Aspirante optimiste(800).Felicitari Mihaelafalt !
Raspunsuri - Pagina 14
aristica spune:
miha ti-a raspuns alex foarte frumos...despre homocisteina: e buna, dar cum iei femibion, era de asteptat sa iasa acest rezultat. Succes cu sarcina.
Alex have fun
Salut "aspirantele" si vreau sa va scriu ce inseamna expresia" da-le la c.r": balanta_tm o persoana veche pe forum si foarte greu incercata, a fost "atacata" pe forum de un user. Forumul asta nu permite atacul la persoana (puteti raporta discutiile care va deranjeaza). Ei, si balantei i s-a urat, mai pe ocolite, sa-i decurga sarcina ca si prima (aici este o poveste crunta), iar balanta, o doamna deosebita, a venit cu expresia de mai sus pentru vorbele spuse aiurea. Prin ignorare, acel user a "disparut".
Gata, v-am lasat, ma duc sa mai "aspir" alaturi de babe
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
daena spune:
Buna fetelor. Nu am noutati dar va urmaresc in tacere Am vazut ca exista discutii mai aprinse pe aici, eu cred ca cel mai bine e sa ignoram posturile care nu ne sunt pe plac, suntem diferiti ca persoane si niciodata nu vom putea multumi pe toata lumea. Asa ca... Zen
Eu am trecut de prima faza a trat, acum e mai usor. Si simt intepaturi in zona ovarului drept, sper ca voi ovula. Incerc sa ma mai detasez de subiect, dar tot asta visez noaptea, ca sunt ceea ce sper sa ni se intample la toate.
Mihaela, ma bucur mult ca sarcina merge bine si bebe creste, parca vad ca mai e un pic si vei tine scumpicul in brate
Ana, eu ma bucur cand intri la noi, imi place sa citesc posturile vechilor aspirante, pentru mine e o incurajare sa sper. Si ma bucur ca sarcina ta merge bine si fara nici o problema, daca as ramane gravida asa mi-as dori si eu sa am. Intotdeauna mi-am dorit sa raman gravida natural, neplanificat, sa imi iasa testul cu 2 liniute ca o surpriza... Dar uite ca nu e asa, altcineva a ales pt noi si nu mai pot schimba nimic. Imi ramane doar lupta asta de fiecare zi, si speranta ca voi reusi si imi voi tine intr-o zi copilul in brate.
Va pup pe toate si va doresc un weekend placut!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
velvet spune:
buna dimineata
Ari,sper ca nu te-ai suparat pe noi,de fapt sa vorbesc la persoana intai,pe mine si pt mine ai pus bine ghilimele la aspiranta...
daena,Doamne ajuta!sper sa ramai natural,sa nu ai nevoie de tehnici RUAM.
o zi frumoasa tuturor!
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Daena iti urez sa ai testul cu 2 liniute cat mai repede si poate o sa se intample asa cum iti doresti tu atunci cand nu te astepti si sa ai o surpriza asa cum am avut eu.
Aseara am fost la nunta, am stat mai mult jos dar astazi ma resimt, ma ma resimt, ma doare spatele si burtica un pic, am luat un nospa si am vazut ca nu da roade asa ca mi-am pus sotul sa imi faca un nospa+scobutil, acum stau linistita in pat, astazi nu am de gand sa ies nicaieri.
Speram sa fim bine pana la termen.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
MeAlex spune:
Mihaela, ia si MagneB6, iti va face bine.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
rucs spune:
Mai fetelor, desi toate o ganditi, vad ca nici una nu are curajul sa o spuna. OSUPARATA nu este nimeni altcineva decat LORENA.:)))))) Asa sunt unii oameni, sub o alta forma au mai mult curaj. O zi buna si multe teste pozitive.
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rucs Mai fetelor, desi toate o ganditi, vad ca nici una nu are curajul sa o spuna. OSUPARATA nu este nimeni altcineva decat LORENA.:)))))) Asa sunt unii oameni, sub o alta forma au mai mult curaj. O zi buna si multe teste pozitive. |
nu cred ca este adevarat, ea si la odisee scrie f rar cu atat mai putin s-ar avanta in discutii de genul asta!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
velvet spune:
eu una nu m-am gandit niciodata ca e lorena.oricum din cate stiu ea e insarcinata,deci o doare fix in pix
si poate un user avea 2 nume?nu se verifica de moderatori?
rucs spune:
Velvet, poate sa aiba doua conturi. Nu un singur cont cu doua nume. si n-are legatura cu faptul ca e gravida ci faptul ca este foarte suparata pe cele de aici( unele dintre ele) pentru ca au condamnat-o cand a fost faza cu cainele.