Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

La multi ani, Dana! Sa ai o viata frumoasa si implinita alaturi de familia ta!

Nici eu nu mai port verigheta, ma strange, desi mainile nu imi sunt umflate.

Eu nu am cumparat nimic pentru bebe si nici nu cumpar, stiu exact ce imi trebuie, sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi amandoi si apoi o sa fie timp pentru toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Sa ma laud si eu, pt ca si eu am azi un motiv de bucurie: 3 anisori de casnicie Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul...Vorba sotului, de dimineata mi s-a adresat cu "3 ani si 2 copii"
Gata ca am cazut in butoiul cu melancolie

25 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Epopeasca: la multi ani fericiti impreuna!!

EU una personal imi doream sa fe baietel.sotul arfivrut fata...dar cea mai mare dorinta era sa fie sanatos...

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Bubu esti prea draguta!

Am facut si niste analize ieri, am "anemie" usoara....eu,durdunica de mine.Nu prea au iesit ele grozav,lucrez la corectarea lor.
Proteinele sunt sub limita,la fel si calciu.Avand in vedere ca nu pap carnita,lu' bebe mic nu-i place, nici peste ca are gust de stricat in gura mea, imi ramane doar cascavalul...si ala un anumit tip.
Nu imi spuneti de nuci/migdale ca nici pe alea nu le pot suferi.Macar lapte beau la greu,vad ca nu se asimileaza.Nu-i nimic perseveram.
Azi am papat vita,cu greu dar am reusit...pitica nu s-a agitat in burtica cum face de obicei,semn ca nu mi-a aprobat alegerea.Dar deh,tre sa ne luam proteine din ceva.

Centura eu oricum o port,nu pot sa conduc fara.Ce-i drept nu conduc zilnic,mai degraba saptamanal de colo pana colo.La drum lung e sotul la volan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Loona da te-ai pregatit nu gluma pentru nasterea lui bebe.Eu am o pereche de papucei si o pernuta.Din septembrie ma apuc si eu de cumparat.

Andie nici eu nu mai port verigheta,e prea lata si acum nu mai e asa de comoda,imi intra apa sub ea si nu se mai usuca locul decat daca o dau jos.Si mi se increteste pielea si se crapa.

Epopeasca la multi ani fericiti pentru aniversarea casatoriei

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

dana, multa sanatate si multi ani fericiti in formula extinsa!

mda.. eu tocma am terminat sarmalele facute in 2 reprize.. intre-timp am ajuns si la control.. pe jos.. ca deh n-am masina....
si situatia e cu un streptococ de gr d in urina deci am 10 zile de Zinat...
gogosica e gogoasa in toata regula de 980 g....desi ar trebui sa aibe 25 si doua zile... pare de...28....dra ma tot asigura ca va fi mare si ca voi avea o burtaaaaa.... so what....sper sa nu-mi crape pielea... ca pana acum slava domnului nu au aparut vergeturile.. in rest , lichid ok, placenta ok, nu s-a infasurat in cordon...dadea din maini picioare pe acolo... se vede tot mai greu ca este maricel deja...a.. si tensiune 9/7...sa bag multa apa...restul analizelor la sange par a fi ok...
acum o ora ma pot intinde

25w1d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Felicitari Gina pentru aniversare! Sa fiti fericiti impreuna intotdeauna si sa aveti parte doar de sanatate si bucurii!

Andreea 23+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

salutare burtici dragi!
Am revenit si eu dupa nebunia asta cu nunta...a fost minunat! am dansat toata noaptea si am rezistat eroic pana la 7 jumatate dimineata! aproape 24 de ore de zbantuiala! dar bebelina m-a lasat sa ma distrez,asta e cel mai important, nu m-a deranjat deloc!
asa...acu sa incepem cu felicitarile...
Dana !!!! Sa fiti sanatosi si tu si bebe! e cu adevarat o aniversare deosebita!
epopeascacasa de piatra si multe bucurii!!! e frumos ca sunteti 4! o adevarata familie! maine aniversez si eu cu sotul meu tot 3 ani de casnicie!
onutz,irilac felicitari pentru baietei! sa va traiasca si sa fie sanatosi!
irilac tu cand mergi la morfo? faci la sv la cabinet sau mergi la iasi?
mai citescc din urma si va mai scriu!
asa...legat de centura de siguranta...cat merg prin oras, am inceput sa nu o mai port asta pt ca ma doare burtica,dar cand merg la drum lung conduce sotul si o port,dar o tin cu mana sa fie mai lejera. inainte sa fiu gravi chiar daca mergeam 2 metri eu purtam centura.
bubu pupici lui nicholas!
mena pupici pestisorului azuriu! esti foarte simpatica spunandu-i asa!
pupici pentru toate burticile!!!
P.S. am pus si eu 3 pozici de sambata de la nunta...

Mica 19+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mica26
irilac tu cand mergi la morfo? faci la sv la cabinet sau mergi la iasi?

Mica 19+ cu o minune de

Mica nu cred ca te-am felicitat pt pasarica...poate ne incuscrim, le facem cunostinta inca din burtica . Morfo fac aici la cabinet cu dr aia din Iasi...nici nu stiu cum o cheama...tu stii? Chiar sa fi vrut sa merg la Iasi nu stiu la cine sa merg plus ca in ultima vreme ma chinuie niste contractii zic eu, deci exclus sa merg cu masina atata drum. Dr noastra are incredere in cea de la Iasi se consulta cu ea si nu are rost sa bat atat drum doar sa merg la nu stiu cine.....pe care oricum nu cunosc. Am morfo la inceputul lunii august pe 9, tu cand mergi? Ai idee daca se poate " inregistra" ecografia pe un CD.....tare mi-as dori sa am o amintire din burtica in afara de poze

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Menics felicitari pentru bebelul grasunel

Mica ma bucur ca te-ai distrat,ai rezistat eroic eu nu cred ca rezistam atat.

Fetelor mai e cineva ca mine care de la inceputul sarcinii nu am mai facut nici o analiza?Mie nu mi-a zis nimic dr. si tare imi pare rau ca nu am intrebat-o.

Valicutza stiu ca suntem la aceiasi dr. tie ti-a mai dat sa faci analizele uzuale?Sau altceva?

20+ cu

Mergi la inceput