Clubul "babelor" FIV-oase 52
Raspunsuri - Pagina 12
rica69 spune:
Fetelor va rog sa nu radeti de mine, dar fata s-a oparit la p......a si nu stiu ce sa fac. Aseara am dat-o cu baneocin pudra. Cineva mi-a recomandat o crema - reviken.
Please help!
adrianaady spune:
Micky vin data viitoare negresit am citit ca s-a aprobat dosarelul, cand incepi? sa fie cu noroc
Anaasta parca spuneai ca faci iaurtel in casa, nu? si ala e bun. Oua poti cumpara de undeva de la tara; branzica la fel. Stiu ca ai un regim aparte dar cred ca poti strecura si putina carne, ou si branza, putintel asa..
QiaoBing spune:
rica sa ma pici daca imi mai aduc aminte cu ce o dadeam pe mama cand a fost in spital. stiu ca la inceput a fost o pudra la care a avut alergie si pe urma un unguent ... poate baneocin ?!? mi s-a sters perioada aia din creier. de, neuronul meu are un sistem de protectie f puternic
Veve pap eu clatite pt tine vrei sa iti si aduc o portie ?
anaasta spune:
Rica, in regiunea aia nu stiu sigur ce o fi bun. Stiu alte chestii insa, poate te ajuta. Ar ajuta niste comprese mai reci ca din cauza caldurii excesive sa nu fie mai rau. Pe urma, cand eu m-am oparit pe picior cand eram mica, matusa mea mi-a pus cartof crud razuit si m-a ajutat.
Later edit - De Baneocin unguent stiam si eu ca e bun in cazuri din astea.
elly_me spune:
Rica - nu sunt prea priceputa - reviken-ul este, de fapt, cutaden si este ff vascos (sa nu-i faca rana).
Eu nu i-as da.
As apela la o crema de galbenele si spalat cu ceai de musetel si galbenele.
Baneocin este ok - dar sper sa mai gasesti in farmacii.. caci de 3 luni nu se mai fabrica.
Poti lua baneocin unguent- cred ca-i ok.
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
miky82 spune:
Ady in septembrie o sa fac fiv-ul, pana atunci mi-a dat sa iau siofor cate 1500/zi, sincer imi este cam frica de ele, mi-a zis sa incep cu cate 500/zi si sa cresc doza de la o saptamana la alta, am vazut ca tu ai luat, cum te-ai simtit de la ele.
O intrebare fetelor, pot face analizele de trombofilie daca iau siofor? sau le intrerup cu o zi inainte? o sa incep din seara asta sa le iau si vineri merg sa imi fac analizele.