Monica70 are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 3
madyrizi spune:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=33138
pentru Monica.
eu nu pot sa scriu nimic (sunt mai emotiva), va rog sa ma iertati...
adablackcat spune:
Madyrizi .
Am trecut contul de paypal.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
ancadragoman spune:
Am postat cazul si pe FB.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
adablackcat spune:
www.dropshots.com/moni2012#date/2012-06-28/17:20:23" target="_blank">Poze de la intalnirea aradencelor din 28 iunie, cu doua zile inainte de ziua Monicai.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
DanaMario spune:
Adablackcat daca poti te rog sa completezi la contul bancar SWIFT code , numele bancii si adresa unde este deschis contul.
alinamoro spune:
Moni, ma bucur ca ai acceptat in final sa deschidem acest subiect. Sunt sigura ca multe fete vor fi alaturi de tine, de noi.
Ada,
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
T_Ioana spune:
Ma bucur si eu sa vad ca s-a deschis acest subiect! Sa lupti in continuare Moni, mai ales ca ai atata sustinere si ganduri pozitive de partea ta
pupici tie si comorilor!
alex_andra spune:
Monica este o puternica, din toate postarile ei transpare asta, iar eu nu concep sa gandesc decat optimist!
O sa caut si eu ceva sa pun la bazar.
NU stiu ce sa mai zic....
boticelina spune:
Monica, sunt alaturi de tine cu toata inima, esti o doamna minunata si-mi doresc din tot sufletul sa invingi boala.
Am pus si eu cateva produse la bazar pentru cazul Monicai, aici le gasiti, o carte de povesti cu CD, tacamuri copii, haiosenii/ciudatenii de bucatarie (pt colectionari ca si mine ), o pereche de tenisi, o rochita, o jucarie educativa.