Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
irilac31 spune:
Dana la multi ani, ce zi de nastere frumoasa , sa fiti amandoi sanatosi
Laurika, felicitari pt baietel
Looana, pe tine te mai pup o data si aici. Mai da esti in pregatiri fest...eu n-am cumparat absolut nimic pana acum...oare sunt inconstienta? Sincer nici nu stiu cu ce trebuie sa ma pregatesc...cat stau acasa zilele astea trebuie musai sa ma documentez si sa-mi fac o lista cu ce-mi trebuie in primele luni.
Dragelor, cum decurge o eco morfologica...se face ceva special? Din ce stiam eu dureaza mai mult ca il masoara pe bebe...altceva se mai face?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+
epopeasca spune:
Valicutza, dar tu dupa prima nastere ai facut vaccinul? Ce Rh are primul copil?
25 + si mami de Andreea Luana
A.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andie_n Am si eu o intrebare, voi mai puteti purta verigheta sau alte inele pe care le purtati inainte de sarcina? Eu inca port verigheta, dar cred ca asta e ultima saptamana in care ma incumet, ca deja mi se pare foarte stransa, inelul de logodna (pe care il tineam pe dreapta) nu il mai port deja de vreo saptamana. Sa aveti o zi buna in continuare! Andreea 23+ cu http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston |
Andie,eu mi-am dat jos si verigheta si inelul de vreo 2 sapt.Am zis mai bine fara !
Alina 23+ mami de Delia ( 6 ani)
valicutza spune:
citat din mesajul lui epopeasca Valicutza, dar tu dupa prima nastere ai facut vaccinul? Ce Rh are primul copil? 25 + si mami de Andreea Luana |
nu l-am facut, si fata are rh pozitiv..de aceea acum sunt mai stresata .
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui andie_n Am si eu o intrebare, voi mai puteti purta verigheta sau alte inele pe care le purtati inainte de sarcina? Eu inca port verigheta, dar cred ca asta e ultima saptamana in care ma incumet, ca deja mi se pare foarte stransa, inelul de logodna (pe care il tineam pe dreapta) nu il mai port deja de vreo saptamana. Sa aveti o zi buna in continuare! Andreea 23+ cu http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston |
deci eu nu maipot sa-l scot..nu pot sa sper decat ca nu o sa ma umflu ca la Cristi.deocamdata nu am luaat decatvreo 2 kg.la C eram deja./....
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 22+
epopeasca spune:
Eu mai am si verigheta si inelul de logodna. Pana acum am avut noroc si nu m-am ingrasat decat vreo 7 kg (dupa ce slabisem vreo 2 in primele luni) si nici apa nu am retinut, dar in prima sarcina le-am dat si eu jos prin luna a 7a.
Valicutza, in cazul tau chiar trebuie tinut sub observatie nivelul anticorpilor. Mie gineco mi-a zis ca din moment ce am facut vaccinul dupa nastere nu trebuie sa-mi fac griji foarte mari, trebuie doar sa fac dozarea anticorpilor anti-Rh ca sa nu avem surprize neplacute.
Eu ma chinui acum sa-mi conving fiica iubita sa faca nani; chin mare
25 + si mami de Andreea Luana
IuliaCospy spune:
Fetelor, eu nu am probleme inca cu umflatul. Nici la Sara n-am avut.
E posibil insa ca pe vremea asta sa retineti lichide mai mult decat e cazul, totusi va rog eu mult sa va verificati si tensiunea si sa vorbiti cu medicii vostri de umflaturile astea. In timpul sarcinii e putin probabil sa acumulati kg pe palme si degete, deci ele sunt umflate de la retentia de lichid, care in unele cazuri, putine, poate fi semn de preeclampsie. Asa ca mare atentie!
Legat de veeighete si inele, noi si in mod curent, in afara sarcinii nu le purtam permanent din pura comoditate sau grija sa nu le zgariem. Eu personal nu cred ca purtatul verighetei permanent te face mai apropiat de partener sau o familie mai familie, chiar daca simbolistica ei imi place. Asa ca daca e nevoie de renuntat la ele, eu zic sa n-aveti strangeri de-astea de inima ca nu are sens!
inca un rand pentru toata lumea
Iulia, mami de Sara Andreea si 19+
andie_n spune:
Multumim de sfaturi Iulia! Ni s-a zis si la curs ca edemele pot fi un semn de preeclampsie, dar eu am tensiunea chiar scazuta. Oricum nu mi s-au umflat foarte tare degetele, dar inelele imi erau fixe in mod normal si de-aia nu mai pot sa le port acuma.
O zi buna in continuare!
Andreea 23+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
Bubulina42 spune:
Neatza, gagici!la mine e 7.20 a.m.
Pun un articol scurt, ca sa fie toata lumea lamurita si sa inteleaga ca nu ne jucam de-a riscatul aiurea:
IMPORTANTA CENTURII DE SIGURANTA
Centura de siguranta este obligatorie pentru toata lumea, nefiind acceptat niciun pretext (ca este prea stramta, prea scurta, inconfortabila) pentru a o evita. In cazul unui accident, riscul mortii viitoarei mamici este de 6 ori mai mare daca gravida nu poarta centura de siguranta, iar riscul mortii fatului este de 5 ori mai mare, in aceleasi conditii.
In cazul in care gravida se afla la volan si nu poarta centura de siguranta, in cazul unui impact, pantecele se va lovi de volan, cu consecinte grave pentru fat. Ideal ar fi ca, incepand cu luna a 6-a, sa renunti la condus sau sa fii mereu insotita cand te deplasezi cu masina.
In cazul in care te deranjeaza centura de siguranta, plaseaza o perna mica intre ea si pantece, dar nu renunta la ea sub nicio forma!
Va pup si vb mai tarziu!zi buna!
22 + cu Nicholas
Bubulina42 spune:
DANA la multi aaaaani!!
Azi e cu adevarat o zi extraordinara, nu numai pentru ca e ziua ta si toata lumea o sa te sarbatoreasca, ci pentru ca e prima aniversare cu burtica, cu bebele tau sabatorindu-te in felul lui, este unica! Sa iti fie bine si frumos, sa fii sanatosa si sa ai un bebe sanatos, frumos, cuminte si minunat din toata punctele de vedere!
Laurika!Mami de baietel cu cuculet, felicitari![flo] Ce minunat cand stim ce e in burtica, wowparca e dintr-o data senin inlauntrul nostru,nu-i asa?
Bravo!
ai echilibrat balanta, din nou, sper ca nu ma insel:):) 20-20
[
22 + cu Nicholas