Aspirante optimiste(800).Felicitari Mihaelafalt !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ana, serios, nu pune la suflet si nu inceta sa postezi aici doar din cauza unei ciudate. Ignora-i prezenta si "urarile" si gata. Nu trebuie sa-i citesti postarile sau sa ii raspunzi si nu trebuie sa te justifici in fata nimanui pentru deciziile pe care le ei pentru tine si pentru copilul tau. Osuparata s-a bagat oricum in vorba fara nici o treaba. Am senzatia ca-i place sa creeze valva.
Bravo tie ca esti o gravida sanatoasa care isi poate permite sa faca o buna parte din lucrurile pe care le facea si inainte.
E decizia ta sa nu iei vitamine din farmacie ci din legume. Nici mama cand a fost gravida cu mine n-a luat vitamine prenatale ca nici nu existau pe vremea aia si uite ca sunt un om normal cu 2 maini si 2 picioare, o singura inima si un creier functional.
Au fost multe discutii pe forum si pro sau contra vaccinarii si lucrurile au degenerat in insulte si jigniri aiurea. Lumea ar trebui sa inteleaga ca nu-i poate schimba sau controla pe ceilalti, e democratie nu dictatura si daca o mama nu vrea sa-si vaccineze copilul si el se imbolnaveste de respectiva boala tot ea va avea de tras ca ea il va ingriji cand va fi bolnav nu cei care au aratat-o cu degetul si nici cei care au sustinut-o in decizia ei.
In alta oridine de idei, daca poti sa eviti toxinele de la servici adica sa incerci sa folosesti cat mai rar produsele toxice sau sa rogi o colega sa dea clienta cu fixativ sau sa aplice vopseaua in locul tau si tu sa respiri aer curat in fata salonului in timpul asta cu atat mai bine. Daca nu, bea cat mai mult lapte ca din ce am auzit e foarte bun pentru eliminarea toxinelor din organism (se da ratie speciala de lapte persoanelor care lucreaza in mediu toxic chiar daca nu sunt insarcinate). Iti doresc multa sanatate si bebe cuminte, vesel si sanatos.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Dia, nu cred ca o sa vin cu vreo veste buna nici luna asta (simptome zero) dar nu o sa imi pierd speranta si te rog sa nu o faci nici tu.
O sa fie bine pana la urma, vei vedea. Trebuie sa nu renuntam, sa incercam o data si inca o data si inca o data de cate ori e nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

'neata fetele

va asteapta cafeluta si suculet pentru gravidute

Mihaela felicitari pentru beta

Ana cum sa nu intri? doar ai spus ca aici te simti cel mai bine

Alex si Gaby concediu placut in continuare

Dyarnyna succes cu stimularea

Emi uite Mihaela a reusit la cateva luni dupa laparo, iti doresc si tie la fel

Miky poate pana la FIV vine

Ancuta nu prea mai am resurse, s-au cam descarcat bateriile dar de dragul vostru tot mai intru

Aristica

krimbo Doamne-ajuta!

Moni,Velvet si pe toate fetele

Cixica cum au iesit analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata

krimbo,mult succes!si Doamne ajuta ca de data asta sa vina bebe !

ana eu zic sa intri si sa faci ce vrei tu cu viata ta!

draguta

emi

o zi buna!

Mergi la inceput

Neata fetelor. Va pup pe toate
Eu inca am sfarcurile sensibile dar in afara de asta nimic nimic. M-a batut un gand sa imi fac un test de dimineata dar am numarat si sunt abia in ziua 26 deci am fugit repejor in baia in care n-am teste sa fac pipi sa nu fac vreo prostie si sa stric aiurea o bunatate de test.
Oricum nu am mari sperante luna asta pt ca am ovulat pe ovarul stang si trompa aceea e lunga si intortocheata rau.
Daa nu e sa fie acum o sa mai incerc in august si daca nu atunci in Septembrie fie fac inseminare fie fac pauza si apoi inseminare in Octombrie.
Miha, la cate luni dupa laparo ai reusit tu sa ramai insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

pe 26.07.2012 s-a nascut Emma Iulia , piersicuta de kimmy!!!
crestere usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osuparata spune:

Ana, din pacate sau din fericire, esti doar o proasta analfabeta! Daca tu instigi un om sa ia viata altuia, nu ma mir ca esti atat de inconstienta in privinta propriului prunc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

presupun ca si aici sunt moderatori care vor penaliza aceste jigniri...si aici ca si in viata reala.ne uitam in gradina celuilalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Osuparata, chiar nu te inteleg. Din cate imi amintesc, ai aparut aici si fara prezentari, i-ai luat aparararea Lorenei. Repet ca in cazul ei, a fost o neintelegere...Observ ca apari doar ca sa te iei de Ana si nu inteleg de ce. De ce nu postezi si despre alte subiecte? De ce nu scrii si despre tine, pentru ca, pana la urma, suntem aici sa ne spunem povestea, sa cerem si sa oferim ajutor.
Nu suntem aici ca sa convingem pe altii, cel mult spunem ca noi am proceda altfel. Nimeni nu detine adevarul absolut, stii asta.
Sincer, mie mi se pare ca esti una dintre fetele mai vechi si acum postezi sub un user nou.

Kimmy, felicitari pentru Emma, sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti numai bucurii!
Ana, Draguta, multumesc pentru urarile pentru concediu, s-a cam terminat, dar vom mai pleca vara asta.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Mai Osuparata, tu chiar n-ai ce face? Ce-ti pasa tie de educatia altora si ce te intereseaza pe tine cum anume decid ei sa se comporte si sa isi creasca copiii?
Cine te-a intrebat si cine te-a rugat sa iti dai cu parerea?
Cine crezi ca esti?
Majoritatea fetelor de aici suntem pe forum de mult timp, postam si la alte subiecte, ne sustinem intre noi, ne incurajam, nu cautam zanzanie, ne intelegem bine pana apari tu ca musca in lapte. Ce-ar fi sa iti vezi de treaba?
Am cautat postarile tale si am vazut ca ai zis la un moment dat ca ai pierdut o sarcina. Imi pare rau pentru pierderea ta dar nu e vina celor care pot tine usor o sarcina ca nu a fost la fel si in cazul tau, deci nu ai de ce sa arunci cu rosii in ele. Fiecare le stie pe ale lui si fiecare gandeste in felul sau si ia decizile pe care le doreste. Nu ai tu nimic de zis in asta, si daca o faci totusi ca deh, poate nu te poti abtine, macar exprima-te mai frumos.

Mergi la inceput