Capitol 34 bis "Bubu'09" !!Bun Venit Otilia!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetelor ma credeti ca nu am chef de nimic decat vreau sa treaca timpu

deabia astept ziua de duminica

dana saracu pui sper sa fie bine

lali 2 zile fata imi pare rau ca nu ai mai putut sa te intalnesti si cu alinta

simina o sa fie bine stai linistita incearca sa te linistesti sa te hranesti bine si o sa vezi ce bine va fi, ari a avut 2500 si a scazut si cu icteru pana la 1900gr si uite ce mare este acu

anna ia si tu ceva de tuse nu sta asa sa te faci bine
va pupic fug la pregatit de bagaj

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetele din Bucuresti, are Picky nevoie de putin ajutor! Sta vreuna din voi in zona Militar sau cunoasteti pe cineva pe acolo, stiti zona Pacii?
Da-ti un semn sa o ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Ana , eu stau la veteranilor, daca pot ajut cu mare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Dana mi s-a pierdut catelul de luni seara in zona parcului Pacii cu bulevardul iuliu maniu, strada Apusului...suntem in drum spre bucuresti, incercam sa vedem poate reusim sa-l gasim ca cei care aveau grija, matusa mea is verisoarele din bucuresti au facut chipurile tot posibilul, adica cautat 4 ore in jurul blocului iarv azi cand a auzit ca venim in bucuresti, una din verisoare care era acasa a zis ca nu-si poate schimba programul de piscina ca venim noi in bucuresti...da nu am nevoie si nici nu apelez la ei, ci o sa mergem pe strada sa il cautam..daca stii ceva adaposturi de caini in zona te-as ruga sa ne ajuti.. las nr aici ca sa ma contactezi..noi am intrat in bucuresti ...0722145830. multumesc

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna

Simina stai linistita si v-a fi bn. Al meu s-a nascut inainte de termen (prematur 34sapt) si era cat un ghemotoc. Si uite ce mare s-a facut (chiar i-a intrecut pe multi de varsta lui nascuti la termen si cu greutate mare, nu gluma) Esentele tari stau in sticlute mici, nu stii? Nici noi n-am mai fost la munte de cand era Razvan mic si vrem sa ajungem in vara asta, dar sa vedem cand si cum...

Ema petrecere frumoasa la munte. Cum scapi tu de canicula asta...noroc cu Darius

Anna ma bucur ca esti mai bn si ca au scapat ingerasii. Cand si unde plecati la munte?

Dana vai dar ce febra mare a facut. Ce alte simtome avea? Ma bucur ca e bn acum. Bia cum e?

Lali, Simina, Getik, picky si Cris va asteptam cu povesti de la marea intalnire, dar mai ales cu poze

Ieri am aflat ca pe cumnat l-au dat acasa (deci acum e acasa). Merge la spital doar cat face terapia si apoi vine acasa. Nu e bn, iar cand sa plece din spital, s-a gasit o asistenta "draguta", sa-i spuna ca trebuie sa mearga acasa sa se "bucure de viata" alaturi de familie, ca nu mai are mult de trait. Poate una, doua, 6 luni sau max 1 an . Cand a ajuns acasa i-a spus sora-mi, care a inlemnit De atunci sta tot abatut si ingandurat Toti incearca sa-l icurajeze, dar e ff greu
Ma doare tare rau sufletul si plang continuu. Nu stiu ce si cum v-a fi, dar stiu ca acum ne e cumplit de greu la toti

pt fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Anna-parca mi-ai mai dat curaj cand am citit ca Eva avea 2300 gr la 36 sapt,inseamna ca nu e cu mult in urma bebelina mea,nu?Nici nu mai stiu ce sa cred-ca pana acum a fost totul ok,doctorul nici el nu a stiut ce sa zica,ma gandesc ca daca era ceva grav mi-ar fi spus,ar fi facut el ceva,m-ar fi chemat mai repede la control....
Pentru tuse incearca lapte cu miere,poate scapi mai repede.Unde plecati la munte in week-end?
Sorina-multumesc si tie ptr incurajari,incerc sa nu ma stresez prea tare cu greutatea bebelinei dar parca nici nu pot sa fiu prea linistita.Imi pare tare rau de cumnatul tau,asistenta aia chiar a fost fara suflet-va doresc multa putere la toti!
Getik-hai ca mai e un pic!Cu ce veniti?Cu trenul?Ary ce zice?si ea e la fel de incantata?
Lali-gata pregatirile?
Dana-oau ce febra mare a facut Raducu!Te cred ca te-ai speriat!Bine macar ca nu a mai facut dupa!
Picky-ce ati facut?Ati gasit catelul?Offf stiu cum e ca am pierdut si noi un catel mai demult(tot Picky avea numele)!

Sa va spun ca am facut cumparaturi ptr bebelina-mai am de luat doar lenjerie de patut si carusel/baldachin.Peste tot pe unde am cautat lenjerie numai materiale proaste am gasit sau nu aveau pe roz.Cand cautam ptr Andu vedeam numai pe roz iar acum ........cred ca anul asta e anul fetelor ca prea peste tot lipsesc lucrurile roz.Aaaa si mai am de luat cadita,termometru de baie si probabil mai sunt dar nu-mi aduc eu aminte dar macar am luat hainute-sa nu stea fata dezbracata in caz ca se hotaraste sa vina pe neanuntate.Trebuie sa ma mobilizez in week-end sa le spal,sa le calc,sa le pun in bagaj!

Va las acum,ma apuc de treaba!

Mergi la inceput

buna dimineata hai la o

azi am program incarcat : pun castraveti la murat, am de calcat, facut curat si diseara de iesit in gradina la buruian

simina si ary este mai rau ca mine hai mami nu plecam la mare eu vreau acu, hai la paulica, venim cu trenu sper sa fie ary ok ...e ma descurc eu.

piky ati gasit cu catelu?

pupic si ne mai auzim

Mergi la inceput

ana cu tusea cum este? mai plecati la munte unde?

sorina cand povestesti de cumnat mi se face pielea de gaina noi suntem alaturi de tine cu gandu

dana ce face batu a mai facut febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Buna fetelor,

Noi suntem de aseara internati in spital, Raducu iar a facut febra mare si mi-a fost frica sa ne apuce noaptea cu febra 40. Un dr. Spune ca are virusul " mana, gura, picior", altul spune ca nu, eu cred ca asta are, dar Mai vedem cand ies analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Offf Dana-sper sa iasa repede analizele,sa se convinga doctorii ce are ca sa poata sa-i dea tratamentul adecvat.Multa sanatate puiului mic! ptr tine si te mai asteptam cu vesti!

Mergi la inceput