Bobocei de sept-oct 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Buna dimineata, fete dragi!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Citat:
citat din mesajul lui anidaz

Lulutza promit sa fiu cuminte ca bataita mi-e promisa prin mai multe locuri si mi-e ca mi-o iau pana la urma de pe undeva,

Fetelor ati inceput sa va faceti bagajul propriu-zis?Eu da ,am inceput sa pun lucruri in gentuta,a lui bebe e gata exceptand pamparsul ca nu stiu cu ce marime incep,daca nu va fi prematur cred ca direct cu nr.2.La mine mai am de completat,desi capitolul haine si prosoape e gata.
La cezariana primele doua zile nu folosim chiloti de nici un fel,sau cel putin asa e la Arad,ca in prima zi inca mai este sonda pusa si nu parasesti patul ,apoi vin doctorii la control si verifica si lohiile caz in care nu ai cum sa te ridici sa-ti pui/dai jos chilotii si infirmierele fac toaleta doamnei destul de des.
Pentru urmatoarele zile mi-am luat chiloti dintr-un bumbac foarte subtire si largi cu banda de dantela sus in loc de elastic ca sa nu ma stranga si musai cu talie inalta ca sa-mi vina peste operatie.
Mi-am pus camasi de noapte din care una mai folosita ca oricum o vor face varza cu betadina si apoi eu cu sangerarea deci nu va mai fi salvata si inca doua bune,plus o pijama pe cand oi fi mai breaza sa ma imbrac singura.Au nasturi pe piept .
Prosoape am doua mari de baie unul rosu ,unul albastru inchis ca n-am de gand sa le trimit la spalat cu petele chiar la vedere ca le baga sotul la masina si ma gandesc oleaca si la privelistea lui,plus doua mici de fata si inca unul pe care-l voi folosi doar pentru sani.Sutiene am normale ca de alaptat n-am gasit marimea mea si oricum in spital nu voi folosi,am vazut ca nu prea poarta nimeni,cand am fost insotitor la cumnata-mea.
Cam atat la capitolul asta,urmeaza celelalte.Aaa sosete nu mi-am pus ca nu le suport vara de nici o culoare,de fapt picioarele mele nu sunt reci nici pe ger ,daramite acum.

32+

eu nu am reusit sa umblu fara chiloti a doua zi dupa operatie, dar aici in Suceava vin asistentele si ne anunta sa ne pregatim de vizita si atunci ne aliniem in pat cu burta in sus si dansa la vedere pentru control. Camasi de noapte si eu imi iau doar 2, nu prea le suport si nu are rost sa imi iau mai multe ca dupa vreo 2-3 zile sper sa fiu in stare sa imi trag pantalonii de pijama pe mine.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anidaz

Patricia super vesti,ce de grasunei avem,
Paula da e cu sonda si dupa spusele cumnatei ,jalea vine cand ti-o scot si trebuie sa te duci frumusel pe picioare la toaleta ,cica e jenanta manevra cand ti-o pun dar dupa aia te obisnuiesti cu ea.
Ah se apropie ora de plecare,am tras si un pui de somn intre timp,fac un dus rapid si am plecat,va scriu cand ma intorc,

32+

da, e nasol cand iti scoate sonda, la prima urinare cam ustura din cauza tubului care a iritat pe acolo, cel putin asa a fost la mine. Faza nasoala a fost la mine ca asistenta a fost foarte grabita sa imi scoata sonda si apoi mi-a pus ditamani perfuzia si a plecat, eu muream de durere ca imi trebuia la baie si nu ma puteam duce.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kytana

Apropo de bagajul de spital. Pretena de nascu' acum ceva timp, m-a avertizat intr-una din scurtele convorbiri telefonice sa pun in bagaj nu unul, ci doua suluri de hartie.

Dupa vestita si nu atat de dureroasa precum asteptarile clisma, utilizezi cat utilizezi, ca de, se intelege. Tin sa va spun ca ea a avut un singur sul si ... a cerut unei asistente diferenta. Raspunsul? "Nu tinem asa ceva, fiecare isi aduce de acasa"

Asa ca nu uitati! Hartie, hartie si iar hartie (pe langa servetele umede, sapun si gel antibacterian)

30+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Pfaaai, mi-ai amintit de un subiect urat urat tare.Nu stiu cum fac in alte parti dar in Suceava cand am mai nascut eu ne facea clisma asa la cum stau vacile la muls, una dupa alta si apoi ne ingramadeam toate la baia de pe hol. GROAZNIC. Si mai veneau si femeile de servici sa ne grabeasca ca au de facut curat ca li se termina tura . Acum am inteles ca s-au facut bai la saloane, oi vedea cum va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

De asta uitasem si eu si mi-e groaza ca n-am facut niciodata (nu ca de nascut as mai fi nascut pana acum!) Clisma se face indiferent cum nasti? Sa nu uit sa o intreb si eu pe dr. cand merg miercuri.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna dimi la amiaza,

Sunt si eu prin zona. Ciorbita e pe foc si aripioarele sfaraie in cuptor si am decis sa ma odihnesc putin pe forum.

Referitor la clisma pot sa spun ca nu se face peste tot. La noi nu se face.

Pupici

Mami de fetita cu fundita Maria si 31 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna, burtici!

Am mers azi de curiozitate prin dragonul rosu, sa vad cum sunt preturile la hainutele de bebe. M-am plimbat prin hala aia mare, Lumea copiilor, si iata peste ce preturi am dat. Un body simplu cu maneca scurta 8-10 lei, unul cu maneca lunga 12 -20 lei, iar setul de salopeta cu sosete, manusi, caciulita 30 de lei. Pai un set d-asta e in Alexandria 15 lei, la juma de pret! Preturile sunt mari, eu credeam ca in dragon gasesc reduceri d-alea masive. Materialele hainutelor nu pareau din bumbac 100%, mai toate modelele aveau in piept niste inscriptii din alea plastifiate, care se fac praf la masina de spalat. De acolo n-am luat decat 4 scutece din finet, 4,5 lei bucata. Sper sa fie finet, materialul pare fin si moale.

Asa ca ne-am dus frumusel la carrefour din colentina unde din nou erau reduceri. Am luat niste body-uri de 9 luni, 4 buc cu 40 de lei. Mai avem de 3 si 6 luni. Am fost dezamagita ca body-urile de 0 luni nu erau reduse, costau 70 de lei, 4 buc. Noroc ca a fost sotul inspirat sa verifice pretul inainte si n-am mai luat.

Am gasit si multe accesorii pt bebe Am cumparat sterilizator cu aburi la 119 lei, biberoane pt 0-3 luni (5 lei buc), un set de cani pt diferite varste, de la 0 luni pana la 2-3 ani, set forfecuta, termometru digital cu cap flexibil, suzeta. Deci ne-am facut si noi asa un stoc minim de lucrusoare utile pt bebe. Mai tre sa luam carusel, scutece si farmaceutice. Singura problema e ca inca n-avem hainute newborn, tre sa mai cautam. Avem in schimb multe lucrusoare pe care le va folosi dupa 3 luni.

V-am citit si se pare ca eu habar-n-am ce-i cu sonda, cu clisma, ooffff, nu stiu nimic Astea se fac la nastere naturala?

Acum ma bag la un somnic Pe aici a plouat fix 2 min, cat sa iasa aburi din asfalt si acu e din nou soarele pe cer.

Va pe toate, s-aveti un weekend super!

fericita 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Pup fetele!

Ce pot sa va zic de sonda...am doar experienta cu chistul (stiu ca am tot pomenit de el, pana acum e super faimos). Mi-au pus sonda dupa anestezie (deci nu am simtit cand mi-au pus-o) nici nu stiam ca o am cand m-am trezit Cand mi-a zis ca vrea sa mi-o scoata eram oO, ce sa scoateti?? Dar da, se simte nitel aiurea si chiar deranjeaza scoaterea. Am ramas cu sensibilitate acolo si intr-o ora am fost la baie cam din 10 in 10 minute. Urat sentiment!

Despre clisma, stiu ca in unele spitale din Bucuresti se face indiferent de cum nasti. Ah, poti scapa daca te pune sa nu papi inainte de cezariana sau la nasterea naturala intervine mama natura si te duci singurica (chiar si de mai multe ori) la baita fix inainte de inceputul travaliului.

Fug si eu pana in Carrefour, dar in Militari, acolo poate gasesc ceva de newborn, ca si eu tot acolo am loc liber si sa ma uit si de niste genti (pt bebe, pt mine pt spital).

Rugaminte: Stiti unde pot gasi valize mai ieftine? Multu' anticipat!

Pup fetele, ma bucur ca sunteti bine. Ne auzim mai pe seara

30+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Kytana, si eu m-am uitat dupa genti pt bebe si n-am vazut nimic. Daca gasesti ceva dragut, sa-mi zici Spor la shopping!

fericita 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna seara burtici de bobocei!

Eu am avut o geanta de multa vreme ,normala de voiaj si aia am folosit-o si una mai mica pentru bebe.

Eu voi fi plecata pana luni la tara la ai mei sa nu ma dati la disparuti,O duminica racoroasa va doresc!

32+

Mergi la inceput