Clubul "babelor" FIV-oase 52

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aha...credeam ca si mine care-s mai veche in postari...imi e atribuita o titulatura by default...ca uite io n-am inspiratie asa ca mi-am pus ?????????

nush' cand am adunat atatia prieteni...nici macar nu m-am fortat sa-i adun.

deci intri pe Net cu Internet Explorer si de aia ma vezi mov
eu intru cu Mozila si nu ma vad mov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Fetele va mai intalniti maine? imi cer iertare ca nu am apucat sa citesc din urma...... Ari poti sa imi trimiti nr de tel pe pm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da micky...ne vedem...la 18-18,30 la Mama,in Centrul Vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

cum se trateaza un chist ovarian de 6mm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Fetelor, voua vi se pare normal sa incepi un FIV fara sa ceri o HSG, o histerosonograma salina sau o histeroscopie?! Adica, e normal ca aici sa nu fie considerate astea obligatorii inainte de FIV?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Acum ma bag si eu in seama - eu am o cunostinta care avea probleme cu sarcina ....
Dr i-a spus ca poate sa nasca in luna 7 - dar in luna 8 nu este bine , deoarece nu stiu ce nu se dezvolta la creierul copilului..
Si dupa ce a trecut de luna 7 s-a panicat si avea contractii.. si au internat-o si au tinut-o o luna in spital pe diazepam inj...
Nu prea stie cum a trecut luna respectiva ... a cam dormit , iar bebelul cand s-a nascut era ff molesit ... dar este sanatos ...

Sami- tu esti membra din 2009 si ai ~5000 de postari
...esti ff activa ..

La intalneala de maine pot participa si persoane mai lenese ca mine .. care mai mult cetesc .... ?

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

moah, la cena am preparat & mancat (of course) o portie de spaghetti alla puttanesca, deci iar very italian..acum, toata family e happilica (noroc ca hubby e si el mare fan Italy)
ana, HSC nu se cere neaparat din oficiu, decat dupa cateva esecuri de implantare..HSG sau histerosonograma, doar daca mai ai trompe sau daca nu sunt obturate proximal, altfel nu vezi oricum nimic..de obicei, astea se fac pana la fiv, sunt primele investigatii de infertilitate (permeabilitatea trompelor) si la proba Cotte negativa, indicatia e FIV..acum, dc ai ajuns la fiv din "cauze inexplicabile", cu trompe functionale si la eco nu se vede hidrosalpinx, nush de ce ai mai face HSG, pt ca la FIV oricum nu conteaza trompele..doar asta-i ideea, pana la urma; investigatiile necesare trebuie sa fie propuse fct de istoric, varsta pacient, existenta sarcini anterioare, analize hormonale (inclusiv partener), etc si nu doar asa, o lista de analize, pe care sa le faci de sus pana jos, cu si fara rost..parerea mea (si de asta imi place PK)

sami, o termini pe saraca angi, care vine increzatoare de la medic si tu ii demontezi, una dupa alta, toate prostioarele pe care i le-nsira "expertii" locali in fiv eu nu pot sa cred ca, i-a zis Dracea ca-i vede adeno la histero..oare cu Dracea a vorbit? sau cu vreo medica oarecare de la Gynera? (nu ca ar fi ok atunci..) eu aveam o parere ok despre Dracea, mi se parea serioasa, isteata si documentata, d-aia mi-e greu sa cred ca a spus ca vede miometru la histero, cand se uita la endometru..prea-i mare gogoasa, parca..
da, mey, cu IE intru pe DC si d-aia te "vad" putin mov

to be continued..

Mergi la inceput

IE discrimineaza inseamna... Eu sunt cu Mozilla si va vad pe toate cu albastru inchis.

Aha, Lara, mie de ce nu mi-a zis atunci PK sa nu mai fac nimic din alea pentru ca nu e cazul?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

elly, sunt sigura ca vei fi welcome..mai mult, "noutatile" sunt preferatele lui ari, ca le ia la intrebari si disecat, mai ceva ca inchizitia spaniola..cel putin asa s-a laudat modela deci, pregateste-te sa fii atractia serii

to be continued..

Mergi la inceput

Eu nici macar nu le bag in seama cu intalnirea lor... Mi-e ciuda de mor! Numa' cand ma gandesc ca vor vedea si burtica felina a lui Ady si deja mor... De ma mai gandesc si la toate celelalte fete, seppuku e garantat....

Mergi la inceput