Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
Mami_de2 spune:
MENICS clipul e formidabil! chiar ca emotinant:)) dar vorba lui Bubu..ii baga apa in urechi saracului bebel :))
Bubu, si eu beau o cana mare de 500 de ml in fiecare seara cu lapte caldut dimineata eu beau apa calda cu lamaie, tot pt detoxifi.
ps: Am revenit si eu acum de la morfologia de trim 2: toate sunt in regula(asta a fost pronosticul medicului la final de eco).. bebe frumusel de 545 de gr la 22,4 sapt (sau 23,1 sapt conform eco), a mai luat si el o zi..ca omul :) are pana acum 4 zile in total in plus fata de UM. Sunt ff incantata!!!!!!!!!!!:X:X:X:X:X:X La un moment dat era cu manuta in gura si aveam impresia chiar ca isi suge degetelul :) e asa scump!. Tot baietel s-a pastrat si la mine :)))deja e a 4 eco cu 3 ecografisti de exceptie care imi confirma acelasi lucru: nu cred ca se mai suceste;)) ne gandim la nume: Ivan si nume de sfant: Petrisor {ca ta-su :)) }
poza eco bebe' meu:
in album pe picasa(dar trebuie sa fiti logate cu nick-ul comun noua)
https://picasaweb.google.com/102193628299565059717/Mami_de_2#5770248984695303170
ps2: scrie ca am placenta posterioara si fundica cu grad maturare 0.. ce inseamna fundica? o fi de bine? am colul inchis de 39 de cm (mai lung decat acum 3sapt cu 3 cm :)) e posibil oare?). abia luni ajung la interpretare la ginecologul meu personal. (la eco de20 de sapt aveam col de36 cm, placenta posterioara lateralofundica si grad maturare 2..Eu cred ca tine de ochiul fiecarui medic aici..culmea e ca ambii sunt cica printre cei mai buni, deci eu dupa cine ma iau :)))))
22+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA, Utrogestan;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
mena1906 spune:
Am pus pozici. Ma bag la nani ca nu mai poci de somn.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin
Bubulina42 spune:
Mami, felicitari, super rezultate, oh, ce usurare de fiecare data cand ascultam astfel de vesti minunate! Ai un cuculetz care se simte comfortabil la mami in burtica si isi vede linistit de drumusorul lui! hai ca asta da veste de weekend!! puuuuup, ma bucur foarte foarte mult pentru voi si pentru pui!
Mena, la noi abia e 11.35 am, am o energie de imi vine sa zbor:) imi astept sotul sa plecam la o aniversare si spre seara si apoi maine ne iese pe nas, ca avem multa treaba.eu mai putin, asa, dar sotul o sa aibe de munca mult de tot.
somn usor, Mena, cu pestisor cu tot!
23 + cu Nicholas
fericitaaaaa!
onutz83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelique_19 Onutz nu sunt din Pitesti,Valicutza este si suntem amandoua la acelasi medic.La mine in oras la urgente daca ma duc nu vreau sa patesc ca data trecuta sa ma tina la usa in picioare o ora,doua si sa ma plimbe pe scari de nu stiu cate ori.Plus ca nu iti fac ecografie ci doar control cu mana.Numai daca esti internat te duce la eco si asta numai pana in 12 ziua.Data trecuta dupa o zi petrecuta in spital cu mari interventii am reusit sa fac un ecograf.Oricum daca mai incep durerile dupa ce vine sotul merg direct la urgenta la Bucuresti. Eu sunt logata non-stop asa ca nu scapati asa usor de mine avand in vedere ca nu am ce sa fac. 20+ cu |
Da, evident ca iar am incurcat borcanele
Imi cer scuze
Dar am retinut situatia
Mena, ce minune ai tu acolo
Mami, eu inca nu pot sa vad pozele noi...
Felicitari pentru rezultatele bune
Multumesc, Angelique, Bubulici
Bubulici
Stai asa ca m-am imbatat si iar am incurcat oamenii si orasele
Ma scuzati
Sa stii ca reteta pe care o am eu e f f simpla. Saptamana trecuta cand am fost la nunta am luat pepeni direct de pe tarla, vreo 7 galbeni si vreo 6 verzi, asa ca am avut de unde sa aleg unul f f parfumat.
Se paseaza f bine pulpa de la un pepene galben cu blenderul, se adauga zeama de la o lamaie, vreo 3 linguri de miere (sau 4-5 de zahar), depinde si cat e de dulce pepenele. Separat se bat 200-300 gr se smantana lichida (eu n-am avut atata rabdare) si se amesteca cu celalalt maglavais.
Eu am pus si bucatele de ciocolata (am gasit una in 3 culori, alba, cu lapte si cu cirese- Schogetten parca ii zice)
Si se baga la congelator
Dupa 2 ore se mai amesteca un pic in ea, ca sa nu faca ace de gheata.
A iesit dementiala, abia astept sa vina si iubita mea de la serviciu sa papam
Onutz 23+
onutz83 spune:
Bubu, control pe masa mi-a facut si mie. M-a intrebat daca am avut contractii pana acum, i-am spus ca nu stiu cum arata, dar am aflat ca aveam la ecografie, desi nu am simtit absolut nimic, decat ca s-a agitat mai mult ca oricand. Atunci mi-a spus ca vrea sa facem un control, doar sa vedem cum sunt colul si uterul, erau bine. La o zi dupa control am aflat si cum arata o contractie nedureroasa. Foarte ciudat
Onutz 23+
onutz83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Mami, eu inca nu pot sa vad pozele noi... Onutz 23+ |
Hai ca se vede Ptiu, ptiu, sa nu te deochi, dulceata
Onutz 23+
Bubulina42 spune:
Onuuutz, reteta ta de inghetata tocmai a intrat cu brio in caietul meu de retete rapide si am de gand sa o pun in aplicare maine dimineata.Pana atunci, bag una facuta de-a gata:)
Multuuuuu!
23 + cu Nicholas
fericitaaaaa!
douradoudou spune:
sa va spun si eu ce inghetata are mare succes la noi in familie: banana (sau avocado), miere f putina, putin suc de portocala si pudra de carob sau cacao ..eu pt misso fac cu pudra de carob si ne place si noua asa..se pun in blender toate si dupa aceea la frigider..eu amestec la fiecare 30 de minute de vreo 4 ori(dinspre margini spre interior) si dupa aceea o las sa inghete..cand am chef pun in ea diferite nuci macinate sau goji sau merisoare sau ce mai am chef...e superba si o prefer de 100000 de ori decat cele cu lactate...se pastreaza f f bine fara sa isi schimbe gustul...
acum cateva zile am facut granola bars si mi-au iesit super ..si lui misso ii plac f f mult...am facut acasa pt ca tot ce gasesc in magazine e plin de mizerii ...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 22+