Capitol 34 bis "Bubu'09" !!Bun Venit Otilia!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare,
Dana-offf prin ce ai trecut,nici nu vreau sa ma gandesc.As putea sa zic multe despre asistentele si doctorii nostri dar ma abtin ptr ca nu merita nici macar atat.Bine ca sunt bine acum copiii,asta e cel mai important!
Sorina-te-ai odihnit?I-a placut lui Razvanel la tara?Nu vroia sa mai ramana?Multa sanatate cumnatului si voua multa putere si credinta!
Lali-cum a fost la plaja?Ce fac copiii?Se joaca frumos impreuna?
Ema-bv voua ca va intoarceti la racoare!E sipacat daca puteti sa nu profitati!
Anna-voi ce mai faceti?Cum a fost la munte?

Din pacate nu ne-am mai intalnit in week-end-de fapt nu stiu fetele dar eu nu am fost ptr ca am plecat la munte.Va ziceam eu ca ma bate gandul sa plecam-ei bine vineri seara cand m-am intors de la munca am facut bagajul in graba si am si plecat.Am dormit vineri seara la Sinaia iar sambata la Borsec.A fost tare bine chiar daca a fost scurt-ce-i drept am mai fi putut sa stam dar mi-a fost frica sa nu cumva sa se grabeasca bebelina mea si la alt spital decat unde am programt sa nasc nu vroiam sa ajung.Poze nu am facut decat vreo 2 si alea cu telefonul.Ne-am intors aseara pe la 11 noaptea asa ca azi nu sunt prea in forma dar imi revin eu!Saptamana asta musai sa fac bagajul ca am eu asa o presimtire ca nu mai e mult pana la nastere.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Ema imi imaginez ca e racoare si bn, pt ca la mn la tara, ca e zona de deal, sunt noptile racoroase. Petrecere frumoasa in continuare

Dana ma bucur ca sunt bn acum copii, asta e tot ce conteaza. Aveam alta impresie despre spitalul Elias, dar mi-am schimbat-o dupa ce-ai povestit ca s-a intamplat acolo . Multa sanatate va doresc

Simina ma bucur ca v-ati simtit bn la munte, chiar daca a fost scurt. Ati fost doar in 3 (4)? Multumesc de urari, speram sa fie bn. Razvan a vrut sa ramana la mamaie, dar cu mami A inceput as plnga cand s-a trezit din somn (ajunsesem deja acasa) ca el vroia sa mergem iar la mamaia si sa ramana la ea cu mami. Dar i-am explicat ac nu se poate asa cum vrea el si s-a potolit. Si cand preconizezi ca ar sosi bebelina?

Celelalte fete, ce faceti de nu intrati sa ne povestiti despre marea intalnire?? S-au v-ati hotarat sa nu sufle nimeni o vb?? S-au ati chefuit atat de bn si asa de mult, ca inca va odihniti?? Asteptam un semn si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Sorilea,marea intalnire ciu-ciu,ca nu a mai avut loc. Picky a avut petrecerea bunicii de aniversare, Cris nu a putut fi contactata si Simina a fost la munte. Eu si Geta am fost la plaja, ne-am balacit cu copiii , am ajuns rupti acasa si azi am luat-o de la capat! Poze a pus Geta pe facebook,cateva,mai multe in zilele urmatoare.

Simina ma bucur ca v-ati simtit bine la munte!

Ema, ce noroc pe voi cu zona racoroasa! Aici e cald, parca e mai placut la pranz pe plaja,sub umbrela,decat in casa. In casa te topesti nu alta!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Liniste si pace? O cafea va dezleaga tastele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am scris un carnat..s-a sters..deja devine enervant..scriu pe scurt..

E cald, prea cald, sufocant as spune...

Marea intalnire nu a avut loc...fiecare si-a facut planuri...plus ca eu aveam o aniversare in falimie si eram inca data peste cap cu picky...

Cu cris nu ne-am mai intalnit cu ea...poate ca nici ea nu a vrut.stabilisem ceva dar nu a fost sa fie..ideea e ca m-am obisnuit sa nu mai insist daca omul da semene de refuz..pe bune..
Cu Alina la fel..am sunat-o avand nr de la Lali, avea alte planuri si mi s-a parut ca a ff foarte distanta si deranjata ca eram eu la tele(sau poate mi s-a parut) iar "poate"-le acela pe care mi l-a zis cand i-am zis sa ne vedem, m-a facut sa nu o mai deranjez si a doua oara..chiar daca ne-am plimbat prin zona unde s-a plimbat si ea cu familia ei in ziua respectiva...si a incercat si lali sa o contacteze dar avea tele inchis..in fine...poate is mai dusa eu si poate exagerez..dar na dragoste cu forta nu cer..si nici nu insist sa ma intalnesc cu persoane care nu vor si nu au chef de mine/noi...

M-am intalnit cu Lali si Simina plus copii..foarte scumpe fetele si tare dragi copii...si urmeaza sa ma mai vad o data cu ele si sa o cunosc pe Getik..

Iar la Buc pe fuga ca eram in cautare de picky, m-am intalit cu Dana..o fata ff adorabila si faptul ca a venit sa ma ajute cu picky m-a uns la suflet ...mai ales ca avea si pe raducu bolnavior.. chiar ii multumesc mult si apreciez gestul ei..si ii urez sanatate multa la puiuti ei...cum se mai simt azi? au iesit analizele? astept mesaj sau un tele

Am vb la tele cu Ema si cu Anna..

va las acum ca trage de mine anna

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Hello,

Va invit la

Picky, copiii sunt bine dar nu am luat inca rezultatele analizelor pt ca nu am ajuns la spital sa iau externarea pt ca am preferat sa nu-i scot din casa pana nu le termin tratamentul, sper sa ajuga Cosmin azi.
Imi pare rau ca nu ati reusit sa va intalniti dar nu e timpul pierdut.

Ana, Lali, Sorina, Simina si restful fetelor, voi ce Mai faceti, nu Mai dati nici un semn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salut,
Sa scriu repede 2 vorbe sa nu ma dati disparuta si sa nu credeti ca am nascut.
Sunt la munca,sunt bine,abia luni mai ajung la control-sper sa fie totul bine si sa programa odata si cezariana ca nu mai am rabdare.

Sper sa ma intalnesc saptamana asta si cu fetele,mai am o groaza de treburi de rezolvat-inca nu am luat lenjerie,hainutele nu le-am spalat,ptr mine nu am luat nimic deci bagajul nu e facut.......ce sa va mai zic sunt cam in aer cu organizarea

Dana-ma bucur ca sunt bine copiii,lasa ca iei tu si rezultatul analizelor!
Anna-tu ce mai faci?Copiii?
Sorina-voi ce mai faceti?Tu cu munca?Ma gandeam eu ca ar mai fi vrut Razvan la tara!
Ema-probabil sunteti plecati din nou pe la Campulung?
Picky-sper sa ne vedem zilele astea sau in week-end,va asteptam pe la noi!
Lali,Getik-va distrati super,asa?Am vazut cateva poze pe fb.Sper sa ajung intr-o seara sa bem un suc impreuna!

Va las,ca m-am intins si am o groaza de treaba!Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Noi suntem cu plimbari parc si casa...obisnuite toate... Vladut are zile cu bune,e cuminte, iar Eva a inceput cu nervisori multi cand nu-i convine ceva :D dar e fetita mare, ieri s-a ridicat singurica in picioare tinandu-se de fotoliu, toata ziua "trancane" si cand nu-i convine ceva o baga pe aia cu "ma-ma"

Dana, ma bucur tare ca sunteti bine
Simina, ce frumos ca v-ati vazut! Tu in cate saptamani esti acum? Asa ziceam si eu ca nasc si nu am nimic pregatit, eram cu casa in zugraveli pana in ultimul moment, si fi-mea a venit dupa 40s, stiu ei mai bine cat sa stea in burtica! Asteptam vesti bune de la control luni
Picky, la multi ani bunicii tale, sa va traiasca sanatoasa! ma bucur ca ai reusit sa te vezi cu Lali si Simina si Dana. Ce mai face Stefi, tot fericita e? cat mai stai in Ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Bau
Inca nu am plecat, nu stiu cand plecam, cumatra mea are niste problemute medicale...asa ca om vedea.
Eu am o super mega sexoasa alergie....pe fatza...care se manifesta foarte dragalas, s-a umflat partea dreapta a fetei, avea aspect de urzicat, rosie.....eeee, sexy, numa buna de dus la agatat. Acum e mai ok, macar nu mai e rosie, s-a mai si desumflat nitel si e spre bine, sper. Nu ma intrebati la ce am facut alergie ca nu stiu.
In rest...n-am noutati. Program de oras....casa, parc, plimbari, etc.
Misto ca v-ati intalnit, nasol ca se intampla si faze din astea , dar na....asta e. Voi sa fiti sanatoase.
V-as scrie la fiecare in parte, dar n-am ce....duc o lipsa acuta de inspiratie, asa ca va scriu la toate.
Va urez copii sanatosi, vacanta placuta celor care sunt in vacanta, Siminei ii urez rabdareeee si sa duca sarcina pana la termen si sa auzim numai de bine.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Dragelor, inca mai traiesc , dar nu stiu pt cat timp in ritmul asta
Vin de la munca si respir max 1/2h si se trezeste Razvan. Ma ia de odihnita si hai afara (dupa ce manaca iesim) si stam pana pe la 21. Azi l-am chemat si pe tacsu sa ma inlocuiasca sa apuc sa-mi fac si eu baie in tihna, ca daca e in casa, vrea sa faca el si ma scoate repejor . Fac mancare cand apuc, adica ff rar. Noroc cu sot care a inceput sa se priceapa in ale bucatariei si gasesc mancare calda cand vin. Dar am o mare gramada de calcat si nu stiu cand sa ma agat de ea. Cred ca in weekend, daca nu ne facem vreun program de iesit pe undeva. Sotul se cam da pe langa mn ca sa iasa la un pescuit (nu prea imi convine, dar cred ca am sa-l las, mai ales ca v-a merge pe timpul noptii) In rest nimik nou la noi.
Va citesc din repezeala si tot asa incerc sa va raspund, dar nu-mi prea iese, asa ca aman. Si tot aman, pana ma vad stigata la apel si arunc cateva randuri ca sa vedeti ca inca mai traiesc, dar cu greu.

pt fiecare si multa sanatate va doresc tuturor.

Mergi la inceput