... Noi am mai fost cu v la secret garden si ne-a placut mult. E de mers.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Neata fetele,

Va multumm de felicitari, vapupam pefiecare inparte.

Cris: si C a avut lasubrat si putine bube la gura,eucred ca depinde si de copil cum reactioneaza la mnunatia astade virus :((.oof,pupam sa nu-ldoara

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Si cum aude ca urmeza sa fac ceva incepe "ajut eu, ajut eu". E asa un titirez mic si plin de enrgie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Ce simpatica e. Si uite as anici nu te poti supara pe ea, ca doar ajuta

Otilia imi pare tare bine ca mai apuci sa ne scrii ceva de tine si fete

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No, tu, deci clar a fost GMP si la noi! Of, noroc cu voi, ca ma mai dumiresc si eu. Deci asa e cu unghiutele Paula, nu stiam ca si voi ati patit. Mersi fetele! Laurika, deci sa stii la ce sa te astepti peste cateva sapt...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata.
Dar ce de delfinasi au avut boala asta. Si pana acum nici nu auzisem despre ea.. (bine, eu nu am auzit de multe :))) )

Noi ne pregatim sa plecam acasa. Mi-e o sila sa fac bagajul, am la chestii de adunat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:

No, tu, deci clar a fost GMP si la noi! Of, noroc cu voi, ca ma mai dumiresc si eu. Deci asa e cu unghiutele Paula, nu stiam ca si voi ati patit. Mersi fetele! Laurika, deci sa stii la ce sa te astepti peste cateva sapt...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

deci mai ia decap....ooof,chiar cand citeam de lavoi aminmceput sa iistudiez unghiutele....mama luidevirus imputit :((

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

intr-un final apuc si eu sa mai scriu cate ceva ... am avut o saptamana nebuna! ...

CU SCUZELE DE RIGOARE, urez si eu LA MULTI ANI! pentru:
Nectarie (larissa_79)
Matei Alexandru (bambi_bv)
Victor Andrei (bumblebee)
Luisa (beluistef)
Raul Ionut (paula_m)
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI! SA AVETI PARTE DOAR DE BUCURII SI REALIZARI!

LA MULTI ANI! si pentru mamicile rodyka, racusor si nela_didea! Sa va bucurati de copilasi si soti! 100 de ani de sanatate si fericire va doresc!

laurika, felicitari pentru putica! Sa stea in burtik pana la termen.

michelle, deci esti pe ultima 100m! uau! Acusica pregatesc motatele.

ramona, nu-i asa ca e mai usurel cu bb2?! Mie asa mi se pare, parca nu mai sunt asa stresata din orice.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Adriana, da, e mult mai usor la al doilea copil. Asa iti vine sa tot faci!
Azi iar am avut program de somn toata ziua, acum ii dau tzitzi si incerc sa o tin treaza pana la 22.
Cand incep colicii? Mai stiti?

Mergi la inceput