M-am hotarat.............adoptie(81)
Raspunsuri - Pagina 3
marumiha spune:
Citat: |
cum se foloseste adresa de e-mail comuna? tot caut si nu gasesc. |
Se foloseste la fel ca oricare alt mail ,intra pe yahoo ,parola si pass.
Vad ca nu ai PM.
Poze
gabriela_tutuianu spune:
am citit povestile voastre si m-am bucurat pentru voi si pentru minunile voastre .
anca wish cu minunea dana - este acum destul de mare . sa va traiasca
valentin printisor cred ca este tare activ si se vede ca este istetel dupa privire .
toate pozele mi-au placut : mara , sorilea , marco , andreea .sa fiti fericiti impreuna cu copilasii vostri .
dacris77 spune:
Slaba miscare pe aici! Erato, ai vazut-o atunci pe 18 si de atunci nu v-ati mai intalnit? Saptamana viitoare sau cat de curand e posibil sa ne anunte sa ne prezinte pe cineva, asa ne-au zis cei de la birouri. Sa vedem...
malex spune:
Dacris te asteptam cu vesti......e timpul sa deveniti si voi parinti......si noi in august vom avea 9 luni de cand suntem atestati dar sperante nu sunt......cei de la directie ne-au zis sa sunam prin septembrie sa aflam pe ce loc mai suntem....doar atat!!!!!
mariamghicu spune:
eu nu mai inteleg ... conteaza locul pe care esti la directie, daca totul este centralizat la ORA?!
sunshine2012 spune:
citat din mesajul lui malex Dacris te asteptam cu vesti......e timpul sa deveniti si voi parinti......si noi in august vom avea 9 luni de cand suntem atestati dar sperante nu sunt......cei de la directie ne-au zis sa sunam prin septembrie sa aflam pe ce loc mai suntem....doar atat!!!!! |
Cum adica pe ce loc sunteti? Doar nu se iau pe rand familiile daca pt copii se cauta parinti si nu invers, nu???????
sunshine2012 spune:
citat din mesajul lui dacris77 Slaba miscare pe aici! Erato, ai vazut-o atunci pe 18 si de atunci nu v-ati mai intalnit? Saptamana viitoare sau cat de curand e posibil sa ne anunte sa ne prezinte pe cineva, asa ne-au zis cei de la birouri. Sa vedem... |
Dacris, sa dea DD sa fie intr-un ceas bun! Va tin pumnii stransi!
erato spune:
citat din mesajul lui dacris77 Slaba miscare pe aici! Erato, ai vazut-o atunci pe 18 si de atunci nu v-ati mai intalnit? Saptamana viitoare sau cat de curand e posibil sa ne anunte sa ne prezinte pe cineva, asa ne-au zis cei de la birouri. Sa vedem... |
Sper sa citesc veti bune de la tine, dar nu inteleg la ce te referi aici. Cred ca ai vrut sa o intrebi pe Simo.
Eu voi fi plecata 2 saptamani si vreu sa citesc cat mai multe vesti bune. Va spun de acum