Capitol 34 bis "Bubu'09" !!Bun Venit Otilia!!!
Raspunsuri - Pagina 13
madyrizi spune:
uite na, ca tot va ciondaniti pe aici, intru si eu ca sa va spun ca am citit tot despre voi, stiu ce s-a intamplat in vietile voastre, dar n-am vrut sa scriu nimic.
pur si simplu vreau sa cred ca pot intra aici si pot scrie cand simt. este asa sau nu? inseamna ca daca n-am mai intrat o perioada ma dati afara?
emanouela spune:
Sara buna
Ana...eu zic ca bine ai facut ca ai zis pas la Delta. E foarte frumos, intradevar...insa tantarii sunt...brrrrrrrrrrr, plus ca Eva e micuta. Poi apuca-te fetita, ce stai??? Astepti iarna???
Siminoooo...fataaaa, cum e??? V-ati acomodat toti 4? Dar doarme domnisoricaaaa....nu se incurca, bravoooo!
Geto...lasa fata, nu te mai scuza atata....bine ca acu esti bine si ca nu te-ai complacut in situatie. Deci i-a placut apa Aryanei...bunn, lui Darius nu i-au placut valurile...era el tare nelamurit de ce apa ba pleaca de langa el, ba vine....nehotarata apa, asa ca el a fost hotarat si n-a vrut in mare...in apa statica sau rauri in schimb se schimba datele problemei, cu greu il scot
Laly pe mine ma primesti fata???
Mady...nu pot decat sa ma bucur ca vietile noastre sunt pe lista ta de prioritati. Nu te da nimeni afara...unul din scopul acestor discutii e sa mai si resurscitam topicul, iaca ca ne iese cat de cat, este asa sau nu?
anna-mama spune:
Buna dimineata,
Va las cafeaua, sa nu va treziti prea tarziu sa o gasiti rece :D
Mady, eu intelesesem ca si tu ai avut ceva suparari de nu ai mai scris, dar pe-astea doar voi le stiti, eu zic pas la teme cu acest subiect. Asa ca eu cu draga inima astept sa ne spui ce mai faci si ce mai fac baietii.
Pare ca a mea fata vrea sa doarma, revin sper ca mult mai tarziu :D
anna-mama spune:
Eva mea iar doarme prost, plange, e nervoasa...are deja 6 dinti si o chinuie al 7-lea si nu are nici 8 luni implinite...
Lali, multumesc de aprecieri, nu e avansata gaza mea, chiar ma gandeam zilele trecute ca este copilul tipic, ce scrie la carte ca trebuie sa faca aia face nimic in plus sau in minus :D doar cu solidele avem ceva probleme, dar sunt multumita ca de vreo saptamana a inceput si ea sa mai deschida gura, papa cumintica cam 20 grame Voi mai aveti asa putin si faceti 1 an, nu stiu cand a trecut timpul, ai fetita mare! cum o sarbatoriti?
Ema, vino sa-mi dai un sut in fund ca sa ma apuc :D Ce faceti, incepeti gradi din septembrie?
Getuto, ce conserve delicioase mai faci? Si eu ma uit mereu la pozele cu Aricica si mi se pare asa mare si agera!
O duminica frumoasa va doresc!
emanouela spune:
Ana...auzi, da tu ce faceai la ora 4 dimineata??? cafele pt noi???? poi mobilizeaza-te fetita si treci la fapte, ce mama masii. Hai ca nu e greu
M-am hotarat sa fac gem de prune...n-am facut niciodata, sper sa-mi iasa. Dulceata de afine a iesit dementiala....numa ca albastreste dintii. Deci...urati-mi succes ca vreau sa il fac fara zahar. mai dietetic asa, dupa patentul Topoloveni.
Ma dor tati....ieri am fost la tara, unde si-au construit ai mei o casuta, a cam fost neglijata ultimele 2 luni jumatete si era destul de haos...asa ca am tras toti 3...eu, mama, fratele ca sclavii
anna-mama spune:
Ema, mult succes cu gemul, mie numai cel fara zahar imi place, e f simplu de facut, trebuie sa iei prune brumarii ca sa iasa bun, cand e gata trimite si la mine un borcan
anna-mama spune:
Trebuie sa fie prune brumarii fff copate si f dulci, se desfac de samburi si se pun la fiert fara niciun pic de apa, la foc mic, si se fierb pana scade zeama pe care o lasa,pana ajunge la consistenta dorita. Cand crezi ca e gata testezi daca curge din lingurita. Amesteci din cand in cand sa nu se lipeasca. Cand e gata se adauga (cateva pic la un kg de prune) zeama de lamaie pt a mentine culoarea (nu sa-l acresti). Sterilizarea se face la rece, se pune fierbinte in borcane, se astupa borcanele cu capace, apoi se acopera borcanele cu paturi pt a mentine temperatura si se vor raci treptat (asa fac eu si se mentin perfect) sau se pot tine 10 min borcanele in cuptor. E cel mai bun gem, preferatul meu.
emanouela spune:
aha....e, pana la prunele alea mai e de asteptat, mai pe la toamna asa....da, alea fiind ft dulci nu e nevoie de alt adaos dulce. Eu am acum niste prune mari si nu ft coapte, deci tre sa improvizez ceva....si am gasit patentul cu suc de mere in loc de zahar.
anna-mama spune:
Eee, atunci da-i bataie ca e pacat de prune, dar la toamna sa faci si din asta adevaratu' gen Topoloveni, o sa simti diferenta