Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna Dimineata!
Noi suntem f matinali,se si vede,bine ca a plouat azi noapte si sa mai racorit un pic in Ger.
Bubu la mine la magazinul Baby Happy mi-au aratat o saltea care e in jur de 200€ si o parte e pt bb cind e mic dupa care o intorci pe partea cealalta care e dupa ce mai creste un pic,patutul e tot cu functiune ca poti sa ridici salteau mai sus si sa-o mai cobori cind mai creste un pic bb.Iar legat de comoda sau masa pt bb si eu cred ca este utila cind il schimbi pt ca ai toate acolo pe linga el la mana de ce ai nevoie.
Voi ce culoare va-ti gindit sa-i faceti camera,eu ma gindesc la un verde cu alb merge si pt baietel,albastru nu i-mi place in mod deosebit...desi are deja 2 lenjeri pe albastru deschis pt cosulet ,cred ca pe aceste le voi pune la cosul impletit pe rotite care il voi muta ziua de colo ,colo dupa mine.
Deci voi ziceti ca bb e bine sa-l scoatem si iarna afara,atunci am sa-l scot ,caruciorul meu de la avatar are si vana care se aseaza pe el si e buna pina la 7-8 luni si merge si maxi cosse pe roti,mie mi-se pare util sa poti pune si maxicossi pe el mai ales cind mergi la cumparaturi.
Ma duc sa maninc ceva ca sa trezit bb si misca tare ,cred ca nu are nimica de aseara de mincat
Ne auzim la o cafeluta mai incolo

Looana +25Flor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

mami de 2, te contraic...bebelusii inteleg si simt mai mult decat iti dai tu seama...

Doura Tocmai asta astept..sa imi dau seama singurica .;)ca v-am zis...bebelusii pe care i-am cunoscut pana acum, pareau asa absenti cand sunt mici:)))

Citat:
citat din mesajul lui angiuta
spunea cineva mai inainte, noaptea 18-19 grade, ziua 21..

Angiuta sincer mie mi se pare extrem de frig la 19 grade iarna in casa =)).. Noi iarna sub 22- 22,5 nu stam niciodata si suntem adulti.. pai la 19 imi clantanesc dintii in gura:))si simt diferenta ca de la Cer la Pamant;)) stau la parter si e un frig de nu am pomenit!

Bubu cu ce e plina canoaia ta dimineata de ai scapat de constipatie?:))
m-ai facut curioasa.. eu nu mai sufar de asa ceva acum culmea si sper sa tina minunea pana la final;))insa sunt curioasa..pt eventuale vremuri:))

Eu nu m-am gandit inca la culoarea camerei..camera pregatita pt bebe e orange deschis, ma gandeam sa o las asa pt ca e culoare neutra.. si sa ii fac mobila alba (desi in camera va ramane un birou de mobila neagra cu pc-ul pe el ca nu am efectiv unde sa il duc...l-as scoate din camera ca strica toata combinatia dar nu am unde sa il pun :)) ) si doresc sa iau si o canapea mica extensibila pt vreun eventual adult care va dormi cu bebe cand acesta e agitat, in primele luni de viata.

22+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA, Utrogestan;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Angiuta, daca n-or fi nametii pana la geam sa imi fie mie greu sa ma misc si cate 2 saptamani de viscol, neintrerupte, ca asta iarna, il scoate mami si o ora afara.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Eu inca nu stiu ce patut ii voi lua bebelului meu,m-am tot uitat pe site-uri si nu m-am hotarat.Eu vreau sa merg la Baby expo care se tine dupa 20 septembrie pana pe 23-24, nu stiu sigur.Oricum din septembrie o sa ma uit mai amanuntit sa vad ce si cum.
Deocamdata ma lupt cu contractiile si cu durerile de burta ca la menstruatie,plus ca imi amorteste un picior la fel ca atunci cand trebuia sa imi vina.Azi-noapte tocmai ce ma pregateam de urgenta cand am reusit sa ma linistesc dupa multe pastile,supozitoare si injectia pe care am facut-o.Dupa injectie trecuse o ora jumatate si nimic asa ca deja ma vedeam internata cand m-am linistit si am reusit sa adorm.Tare mi-e frica ca asa o tin pana la sfarsitul sarcinii,mai ales ca eu iau cate 4-5 no-spa pe zi.

Fetelor pe unde umblati?Biona,Almy,Popica,Camitu,Valicutza,Doura,Alexa1986,Madalina,Macarie si celelalte fete mai dati cate un semn

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, cucuietele!!!

Hop si noi!
Azi si maine ne odihnim, smotru am facut saptamana trecuta, dimineata am fost la analize si iote ce mi se baga un barbat in fatza, eu v-am zis ca sunt invizibila. Erau 2 cozi paralele, fiecare statea la a lui, tanti din fatza mea pleaca si se baga frumosu' asta. Vaci incaltate. Whatever, ZEN am zis.
Nu mai stiu cine nu are imunitate la toxo, ca mine, dr meu a zis ca dupa analizele de la 13-14s acum e perfect sa le repetam, apoi undeva spre sfarsit.
Tot in categoria 'sfaturi pretioase':
Dr. meu a decretat sa nu ma (mai) mangai pe burtica, provoaca contractii. Asa ca dimineata cand ne trezim eu doar ating burtica si iubirea mea cu nasul carn vine si da din picioruse si manute chiar acolo Apropo, mai pun acum o poza cu el cand isi suge degetelul

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pareri, mai ramane sa ma hotarasc la modele

Mami, paturile transformers sunt o idee f buna. Ai grija la partea care se poate folosi ca masuta de infasat, caci se poate zvarcoli intr-un mare fel
Exact un orange deschis i-as fi facut si eu lui Lucian, dar parca nici verde cu alb n-as refuza. Pana una-alta trebuie sa se multumeasca cu albastru deschis de la noi din camera
Canoaia lu' Bubu e plina cu lapte
Eu dimineata beau tot juma' de kil de lapte si la vreo 30 min pepene galben. Si sa vezi cu ca viteza alerg spre toaleta
Norocico, eu la 18s nu simteam nimic
Alina, imi doresc mai mult decat orice sa vina toamna, ca sa pot iesi din casa cand n-oi mai lucra
Bubulici, ce prestezi in weekend?
Mena, ai gandit-o exact ca mine Sa vedem cum stam cu nametii si mocirla...

Ma duc sa fac inghetata de pepene galben si penne carbonara

Onutz 23+

Mergi la inceput

Angi, sper ca esti in concediu de risc sau stai acasa sau orice... Doamne, ai grija, te rog, nu mai face nimic!
Dr. ta ce zice?

Onutz 23+

Mergi la inceput

Sa stiti ca imi iau laptopul la bucatarie, nu scapati de mine, asa ca scrieti, scrieti!

Onutz 23+

Mergi la inceput

Onutz eu nu ma mai duc la serviciu de la inceput ,e o poveste lunga
De facut nu am facut nimic in mod special,am prajit niste cartofi si am spalat niste vase si in rest nimic,stat in pat,pe scaunel si totusi am dureri.Cu dr. am vb luni mi-a zis sa fac injectabil cand doare,m-a avertizat ca o sa mai am episoade din astea si daca nu isi face efectul pastilele,supozitoarele si in ultimul rand injectabilul sa o sun sau sa merg la urgenta.De aceea azi-noapte era pregatita de plecare

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

fetelor, m-a fascinat acest clip.. cat de frumos, de linistitor pare imbaiatul
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OPSAgs-exfQ" target="_blank"> http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OPSAgs-exfQ

25w1d

Mergi la inceput

Menics foarte frumosrecunosc ca am plans un pic,e atat de frumos sa stiu ca peste 4 luni imi voi tine si eu comoara in brate

20+ cu

Mergi la inceput