Bobocei de sept-oct 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
Olivette spune:
Am revenit dupa papica si leneveala in pat..ce ce altceva sa fac?
Sa va zic ce am facut ieri:
Ai mei au plecat la tara pe perioada verii, cu nepotelul si ieri a venit tati in Bucuresti si vroia sa mearga la Farmacia Tei (ca i-am spus si lui sa se duca acolo) sa-si ia medicamentele. Si cum a fost zapuseala ca la balamuc, i-am zis sa aibe rabdare sa vina sotiorul de la serviciu si il duce el cu masina.
Seara vine sotiorul si-i zic sa mergem pana la ai mei. El imi zice sa stau frumos acasa ca se duce doar el. Eu: nu, ca deja de 2 zile stau la pat! Las' ca merg si eu sa mai vorbesc cu tati (stau la o statie de tramvai de noi si mergeam cu masina, deci nu era mare chestie!). Si cat sotul merge la farmacie eu stau intinsa in pat la ai mei si mai vorbesc cu tata. Biiiine, il conving.
Ajungem acolo, tata stai,ca vrea sa mearga si el la farmacie. Eu ce naiba sa fac? Sa stau singura in casa? Merg si eu cu ei, sa mai vorbim pe drum. Se impotriveste sotul dar n-are castig cu scorpia de mine (ca tot vorbea Stela de Scorpioni).
Si ...da-i si mergi cu masina prin Bucuresti: linii de tramvai, gropi, limitatoare de viteza. Sotul deja in spume ca m-apuc eu ca desteapata sa ies din casa! Eu la fel cu draci pe el ca sa mearga mai incet daca nu vrea sa nasc pe loc ...in fine, ajungem la farmacie, eu stau in masina juma' de ora (vorba lu tata: taica, de pe vremea lu' Ceausescu n-am mai vazut asemenea cozi!), ajungem acasa, ma pun cuminte in pat si seara cine are dureri? M-au laut niste dureri de burta jos..., No Spa-ul si Scobutilul de-abia le luasem, deci n-aveam ce sa fac. Sotiorul pe langa mine nu stia ce sa-mi faca, pe mine ma luasera toate apele de frica...chiar ii ziceam: pana sa iau pastilele nu aveam nici o durere. Acum de cateva zile iau si pastile, stau si la pat si m-apuca durerile!
Concluzia: nu mai am voie sa ma dau jos din pat! Mi-a zis ca pot sa-i zic eu ce-oi vrea, dar de-acum incolo ma lasa acasa si nu ma mai ia nicaieri cu el! Sincer, mi-a placut sa-l vad asa ingrijorat pentru mine
32+
anidaz spune:
Patricia nu am stiut de cand ai tensiune de asta m-am ambalat asa de tare,,dar in acest caz stiu ei ce fac (doctorii)mai ales ca ai si cardiolog.
Corinuka eu mi-am luat 3 pachete si role de tifon vreo 4 ,le-am facut din primul pachet 4 bucati de vreo 40 de cm,asa m-au invatat asistentele la cumnate,ca stand pe spate e nevoie sa fie si sub fund,apoi urmatoarele cand deja purtam chilot cam cat un tampon de noapte.Cat despre cele de incotinenta nu stiu nimic,cred ca depinde de spital,astia la Arad te pun sa-ti cumperi acolo vata ,nu vor sa auda de altceva cel putin 3 zile,apoi nu mai vad ei ce pui,cumnatele au folosi tampoane de noapte varianta groasa de la allways,dupa ce-au scapat de sonda si de ochiul ager al asistentelor.
32+
anidaz spune:
Eh ,Olivette ,fata nazdravana ce esti de erai prin Lipova te si bubuiai cu sotul ,avem niste gropi de te ia cu groaza ca de...in campania electorala au desfundat niste strazi principale pe motiv ca le vor asfalta si cum campania s-a incheiat noi am ramas cu gropile si atat ,de unde bani de asfaltare??Asa ca eu prefer mersul pe jos ca in masina trebuie sa-mi tin burta cu ambele maini ca sa nu o ia inaintea masinii,
32+
anidaz spune:
Merg sa ma odihnesc ca de azi dimineata umblu teleleu in asteptarea rezultatelor de la analize si-s franta,
32+
corinuka_g spune:
ei, ei, olivette, nu esti cumintica deloc! dar de fapt cine vorbeste dupa contractii si col scurtat, o zi-doua de stat in pat si-napoi pe baricade: magazine, cumparaturi, vizite, plimbari, curatenie...adevarul e ca ma urc pe pereti de plictiseala...cred si eu ca vroiai sa iesi, sa vezi lume, sa mai schimbi o vorba...dar mersul cu masina e tare pacatos, mai ales cand e plin de denivelari...pupici si sper sa fii bine!
adinuta ma bucur ca analizele au iesit bine! mersi si de informatii..tampoanele seni sunt pentru incontinenta urinara, au 5 marimi si am citit ca sunt multe mamici care le-au folosit dupa nastere, cica absorb foarte bine..acuma nu stiu daca-mi trebuie si din vata, ma gandesc sa-ntreb cand merg la medic...
_
30+ David Gabriel Multumesc Doamne!
mami.ilinca spune:
Buna seara,
v-am citit , am retinut cate ceva dar nu sunt capabila sa raspund.
Noi suntem bine, am emotii pt eco de maine. Cred ca anemia mea isi arata coltii, am o stare de oboseala, sfarseala de dimineata pana seara, azi am inceput sa iau tardyferon &captofer.
Mirabela:interesant si fierul luat de tine, sursa e din plante si oricum rezultatul obtinut e f bun.
Ma bucur cand citesc ca bebeii sunt cuminti in burtici si din ce in ce mai pufosi , mamicile nu prea sunt cuminti.
Kytana:pe unde esti ,parca nu ai scris nimic azi pe forum, daca blogul iti ocupa timpul, ma bucur muuuult.
Legat de vaccinuri , subiectul e fff controversat si predispus la discutii aprinse, atat pot sa zic ca la prima sarcina nici nu imi puneam problema sa nu vaccinez copilul, acum la bebe 2 am multe, multe dubii si nu stiu cum vom face.
va pup
Kytana spune:
Buna seara fete dragi!
Am citit fugitiv, Adina ma bucur taare-taaare ca ai scapat de emotii!
Salut si pup toate fetele! Astazi am fost de dimi pana acum la o pritena care are un prichindel de 9 luni Are deja 7 dintisori si se ridica singur in picioare. Atata energie m-a sleit de puteri. Promit sa revin in forta si aici si pe blog, astazi am somat la modul grav
O seara minunata si racoricioasa! (ce n-as da pe un somn pe timp de ploaie sa ma legene stropii galagiosi )
30+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
carmen spune:
deocamdata va salut, am mult de recuperat din urma, incerc sa ma pun la curent cu ce ati scris fiecare si sper ca voi citi numai de bine.
31s4zile
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
carmen spune:
Mihaela, eu am nascut in noiembrie si decembrie si atata timp cat nu a fost ceata, vant sau ger sub -5 am iesit cu fetele afara, imi facea si mie foarte bine la psihic si lor la somn si relaxare.
Vero, emotii nu gluma sa mergi cu salvarea la spital pff, sper ca esti mai bine acum si bebe la fel.
Corinuka, multam de listuta, facem compilatii din tot ce avem si decidem ce luam si ce nu :).
Olivette, pe mine statul pe scaun sau in sezut in general ma omoara, in ultimile saptamani am mers doar cate 3-4 ore la servici pentru ca nu pot sta pe scaun, ma doar coastele si spatele dar cel mai rau e ca atunci cand ma ridica burta mi se face pietroi si abia merg. SO, asta ar putea fi un motiv.
Corinuka, momentan nu sunt chiar asa de extremista sa nu fac copilului nici un vaccin, dar stiu ca e un trend acum sa refuzi vaccinul, sa nasti acasa etc.
Mai scriu si citesc maine ca ma culc acum, de-as puteac adormi numa
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
carinablanca spune:
Buna seara la toata lumea!
In sfarsit reusesc sa intru din nou. Nu v-am abandonat dar am fost in lipsa acuta de timp pe motiv de copil neastamparat in casa, curatenie, mancare, amenajat camera bebe, etc
Am incercat sa recuperez si inca nu sunt la zi dar vreau sa spun ca imi pare rau sa citesc ca atatea dintre voi ati avut probleme in ultimele zile. EU zic sa va puneti speranta in Dumnezeu si sa va rugati ca El e mare si ne ajuta.
Va pup si revin daca mai pot
Mami de fetita cu fundita Maria si 31 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png