Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

pe 31 iulie mai merg la ea , am mai facut analizele de trimestrul 2 , aproape toate din trimestrul 1 mai putin culturile de col si testul torch , sa vedem acum in trimestrul 3 ce mai imi da .
ai mai aflat cam cat ia la nastere ?

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
25+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Looana si eu tot mobila alba lucioasa vreau pt camera lui bebe, e asa frumoasa!!!!

Andie eu inca port inelul si verigheta..chiar imi spunea o alta graviduta prietena ca nu m-am umflat inca deloc..sper sa ma tina cat mai mult acest aspect desi de ingrasat deja am 6 kg in plus..dar vad eu ca distribuita ok..doar intre picioare simt diferenta (mi se ating pulpele pt prima data in viata mea:))) e ff deranjant , mai ales pe caldurile astea :))

Menics
am ramas masca!! puiul tau e super dolofan! felicitari! cu ce te hranesti? da-ne idei i ponturi! si eu vreau bebelus asa mare si pufos! sper sa fie si al meu sanatos si pufos! abia astept morfo de sambata!!
Epopeasca la multi ani ferciti!!!!!! ideal! si eu imi doresc la 3 ani de aniversare sa am 2 bebei, unul acasa si unul pe drum..sper sa ma ajute Dumnezeu!
Angelique, nu esti singura fato:)) si eu sunt in aceeasi situatie.. nu am mai facut heoleucograma de la 9 sapt..nu stiu cum mai stau cu fierul, calciul, pipi-ul, nik..asadar luni am programare la ginecolog si eu...sa vad ce imi mai da..daca nu: ii dau eu idei! :))

22+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA, Utrogestan;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Pestisorul meu s-a purtat azi ca un pestoi, vad ca a prins putere si loveste mai tare, este imposibil, oricat de ocupata as fi sa nu imi dau seama ca ma loveste. E un fortos. Maine schimbam si saptamana dar nu mai am rabdare si deja am trecut dupa acum. Suntem copii mari

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Valicutza mie nu mai mi-a dat sa fac nimik,nici nu a pomenit,eu m-am gandit ca mi le da mai incolo de-asta nu am intrebat-o.Dar acum vazand ca multe dintre voi faceti analize mi s-a aprins un beculet.
Nu stiu sigur cat ia,cat am fost internata se vorbea ca 300-400 de euro se da la o cezariana fara anestezist.Acum nu stiu sigur,sigur,am auzit si eu pe cineva.

Mami cel mai bine este sa ii amintesti tu daca nu pomeneste nimic despre asta.Eu tocmai peste o luna mai merg la ea asa ca astept

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Saluti, silfidelor!
Nu am mai reusit sa scriu nici un cuvintel, insa uite ca tocmai am reusit acum sa citesc tot si recuperez:)

Angelique, in ce localitate esti, chiar nici o analiza NU e normal.De acum obligatoriu tre sa faci la fiecare control analiza pipi si in plus,fiecare trimestru are analizele lui obligatorii!Vorbeste cu medcul si spune-i ca vrei sa stii cum stai.cere tu, daca nu iti da ni-mic.

Loooana, si noi tot mobila alba si lucioasa vrem, daaa! Frumoasa rau!Nu suntem in negocieri, ca vrem amandoi acelasi lucru:)O camera de bebe calda, senina, vesela, luminoasa, zapacita, dragalita:), asa ca e clar, ne facem de cap cand o sa facem camera lui bebe!
Nici noi nu am luat inca nimic, in afara de perna de alaptat si o pereche de pantofiori care m-au innebunit, niste moliciuni -si poate mai luam maine un Moise, cosul ala leganator in care sa il avem pe bebe langa patul nostru, ca am vazut ceva super super super frumos!

Onutz,mami de Lucian nazdravan, treci sa te pup! Maine fac 23 de saptamani, adica intru in 6 luni???

Gina2, felicitari si la muuuuuuulti ani inainte, frumosi, fericiti si plini de dragoste, cu sotul si bobocii alaturi!

Menics, felicitari pentru dolofanel, ce minune, ce minunat!

Irilac-avem timp de cumparaturi pentru bebe, nu te impacienta!Si eu am doua kile si aproape jumatate si burtica creste intr-o fericire, dar eu nuE timp

MIca

Laurika,ai incercat si cu apa cu sapun, sa le scoti?
Ai grija, ca mama mea in ultima luna si-a taiat verigheta, ca taia in carne, era cumplit, nu a avut de ales!

Cat despre mine, la mine in afara de glezne si uneori laba piciorului, nu mi se umfla nimic.
Port verigheta si inelul de logodna non stop, se invart inca pe degete si le scot cu usurinta, daca vreau.

Norocila, ma bucur ca ai trecut pe aici!
Ref masajul pe burtica, e mare diferenta intre masaj si mangaiat.Mangaiatul nu are nimic si e a-do-rat de bebe!
Cum te simti, acum cand ai inceput sa il simti pe bebe miscand?

Mena, lasa bebele sa isi aranjeze el programul cum vrea
Ai sa vezi ca la un moment dat ai sa stii sigur care ii sunt orele de joaca si care de odihna:)

Dannah, la mine e tot baietel, iar eu chiar nu am absolut nimic!
Nu m-a durut niciodata nimicutza, toata sarcina, am avut candva la inceput cativa carcei, niciodata crampe sau intepaturi, -iar acum mai amortesc uneori fiindca dorm numai pe stanga si am si ceva arsuri din cand in cand,insa asta e tot.

Andie, Dana

Fug, ca mai am hartzogareala de terminat.
Voi o sa faceti nani curand

22 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata.
Este adrevarat ca eu m-am apucat repede de cumparaturi dar pt livrarea mobilei pt bebe trebuie sa astept intre 8-10 saptamani,in plus la inceputul lui octombrie ne mutam in casa noua construita acuma se munceste la interioare.In plus eu nu suport caldurile si acuma mie mult mai usor sa caut in 25 de saptamani decit mai incolo,mai am si retineri de apa si picioara umflate si cind ma mut vreau sa am si mobila deja primita ca sa mi-o monteze cind se monteaza restul de mobila in casa nou.In plus eu am termin pe 15 noiembrie dar dupa ce implinesc 37 sapt.vreau sa nasc,nu i-mi doresc sa duc pina la temin 40 sapt.astept sa treac. 21 octombrie ca bebelinu sa fie scorpion si dupa aceai chiar ma voi pune sa mai fac cite ceva prin casa ca sa-l ajut sa vina asa cum i-mi doresc eu Caruciorul deja l-am cumparat este 3 in 1 si exatra usor de condus,dar abia pe la sfirsitul lui septembrie il primesc,am sa pun poza la avatar sa vedeti ce frumos este ,abia astept sa-l pun pe bebelin in el
Ma duc sa beau un lattemachiatto si revin sa citesc sa vad fiecare ce mai face ,recunosc ca am pierdut un pic firul cu cititul.
Pup toate fetele

Looana +24Flor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata butici,am cam tras chiulul de aici, dar ce sa fac ca nu prea m-am simtit bine ..dimineata, la munca era ok, dar dupa ce ajungeam acasa nu mai eram buna de nimic...mai ales marti. simteam ca imi ia capul foc...ma roseam in obraz si imi era foarte cald..ori mi-a scazut mult tensiunea(ca am mai avut probleme) ori o cadere de zahar(ca si asa e foarte mic).cu ce calduri au fost aici zilele astea nici nu ma mir...42-43 de grade la amiaza...

nu mi-am dat jos nici verigheta, nici inelele, inca.dupa-masa simt ca ma strang.le vine si lor randul..

astept si eu sa vad cand imi da sa fac vaccinul pt. rh negativ.abia pe 16 august mai am consultatie si atunci ma trimite iar la analize..

ONUTZ, LAURIKA sincere felicitari pentru baietei!!!!!
EPOPEASCA felicitari pentru aniversare!!

MENICS dar chiar ca e grasunel bebele tau...bravo lui!!
va pup, sa aveti o zi frumoasa!!

embarazada de 21+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Neata cucuietele!!!

In sfarsit am revenit la rutina serviciu- citit forum- raspuns cucuiete- baut 2 kile de apa- mancat ca la balamuc- facut si treaba, ca nu stam degeaba- plecat acasa, injurat caldura, autobuze, aglomeratie- lesinat acasa- mancat- dormit

Oricum rutina asta mai tine cam o luna, nu stau nici o zi in plus la serviciu

Popeasco, Dana, la multi ani fericiti alaturi de sotii vostri, la multi ani din acelasi motiv si cu intarziere Andie (nu mai stiu daca ti-am zis ) si la multi ani si noua, tot 3 anisori impliniram marti
Bubulici, adica da si stai ca vineri te urmez, pentru ca vinerea trecuta la eco aveam 22s fix (stalker )

Azi mergem la doctor sa vedem ce analize mai facem. Sigur avem fier, calciu, pipi, toxo si peste o luna anticorpii anti RH. Parca vad ca e pozitiv, ca ta-su

Of, ce tare m-am indragostit de
Am 3 poze mai clare cu el- asta de la profil, una in care casca si una in care isi suge degetelul. E atat de dulce! (cra cra )
Si in fiecare din ele il vad pe ta-su
Ma bucur tare ca avem un filmulet de 25 min de la eco. Ar fi putut fi de 50 min, dar tehnologia asta le omoara pe asistente.
Imaginile puteau fi mai clare, dar cica aveam contractii... Data viitoare o sa iau no-spa inainte, ceea ce va sfatuiesc si pe voi. Adevarul e ca in ziua aia a fost f f activ, probabil pentru ca aveam super emotii. La un moment dat mi-a tras un pumnisor de am zis ca il scoare afara. Data viitoare il sedez

A inceput si al meu sa inghionteasca mai des si mai tare, manca-i-as nasu' ala carn
Dimineata iar ne-am dragalit

Pfff, luna a sasea deja... ce o sa ne mai balanganim

Onutz 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Multumesc, Bioana
Tu nu ai cum sa-ti iei un concediu medical sau de risc pe caldurile astea?

Onutz 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Am revenit scurt,vad ca voi vb de Rh si anticorpi,eu nu stiu daca mai e nevoie sa-l refac.Mie mi-a facut Dr in luna a 3 si eu am Rh-pozitiv si nu am anticorpi,nu cred ca acest anticorpi sa mai apara ,sau trebuie refacuta.Sa vad acuma luni cind merg la ecograf ce analize i-mi face,mie de fiecare data i-mi face urina si secretia care au iesit bine intotdeauna la fel si cu tensiunea stau super bine.
In plus acuma 5 zile avea niste ameteli ,nu stiu de la ce dar cind ma asezam jos in pat culcata parca se duce capul intr-o parte,nu stiu cum sa va zic e sensazia aceaia cind te rotesti mult si cind te opresti esti amitita citeva secunde,asa am avut eu 2 zile chiar si cind ma ridicam de jos simteam la fel,poate o fierul scazut.Nu am luat fier in plus pt ca mie frica decit vitaminele care le iau acuma femibion 2.
Duphaston voi mai luati? eu mai iau o tableta pe zi,cred ca ar trebui sa le opresc...nu stiu pina cind se mai iau dar asa citisem undeva pina pe la virsta aceasta a sarcini.
Popeasco, Dana la multi ani fericiti si bebei sanatosi
MENICS chiar ca e grasut bebelinu tau important e sa fie sanatos restul nu mai conteaza.
Onutz bebele tau e tare dulce ,eu zic ca vei avea un bebe foarte frumos,i-mi place nasucul lui mic obraznic
Astept si eu sa-l vad pe al meu luni cite Gr.are acuma,in sapt21 avea 330 gr si 27 cm ,acuma sper sa aibe circa 600gr
Legat de verigeta sau inele eu nu le mai port chiar de mult timp si asa verigeta o purtam numai cind ieseam din casa inainte,pt ca ma deranja la treaba in casa .
Bioana hai ca parca tu mai ai un pic si pleci in concediu sa te relaxezi,sper sa iti mearga bine zilele acestea cit mai trebuie sa muncesti
Fetele ,o zi buna sa aveti

Looana +25Flor

Mergi la inceput