Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
Mica26 spune:
Salutare burtici!
Dana felicitari pentru cuculetz! sa-ti traiasca si sa fie sanatos! concediu placut!
Bubu sa-ti traiasca sotul si sa va bucurati impreuna de micul nicholas!
Onutz si eu sunt de parere ca merita o masina de facut paine. avem si noi acasa si chiar ne folosim de ea. painea e mult mai ok, pufoasa si face un miros...yamy yamy.
multumesc fetelor pentru urari...ieri a fost o zi nebuna la birou, nici n-am apucat sa ma bucur foarte tare de aniversare. asta e!poate la anul in trei va fi muuuult mai bine.
irilac eu cred ca tot aici la suceava raman cu dr ifrim pentru morfo. numai ca mie nu prea imi place de ea...in sensul ca nu vb foarte mult si asta nu e tocmai ok.dar pt ca dr melinte zice ca are incredere in ea,atunci merg pe mana ei. mi-au iesit si rezultatele la triplu...de data asta totul e super ok.am riscuri scazute. ceea ce nu inteleg eu e ca pe tine te-a chemat pe 9august pentru morfo(adica ai avea 21s1z),iar pe mine pe 30 august(adica la 24s1z).
acu va intreb pe toate burticile...nu e cam tarziu morfo la 24s1z? din cate retin eu din discutiile vechi spuneati ca pana la 22 de sapt e ok. nu stiu ce sa mai cred...
acu va pupacesc pe toate si va doresc o zi superba..sau de ce nu un weekend minunat!!!
Mica 19+ cu o minune de
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mica26[/i irilac eu cred ca tot aici la suceava raman cu dr ifrim pentru morfo. numai ca mie nu prea imi place de ea...in sensul ca nu vb foarte mult si asta nu e tocmai ok.dar pt ca dr melinte zice ca are incredere in ea,atunci merg pe mana ei. mi-au iesit si rezultatele la triplu...de data asta totul e super ok.am riscuri scazute. ceea ce nu inteleg eu e ca pe tine te-a chemat pe 9august pentru morfo(adica ai avea 21s1z),iar pe mine pe 30 august(adica la 24s1z). acu va intreb pe toate burticile...nu e cam tarziu morfo la 24s1z? din cate retin eu din discutiile vechi spuneati ca pana la 22 de sapt e ok. nu stiu ce sa mai cred... acu va pupacesc pe toate si va doresc o zi superba..sau de ce nu un weekend minunat!!! Mica 19+ cu o minune de |
Iubita tie cine ti-a facut programarea asistenta sau dr? Initial asistenta si mie imi facuse programare pe 20 si ceva, ii zicea dr-tei Melinte ca cea de la iasi e plecata 2 sapt in co in august, exact cand se potrivea cu morfo a noastra. Atunci a intervenit dr noastra si i-a spus ca mai degraba ar face mai repede morfo decat mai tarziu si atunci asistenta a schimbat data. Sincer nu stiu cand e bine de facut morfo...stiam ceva intre 20-22 sapt....dar asta doar din citite pe aici. Daca nu esti tu convinsa si vrei sa faci eco mai repede, suna si tu la cab si spune ca nu mai ai cum sa ajungi pe 24 sa faca cumva sa-ti schibe data......trebuie sa se gaseasca un locusor nu se poate . Cat despre comunicare.....daca vad ca e muta o intreb eu si daca tot nu-s lamurita oricum vreau sa ma vad cu Melinte dupa sa discutam pe baza ecografiei si ii spun sa ma lamureasca ea. Oare sotul va avea voie sa asiste la morfo ca al meu nu vrea sa lipseasca la nici o eco
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+
dana0000 spune:
Burtici multumesc pt felicitari!Si eu va doresc acelasi lucru,bebe sanatos!
Mi-ati facut pofta de paine,abia astept sa pap un pic de paine
Mica eu zic ca e tarziu la 24 sapt,nu te poti reprograma cu 2 sapt mai devreme? Daca iti zice ca deja mititica arata de 25-26sapt nu prea mai e relevant,zic eu.
Bubu nu ne-ai scris in "dimineata" asta,obosita dupa ziua de ieri?
Popi pe unde iti umbla piciorusele? Te-ai dezproprietarit?
Burtici va pup si weekend placut!
irilac31 spune:
Aaaa, uitasem...felicitari pt rezultatul de la triplu, sper ca te-ai mai linistit
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+
Bubulina42 spune:
Iubitele mele, va multumesc din suflet pentru urarile calde, frumoase, sincere, azi-noapte, mult dupa miezul noptii, le citem impreuna cu sotul care a zis ca nu stie daca poate sa va pupe ca sa va multumeasca, dar ca va multumeste din suflet si va doreste nastere usoara si bebei sanatosi si grasunici si a zis ca e sigur ca va pup eu destul, ca stie ca sunt o pupacioasa:)
Oricum, scurt asa, am avut o zi bestiala ieri, nu am trecut pe acasa de-loc, am plecat la prima ora si am bantuit orasul si parcurile si magazinele toaaaaaaata ziua, super happy ca avem o zi numai noi doi, am mancat la restaurant, am baut apa minerala sa sarbatorim:)(iubi nu mai bea altceva decat apa, de cand sunt eu gravi, dar bine, ca el si o bere o bea in doua zile, asa ca nu a pierdut nimic, insa mie imi placea o cupa de sampanie la zile festive..)
Cadou, mi-a luat o scoica din aia pentru bebe, pusa pe leganatoare-un Moise,alb,am luat manusi de la Disney pentru primele zile, sa nu se zgarie gaga pe fatza, o carte cu secretele alaptatului si greseli posibile si ce se mai intampla in aria asta, ceva botosei si ceva caciulite bumbacioase pentru primele zile:).Asta ca sa ne rasfatam si noi asa, un pic.
Noi suntem amandoi pasionati de ceasuri, asa ca indiferent ce cadouri ne luam de zile, exista si un ceas fain pe acolo:), ce de! pasiunea nu se discuta
!!Vreau si eu reteta aia de invartita cu nuci sau ce mai zicea Menics, ca ma chinui sa imi imaginez cum e.
Alina,felicitari pentru schimbarea saptamanii
Eu, cu schimbatul de ieri, m-am simtit tare mandra, am facut si poze, o sa le pun diseara sa vedeti ce burtoi am:)Nu mai pot de mandrie si de fericire!
Onutz,iubita, la mine ..eu schimb saptamannile absolut numai dupa cum vin dupa calendar, fiindca aici nu iti spune nimeni "ai mai mult, mai putin".
Singura chestie e ca mi-a zis atunci ca e cu doua sapt mai mare,dupa masuratori, insa nimeni nu a umblat la saptamani sau data de nastere, ca ei ziceau ca ar trebui sa fie 9-10 nov, dupa dimensiunile lui bebe, dar ca ramane 22, ca e fiv.
Ok,acum tre sa fug, sa recuperez maldarul de faxuri si corespondenta adunate de ieri.
Nicholas e un cuminte, iubitul meu drag!
Va saluta si va pupa pe toate si pe mamici si pe burtici!
revin! sa aveti o dupa amiaza placuta si un weekend mi-nu-nat!
23 + cu Nicholas
fericitaaaaa!
Looana spune:
Va salut pe ziua de azi si eu
Bubu La multi ani sotului! Sa fie fericit alaturi de voi ,sanatos si tot ce -si doreste sa-i se indeplineasca Da chiar tu pe unde esti,stiu ca ai liber sa sarbatoresti cu sotul da sa nu trece tu pina la ora aceasta pe la noi sa lasat cu prelungiri cred eu
Dana felicitari pt. bebelin ,deci vei fi si tu mama de baiat
Irilac e adrevarat ca devreme m-am apucat de cumparaturi.Dar camera abia la sfirsitul lui septembrie cel mai devreme o pot avea ,abia acuma am primit preturile pt 3 modele alese de mine,ramane sa vad la care raman in final.inca oxcilez intre mobila alba lucioasa si una matta.Am observat ca pe ceea lucioasa este foarte sensibila la atungere,liniutele imediat raman,si cind ma gindesc ca va merge cu masinutele peste era si pereti nu stiu cum va arata in doi ani. Eu pregatesc toate pt ca ma voi muta
inainte de nastere in casa nou.Iar sotul meu este de parere ca bebele sa aibe camera lui de la bun inceput ,iam luat un cos din nuiele impletit pe rotii pt primele luni care va fi usor de mutat de colo ,colo acuma cit e foarte mic.
Mica si eu am facut ecogrfia in sapt.21 ,si eu zic poti sa o faci mai devreme.
O zi buna sa aveti
Looana +25Flor
norocila spune:
Va salut si eu..tot asa la ceas de seara.
Masina de paine avem si noi ( chiar suntem la a doua) si cred si eu ca se merita. Chiar daca dureaza 3 ore- de obicei o punem pe la 6/7 si pana ne culcam e gata painea.Ce fac eu cand am timp- fac numai aluatul la masina iar apoi o scot si o pun in cuptor ( o mai dau cu ou, mai pun susan, etc) si altfel se rumeneste.
Bubu-la multi ani intarziati sotului.Pune si pt mine o poza cu cosuletul pt bebe. Eu ma gandeam in prima faza sa pun patutul panga patul meu si sa dau marginea patutului mai in jos ( inca nu stiu daca se poate asta). Ideea era ca sa ajung la bebelus din pat...sa-l mai mangai, chestii din astea...si ma gandeam ca mi-ar fi frica sa dorm cu el in pat. Acu tu spui ca vrei sa-l pui in cosuletz langa pat si ma gandesc ca si asta e o idee.
Mi-au placut si mie paturile transformers.. de altfel in mod sigur asa o sa luam si noi. Am vazut la cineva, a mai luat si niste chestii aditionale - oricum se putea transforma din pat de bebe in pat de copil si apoi in pat de adult de 1 persoana.
Multumesc si fetelor care mi-au raspuns la intrebarea de Rh-, am inteles oarecum care-i treaba. Ideea e ca aici dr considera ca nu se se fac anticorpi mai devreme de 28s si de aia nici nu mai trebuie vreun test pana atunci.
Pe bebe eu il simt mai mult dimineata, dupa ce ajung la servici si nu prea mult in rest. Voi tot asa il simteati la 18 s? Poate oi fi eu prea agitata?
Noapte buna si un weekend placut!
18+
Looana spune:
Buna seara si bine ai revenit Norocila!
Norocila sunt ok miscarile pe care le simti,important este ca le simti zilnic,uneori mai mult altedati mai putin.Nici eu nu il simt la fel de mult in fiecare zi,decit la mine sunt mai puternice find si mai mare
Fetelor am intrat sa va zic ca un remediu foarte bun pt arsuri daca aveti,de fapt bine ar fi sa nu-le avem,dar dehh asta e ,trec eleDeci samburi de Mandal sunt foarte buni,se gasesc la pungi si sunt in intregi.Eu ma ma linistesc daca minanc citiva.
O seara frumoasa sa aveti si racoroasa,la mine de maine scade la 19-20* si va ploua in pic.
Looana +25Flor
Bubulina42 spune:
Looana, am scris in acelasi timp
Sa stii ca la asta nu m-am gandit, cu zgarieturile vizibile, daca mobila e lucioasa, insa sigur va fi alba!
Eu NU sunt de acord cu patul pentru o suta de ani.
Asa vroiam pana acum 3 luni, sa luam 3 in 1 sau 4 in 1, super nice, transfimabile, pana am citit ca puiul tre sa foloseasca primul pat pana la 3 ani, nu mai mult, fiindca apoi trebuie cumparat un pat pe care sa il inteleaga ca si o schimbare, ca asta ii ajuta trecerea la o alta etapa, cand se desprinde de cea de gagalice si chestia asta ii cultiva, cumva, personalitatea..Asa ca noi luam cosuletul langa patul ns in primele luni, apoi probabil patutul pana la 6 luni-are sa fie la noi in camera- si apoi la bebe, dar pat frumos, elegant, de bebe, insa nu pana la 20 de ani!Am hotarat si e batut in cuie
Pup iarasi fetele, abia astept sa ajung acasa si sa ii pasez lui Alin pupicii vostri, ca eu sunt curierul, nu?:)
seara buna si somn usor, gagici!
e aproape weekend si la noi!
Norocila, diseara iti trimi poza, lasa o adresa de e-mail.
23 + cu Nicholas
fericitaaaaa!
A.C spune:
Saptamana asta au nascut vreo 2 -3 tipe din cercul meu de prieteni de pe facebook si atat de tare m-am emotionat cand le-am vazut minunile...Mi s-au umezit ochii la gandul ca peste 3 luni voi face si eu cunostinta cu fetita mea.Doamne,cat sunt de mici...Am uitat cum a fost cu Delia...Si ma rog zi de zi la Doamne Doamne sa fie sanatoasa si sa astepte cuminte termenul pt a ne intalni.
De cand sunt insarcinata sunt foarte instabila emotional.Trec de la o extrema la alta,imi dau lacrimile din orice,ma enervez din orice,imi sare tandara din orice...Dar am si zile in care ma simt mai bine,cu voie buna...Cred ca si vara asta caniculara e de vina...Ca niciodata astept toamna. Voi vreti sa vina toamna?
Alina 24+ mami de Delia ( 6 ani)