Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
onutz83 spune:
Of, Angelique, ai mare grija, parerea mea este sa nu mai faci nimic nimic, decat drumurile pana la baie, atat...
Bine ca e maricel
Menics, f impresionant videoclipul
Onutz 23+
Bubulina42 spune:
Neatza, dragele mele fete cucuiete
E 8.34 si uite-ma batz in fata calculatorului, cu burta cu tot.Puiul nostru cred ca stie ca e weekend, doarme tun, in stanga,ca de obicei, inca nu s-a trezit, dar stai asa ca i se face foame curand, pana la 9 incepe dansul:)
Menics, foarte frumos videoclipul,tandru, cald- dar vezi ca tu nu ai voie sa ii faci baie asa lui bebe la inceput, am vazut si eu multe filmuletze cu baile de inceput ale lui bebe- plus ca nu imi imaginez cum ar fi sa ii intre atata apa in urechi, la inceput credeam ca tine mainile peste urechi, dar nu..Oricum, este incredibil, vorba lui Menics, cat de linistitor si ce binecuvantare pare pentru bebe..si eu am plans..
Ok, de la randurile de inceput si pana acum am bagat canoaia de lapte cu kek, ca facea asta mic scandal, pai ceeeee, unde e micul meu dejun, e posibil asa ceva, tu stai in fata calcularetzului si eu fac foamea mea aici????
Onutule, si noi, eu si al meu-tot asa, doar punem mana pe burtica, de fapt, eu si la culcare ma culc pe stanga, imi pun palma dreapta cu bratul pe sub burtica si cu exceptia micilor perioade de amorteala cand imi schimb cumva pozitia, f f putin, asa stau pana dimineata, la trezeala.Si al nostru pui la fel face, vine imediat dupa mana, mai ales a lui taica-sau
La noi ..cred ca ieseala are sa fie numai prin balcon sau pe terasa, ca aici sunt -40 de grade iarna, nu e de plimbat copilul, insa clar trebuie sa stea un pic la aer in timpul zilei si trebuie aerisita camera, trebuie aer proaspat.
Angelique, draga noastra, ma ingrijorezi, ce e cu contractiile astea care nu se mai termina? nu poti merge si undeva la o clinica privata, sa fii tu sigura ca totul e ok? dr tau chiar zice ca e normal? stai cat mai mult in pat si nu face nimicutza, nici mancare nici curat, da-le-ncolo,ca e timp de ele o viata intreaga!
Te rog tine-ne la curent si ai mare grija de tine si de bebe!sanatate!
Mami-cu lapte e plina ochi cana mea, exact cum a zis Onutz.Beau o juma de kil, every morning, nu imi vine sa cred, eu nu cred ca am baut in toata viata mea atata lapte cat am baut in ultimele doua luni!
Looana, noi inca nu ne-am hotarat, am vazut o combinatie faina cu un galbui cu alb, dar nu cred ca asta o s aii fac, o sa mai mergem sa studiem, fiindca eu am vazut pe e-Bay niste chestii fenomenale pentru peretii camerei de bebe si niste borduri superbe, asa ca va fi greu de hotarat, dar am vazut si perdelute cu desene Disney sau cui norisori si alte nebunii,noroc ca am timp sa fac studii de piata pana ne hotaram:).
Onutzule, insist pentru masa de schimbat pe bebe, una multifunctionala, cu seratre si toate cele.Am si prietene care au si care nu au.Cele cu masuta au totul la indemana, -pampersi, ser, creme, ulei, picaturi, paturici, body-uri-celelalte pleaca de la bebe sa isi mai aduca ba picaturile, ba pampersii de pe unde sunt, ba hainutzele din dulap.Trebuie sa o avem, mi se pare super, mai ales ca nu stai la 90 grade, sa schimbi puiul, ci operatiunea decurge extrem de usor..
De acord cu Mena, cum spuneam 18-19 grade e temperatura de clantanit
dintii,21-22-23 se simte mai uman, da.
Va pupacesc si mai trec.sper sa mai am timp.
23 + cu Nicholas
fericitaaaaa!
angelique_19 spune:
Bubu,Onutz ce bine ar fi sa nu fie nevoie sa fac nimic.Insa sotul meu nu este non-stop cu mine acasa asa ca.Eu oricum nu prea fac nimic,mancare trebuie sa imi fac ca nu are cine,ma mai ajuta sotul cand este acasa.De mancat trebuie sa mananc asa ca trebuie sa ma deplasez la bucatarie sa incropesc ceva.Ar avea cine sa ma ajute insa toata lumea se limiteaza sa ma intrebe daca mai am contractii si atat.Asa a fost mereu,indiferent de situatie eu cu sotul ne-am descurcat cum am putut.E poveste lunga cert este ca nu ma pot baza decat pe sot si pe mine si pana la urma nu e nimeni obligat sa ma ajute desi cand este invers eu cu sotul trebuie sa ne facem datoria fata de toti.
Bubu eu nu mai pot manca laptic,mi se pare ca are un gust ciudat.Ce bine de tine ca poti papa o cana mare.Eu mananc branza cu rosii in fiecare dimineata si cate un iaurt seara.
20+ cu
Bubulina42 spune:
Onutz, iti spun eu ca si daca o inghesui, tot e ok, le ai pe toate la indemana si n-ai treaba, nu faci nici un alt drum pe nicaieri, e la inaltimea potrivita pentru bratele tale sa ii faci ce vrei si iti e, pur si simplu, comod..Sa nu uitam ca trecem printr-o nastere, fetelor,nu o sa fim asa super speedy si rapide la inceput, pana corpul isi revine la starea lui normala, trebuie cat mai putin efort
Angelique, draga mea, treaba e serioasa, ia langa tine o carte, ceva muzica, un castron mare cu fel de fel de fructe si legume de rontait, ia ceva biscuitei sau prajeste niste paine pentru ceva sanwich-uri cu branzica, cascaval,cu rosii si stai cuminte acolo,pana te simti ca te-ai linistit..Si noi suntem amandoi, in Ca prietenii nu trec pur sa vada ce mai faci- ca in Ro, aici isi programeaza intalnelile, bleah, ai nostri ne ajuta insa daca le cerem, dar noi nu ne prea omoram cu cerutul, ne place sa ne descurcam singuri, insa la tine acum e o situatie absolut speciala, asa ca mai bine rontai grisine sau fulgi cu iaurt si nu mai gatesti nimic, pentru o supita ii spui sotului cum sa arunce toate alea in oala si nu faci galuste ci pui taitei si e gata!-Te rog nu mai face nimic, ca vin eu si te pun in pat!
Azi sa nu faci absolut nici un efort!plus ca am asa o banuiala ca nu ai cel mai bun doctor posibil...Poate reuseste sa te mai vada si altcineva?
23 + cu Nicholas
fericitaaaaa!
onutz83 spune:
Of, Angelique... Noi stim ca ai grija...
Din cate imi amintesc tu stai in Pitesti, nu?
Dar daca mai ceri o parere acolo, la spital? Stiu ca e naspa, dar... sa nu fie cazul de perfuzii, internare... sa nu sufere
Dr. meu mi-a zis ca in cazul in care am contractii dureroase sa iau Gynipral, si in general daca am orice discomfort sa-l sun si sa fiu pregatita sa merg la spital, sub nici o forma sa nu astept.
Bubu, cred ca inghesui undeva si masuta aia
Au iesit rezultatele analizelor. Nu cred ca va mai aduceti aminte, fierul meu era mult peste limita (230 parca, limita find 170), ei, acusi e 77, a halit o gramada. Noroc ca am un dr cititor in stele care mi-a prescris oricum fier+acid folic, din care am si inceput sa iau.
Ma duc sa gust inghetata
Onutz 23+
angelique_19 spune:
Bubu sunt in pat,bantui pe aici,de papat mi-am luat in camera,am mai avut cateva contractii dar acum s-au oprit.Si noua ne place sa ne descurcam singuri dar azi chiar as fi avut nevoie de cineva tinand cont ca sotul ajunge tocmai diseara.Asa ca stau cumintica pana vine sotul si mananc ce am.
Onutz nu sunt din Pitesti,Valicutza este si suntem amandoua la acelasi medic.La mine in oras la urgente daca ma duc nu vreau sa patesc ca data trecuta sa ma tina la usa in picioare o ora,doua si sa ma plimbe pe scari de nu stiu cate ori.Plus ca nu iti fac ecografie ci doar control cu mana.Numai daca esti internat te duce la eco si asta numai pana in 12 ziua.Data trecuta dupa o zi petrecuta in spital cu mari interventii am reusit sa fac un ecograf.Oricum daca mai incep durerile dupa ce vine sotul merg direct la urgenta la Bucuresti.
Eu sunt logata non-stop asa ca nu scapati asa usor de mine avand in vedere ca nu am ce sa fac.
20+ cu
Bubulina42 spune:
Asaaaaa..tocmai l-am vazut pe Lucian al lui Onutz cu degetzelul in gura si m-am topit rau de tot, m-a emotionat de am jelit ca proasta in fata calculatorului, Doaaaaamne, ce minuni purtam in noi, nici nu stiu daca vom putea vreodata sa multumim pentru asa un miracol.
Fata mea, este mi-nu-nat puiul tau, imi venea sa il mangai, prin ecran..
Onutzule,asta fost partea buna, partea celalalta e ca mi-ai facut o super pofta de inghetata de imi vine sa vin dupa tine, ca eu inca nu pot pleca, dar azi o rezolv!! De regula rar mi se intampla sa vreau inghetata si daca m-as apuca sa fac acum, ar dura prea mult
Angelique, esti pitesteanca de-a mea?? wow, eu am locuit in cart. Prundu, dupa aceea am zburat la facultate si am venit numai in vacante, apoi am gasit un job f bun in Bucuresti si acolo am ramas
Serios, sunt o mie de clinici particulare, scotoceste prin computer si vezi daca gasesti ceva deschis in weekend, si suna!!spune-le eventual ca dr tau gaseste normala starea ta
Care NU e normala!
ok, am improspatat si eu albumul cu ceva poze facute pe 26, de ziua sotuluiSa vedeti si voi ce creste Nicholas:)
Va pup
23 + cu Nicholas
fericitaaaaa!
angelique_19 spune:
Si eu am vazut puiul lui Onutz cu degetelul in gura,este scumpic foc
Bubu nu eu sunt pitesteanca ci Valicutza,s-a facut confuzie pentru ca suntem la acelasi medic.
20+ cu
Bubulina42 spune:
Control cu mana? astia sunt chiar nebuni la cap, in orasul ala al tau, controale din astea la 5-6 luni!
Daaaaa, si eu zic ca nu ar fi de-loc o ideea rea sa il iei pe sot si sa mergeti pana la urgente, cand vine.Poate e nevoie de un tratament, de o injectie, ceva, NU e normal ca bebe sa fie asa nelinistit, mai ales ca nu ai facut efort nu nimic.Stai cumintica acolo, rontaie ce iti place, sa ai si apa destula langa tine si sa nu te plimbi pe niciunde, stai cuminte in pat!
23 + cu Nicholas
fericitaaaaa!