Capitol 34 bis "Bubu'09" !!Bun Venit Otilia!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Simina, ma bucur ca ti-am mai dat curaj eu in sarcina cu Eva cu cat avansam spre final de sarcina cu atat se marea diferenta intre varsta sarcinii si varsta dezvoltarii care era mai mica, dar mereu mi-am zis ca daca ar fi o problema ingrijoratoare ar spune docotra ceva, asa, doar de greutate, nu-i bai, se fac ei mari. Si Eva a fost cu mai bine de jumatate de kg mai slabuta decat Vladut la nastere, dar asa sunt fetitele. Si eu am avut anemie, fierul la limita minima Ma bucur ca ai facut cumparaturile, i-ai pregatit o camera doar printesei? si o sa fie toata roz?

Dana, sanatate multa, sper sa veniti repede acasa si sa nu fie nimic grav. Are si alte simptome in afara de febra?

Sorina, Getik, plecam la Plaiul Foii, stam doar o noapte, dar ne mai racorim un pic, ca o sa fie un wkd canicular.

Getik, mai ai putin si esti la mare, sa ai un concediu placut si vreme super. Companie o sa ai de cea mai buna calitate!

Sorina, imi pare rau de cumnat, eu tot mai sper intr-o minune, Doamne ajuta! F urat ce a facut asistenta de le-a distrus speranta

Picky, imi pare rau ca nu ai gasit catelul, sper sa apara totusi!

Ema, distractie placuta la munte, sa se simta Darius minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna

Multumesc tuturor

Dana sanatat multa puiutului. Au sosit rez analizelor? Ce spun pana la urma ca e?

Simina ce dragute trebuiesc sa fie lucrusoarele roz Voi unde vreti sa mergeti la munte?

Getik ce super ca Ary se plimba cu trenul... Razvan isi doreste atat de mult, dar n-am avut pana acum ocazia sa-l plimb. Drum bun si petrecere frumoasa

Anna chiar daca e doar un weekend la munte, tot e super. N-am fost nicioadat la Plaiul Foi, dar astept sa vad poze la voi. Si eu imi doresc sa evadez macar un weekend la munte, dar inca nu ne iese. Weekendul asta mergem la tara . Calatorie placuta si petrecere frumoasa si sa va intoarceti sanatosi.

Picky ce-ai facut ai gasit catelul? Cred ca ai sanse minime in Bucurestiul asta mare si agitat (imi pare rau ca te dezamagesc) Ajungi la intalnirea cu fetele? Ce fac buburuzele tale?

Ema e racoare la Campulung? Te invidiem toate, ca la noi te coci la propriu Cat stati acolo? si petrecere frumoasa.

Eu fac bagaje, iar Razvan trage de mn sa ne jucam. Iar eu as dormiiii Parca nu ma mai satur de somn cu caldurile astea.
Va pup si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata hai la eu sunt zombi ca nu am dormit toata noaptea si acu ma duc sa fac mancare si apoi sa termin cu pregatirile pentru drum

va pup si ne auzim maine

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Hello,

Noi tot in spital, inca nu avem rezultatele analizelor dar sigur "mana, gura, picior" e boala, dor ca Raducu a facut o forma foarte usoara. Sper ca Maine sa me dea drumul acasa.

Mergi la inceput

Noi acum suntem pe ultima suta de metri cu bagajele. Intr-o ora plecam.
Asa ca va doresc toate cele bune, sanatate multa si petrecere frumoasa la marea intalnire. Astept sa citesc povestirile voastre si sa vad muuulllteee poze.

Mergi la inceput

buna fetelor,

ieri pe la pranz a inceput si Bia sa faca febra si a adus-o Cosmin la spital s-o vada dr. , dupa consult dr a hotarat sa-i faca o injectie ca sa-i scada febra, iar la ca binetul medical eu incercam sa-i spun ce se va intampla ca sa nu se sperie numaio ca asistentele nu au mai avut rabdare si au sarit vreo 3 pe ea sa o tina, moment in care ea saraca s-a speriat atat de tare incat a lesinat , nu va pot explica ce sperietura am tras ( si acum cand va scriu ma apuca plansul ), am crezut ca mor acolo langa ea cand am vazut-o vanata la fata si nu mai spunea nimic, nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva, a fost ingrozitor. acum sunt acasa, m-am externat aseara la cerere pt ca iar incepuse sa faca febra si cu voma iar Cosmin saracul care nu a schimbat un pampers macar in viata lui nu stia ce sa-i faca si nici nu as fi putut sa stau acolo stiind ca ea e bolnava. daca am spus vreodata ca e obraznica imi retrag cuvintele, am cel mai cuminte copil, azinoapte iar a facut febra mare, 40, si a acceptat saraca si impachetari si dusuri reci desi tremura toata si incepuse sa i se umfle ochisorii de la febra, nu a protestat deloc chiar imi spunea ca stie ca mami o face bine .

scuze ca am intrat doar ca sa ma plang dar nu mi-am revenit dupa ziua de ieri si ma simt terminata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata!

Dana , crunt ce ai povestit tu acolo , mi s-a ridicat tot parul pe mine citind! Eu plecam cu copilul de acolo la revenirea din lesin a copilului,si le faceam si reclamatie la colegiul medicilor. Este inadmisibil sa se poarte asa! Doamne ce cuvinte cu beeeeeeep imi vin in minte! Sanatate multa ,altceva sunt blocata,nu stiu ce sa spun .

Sorilea,si cu cumnatul tau la fel, ce asistenta cretina! Unde naibi fac astea scoala? La cules de cartofi si porumb? Eu inteleg ca cea mai mare parte din elita medicala pleaca spre alte meleaguri, dar chiar raman aproape numai scursuri ( nu generalizez,cunosc si asistente si medici minunati, acum vobesc doar de cei care se poarta ca niste cretini,ca niste macelasi cu acte de dr sau asistente). Multa sanatate si lui , si putere voua celor din jur,sa ii faceti placute clipele astea cand nu stie ce sa creada. Poate Dumnezeu face o minune !

Eu si Geta am fost aseara pe faleza,azi plecam la plaja,acum ne pregatim de prima tura!

Revenim cu detalii si poze.Cateva au ajuns pe fb !

Mergi la inceput

Buna,

am revenit de la tara, unde a fost frumos, dar scurt.
Suntem obositi si acum ne bagam putin la somnic.

Dana groaznic prin ce ati trecut. Nu pot sa cred ca se intampla asa ceva. La ce spital ati fost? Cum sunt acum copii? Bia de la ce-a facut febra asa mare? Sanatate multa

Lali sunt de parere cu tn ac la noi toata elita pleaca peste meleaguri...culmea e ca asistenta asta e de pe acele meleaguri , adica in germania se petrece toata treaba. Multumim pt urari. Incercam sa fim tari cu totii, dar e ff greu si mai ales dureros.
Petrecere frumoasa. Ce ami face Cris? Dc nu mai arunca si al noi 2 vb? Pe cine s-a suparat asa tare de nu ne mai scrie deloc???

Mi-a adormit ingerasul, am bag si eu langa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Dana....sanatate multa puilor
Ne-am intors aseara de la Cimpulung, ne-am intors dar nu pt mult timp. o stergem iar sartamana asta.
Sori...nu vrei sa stii cat de placuta e temperatura acolo....seara e chiar racoare
Ano....sa-ti fie de bine miniweekendul racoros
Ma bag la nani si revin maine sa va citesc mai bine, ca acu n-am cum.
Noapte racoroasa!

Mergi la inceput

Buna fetelor

Copiii sunt bine, am scapat de febra si au inceput sa manance normal.

Lali, asta am facut si eu, am luat-o pe Bia si am scos-o afara la aer si am stat cu ea pana s-a linistit.

Sorina, am fost la Elias, pt ca, cu o zi in urma am fost la Gr. Alex. Si m-am ingrozit de ce era acolo, inca un avantaj la Elias e ca stam singuri in salon. Multa sanatate cumnatului si Doamne ajuta

Ema, multumesc, distractie placuta

Mergi la inceput