Capitol 34 bis "Bubu'09" !!Bun Venit Otilia!!!
Raspunsuri - Pagina 12
DanaMi spune:
Ema, lasa mama ca vine ea si masinuta, pana atunci poti sa iei trenul, a#537;a ca daca vrei sa vii la Bucuresti ai unde sa tragi
Picky_toto spune:
Sal, nu am timp de scris ca doar ce am venit de la munca si am luat fetele... insa v-am citit ca is ocupata cu anna la san..asa ca doar atat incerc sa zic ca fiecare are dreptate in felul ei...eu nu-s deranjata ca, cris nu mai scrie aici..m-am obisnuit cu asta, si mi-am dat seama ca nu o sa o mai faca prea curand.....ci deranjata de ce a fost in ro, mai ales ca eu m-am intalnit cu ea 2 ani la rand, in vacanta, chiar si ptr 1-2 ore si am discutat mult mai multe cu ea in privat decat am scris aici...si da se pare ca am gresit enorm scriind aici ce m-a durut...ca sincer mai bine o lasam asa...na imi cer scuze daca am umbrit grupul acesta... si imi pare rau ca eu am fost prea deranjata cand trebuie sa o iau asa fara prea mare tam tam, cum ati luat-o si voi ..in fine..am si fb ..si mess..si un hi5 pe undeva....insa nu o sa fiu prea activa nici acolo...cum nu am sa fiu nici pe aici asa cum am fost in trecut ...in fine..
ps: am sa las datele de la contul buburuze pe mail comun..ca sa schimbe cineva capitolul daca va fi cazul..asta in cazul in care si eu dispar din peisaj si Lali nu o sa mai intre pe aici.
merg sa incerc sa-mi culc fata cea mare...
ne mai auzim...wkd placut la toate ..
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
eumada spune:
Hai mai Georgi......io-s oaia neagra aici,eu sunt fata cea rea.Tu esti o tipa super,ti-am zis,te admir si zau....daca ne nimeream..nu ratam intalnirea...eu de pe dc o cunosc personal doar pe Laura25.....sper sa ne intalnim si la mare...e de ras ca desi stam la 60 km una de cealalta poate ne vom vedea...la Constanta.
Imi pare rau ca nu mai am u cine ma intalni cand oi ajunge la mare....poate doar la anul.....
Va pup si zambiti...noi putem sa ne bucuram de copiii nostri si ei de noi....
Simina1980 spune:
Salut,
In primul rand va multumesc ptr ca ati fost alaturi de mine la nasterea Otiliei,m-am emotionat f tare cand am vazut si titlul!In al doilea rand va rog sa scuzati absenta din ultimele zile-m-am ales cu dureri groaznice de cap dupa anestezie si nici macar la bebe nu ma puteam uita-acum sunt mai bine,capul ma mai doare doar putin,operatia e bine-am fost azi si mi-a scos firul si a zis dr ca e ok.
Otilia e o cuminte-doarme noaptea de la 10 pana la 5,sper sa o tina tot asa;papa laptic de la mine a luat deja in greutate 300 de grame intr-o sapt ceea ce zic eu e f bine.
Andu e cam obraznic si cere fff multa atentie,incerc sa ma impart intre ei dar din pacate dupa cum stiti eu si muncesc de acasa deci e ff greu.Ma ajuta sotul si mamaia dar copiii ma vor pe mine-sper sa ne obisnuim si sa ne fie mai usor.
Imi pare rau ca nu am reusit sa intru pe 15 sa felicit toti sarbatoritii/sarbatoritele-Anna dupa ce am vorbit mi-am dat seama ca si Eva era sarbatorita ,Dana sa stii ca si la Bia m-am gandit dar era deja tarziu sa te mai sun.Eu pe 15 am muncit toata ziua ptr ca pe 16 am avut termen de depunere bilant si alte declaratii-acum m-am mai linistit cu munca.....
Va rog sa nu va retrageti de la acest subiect-mie imi sunteti tare dragi toate si chiar daca nu ne cunoastem personal va consider prietenele mele.
Si eu ca si tine Ema ma gandesc inca cum sa-l sarbatorim pe Andu-probabil vom face o petrecere acasa si vom fi mai multi adulti insa e vacanta si nu prea avem de unde gasi si copii.
Va las acum,va urez week-end placut,imi pare rau ca nu am timp sa scriu la fiecare cate ceva dar promit sa revin zilele urmatoare!Va pup pe toate!
anna-mama spune:
Neata,
Va las
Simina, ce ma bucur ca ai scris Asta e culmea, tot tu sa-ti ceri scuze ca ai uitat de Eva, asa de tare m-am bucurat ca am vorbit Nici eu nu am facut petrecere de ziua lui Vladut ca Eva avea doar o luna jumate si eram doar iesiti din spital, asa ca am sarbatorit doar noi :( dar ar fi dragut sa poti face ceva mai special pt Andutu, ar simti ca si el primeste atentie in perioada asta de acomodare cu Otilia. A luat f bine Otilia, o alaptezi?
Picky, daca asta e concluzia ta dupa ce am scris eu, imi pare rau, inseamna ca nu ma pricep de loc la scris si pe viitor imi pastrez parerile pt mine asa cum am facut si in datile anterioare cand au mai fost discutii....
Ema, si eu trebuie sa ma apuc de scoala de soferi...nu ca as avea masina sa conduc, dar cum inca am speranta sa-mi construiesc casuts o sa am nevoie sa fiu deplasabila usor...
Mada, tu fata rea?
Noi suntem fara tati de joi pt ca e plecat in Delta. A facut rezervari surpriza pt cateva zile pt toata familia, fara sa se consulte cu mine, eu am considerat ca nu e cazul sa merg cu copiii, asa ca l-am trimis singur.
eumada spune:
Anna de ce ati ratat delta?
Pacat...mare pacat......
Da,io-s fata rea.....
Eva a iesit la mall cu prietena ei de ziua ei de nastere,a facut shopping si am iesit la restaurant.....cu nasii si niste prieteni...a primit margele si bratari...asta spunea la toata lumea.....ca vrea margele si acu` are doua cutii de bijuterii pline si....ma pune pe mine sa le port.....
Si...cam atat..sa fim noi sanatosi,la anu` ii fac petrecere cu artificii....
Mi-e draga Eva ta de nu mai pot....falcoasa si dulce.....
anna-mama spune:
Ce frumos, e deja domnisoara in toata regula, auzi la ea, casete cu bijuterii scumpa Pai am avut multe motive sa nu merg in Delta, Vladut face alergii f urate de la tantari, in plus zilele trecute il incerca o raceala, doar ce-l stabilizasem sa nu se imbolnaveasca. Eva e mica si nu pot sa o plimb cu barca ore in sir prin Delta, deci as fi fost consemnata sa stau in curtea pensiunii ca n-aveam unde sa ma misc sa ma plimb. Eu sunt f obosita, iar drumul lung cu masina iar m-ar fi dat peste cap asa cum am patit de fiecare data cand am fost undeva. In plus sotul sta oata ziua si noaptea la pescuit si eu cu copiii ne-am fi plictisit....si ma gasesc si motive mai putin logice, dar care pe mine ma afecteaza.... asa ca, ne e mult mai bine la noi acasa
getik1 spune:
buna fetelor pot sa spun ca in sfarsit sunt liberaaa azi si maine hai si luni cu indulgenta... de ce? pai a inceput sezonul conservelor si eu cum sunt disperata la propriu sa fac numai cu nasu in niiste borcane stau.
ce am citit sincer ma intristat eu stiu ca fac parte din cele care se considara oaia neagra si pe drept deoarece am avut o perioada in care eram o depresiva,chitroasa si incapatanata si nu faceam decat sa ma plang si sa ma descarc intr-un mod jalnic de aceea acum imi cer scuze acu cam tarziu dar ........
asa este cum a zis piky ca nu mai vroiam sa intru... de ce ? ... erau zile in care poate nu scria nimeni si citeam acelasi lucru, apoi la mere am fost dezamagita de cris foarte tare, dupa ce am vorbit atat la telefon ma ajutat foarte mult din punct de vedere emotional in perioada grea pentru mine acum deabia asteptam sa o cunosc dar.... la fel ca si pe piky ma dus cu zaharelu incat am renuntat sa mai o sun sa incerc sa mai vorbim sau sa ne intalnim...
sorina condoleante mai mmult de atat nu pot sa spun
anna ai doi copii superbi si imi este tare drag sa ii vad cum se joaca
piky mama revinoti
emaary ne-a depasit ea este delfinuta sefa ,ma bucur ca acu te simpti libera
siminaam pierdut numaru tau de pe cosmote, cum te mai simpti? andu si otilia ce fac?
lali ce faci mamica ? ary urla dupa paullll
sa trezit ary si urla dupa mamica ei revin mai pe seara
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
Buna seara fete dragi!
Sorina condoleante, zbor lin catre cer cumnatului tau.
Trist pentru mine forumul zilele astea. Am intrat de la Geta miercuri, inainte sa plec spre casa, si mi s-a umplut sufletul de jale vazand ca Monica nu a invins cancerul .Doi copii au ramas fara mama, un sot a ramas fara jumatatea lui ... o mamica ce am citit-o la odiseea lui Paul pana sa se desparta dovlecimea in doua parti , am mai intalnit-o si pe la alte subiecte , dar pe care nu mi-o amintesc in mod distinctiv. Cu toate astea,numai gandul ca unui copilas de varsta lui Paul nu mai are cine sa ii raspunda cand striga "mama" ma cutremura pana la lacrimi.
Picky dupa ce am vorbit cu tine atunci,cam la acelasi lucru m-am gandit si eu,ca renunt la o mana de fete pentru ca m-am simtit prost in legatura cu Cris. Pe mine una m-a durut ,si asta pentru ca ne-am intalnit,ne-am vizitat,a venit la botezul fetei mele si apoi nu a mai raspuns la mesaje,la telefon,la nimic... I-am spus cand i-a raspuns Getei ca este posibil sa se trezeasca cu noi ( eu si Geta,impreuna cu copiii,duminica) la poarta,si a spus sa ne asiguram ca va fi acasa sa nu venim degeaba. Mie tot nu imi raspunsese la mesaje sau telefon,desi sunasem in tandem cu Geta. Si da,ma doare,pentru ca asa pare ca am gresit cu ceva ,si mie imi place sa imi repar greselile.
Mie una mi-a facut mare placere sa va vad si sa va revad, daca stiam ca sunteti asa de treaba va invitam de la icneput in micuta mea casuta! Clar la anul(daca reveniti)musai sa se cunoasca si barbatii,ca prea i-am facut capul mare la sot cu felul placut de a fi al sotului tau! Iar copiii ... minunati! Nu stiu daca am scris vre-una ca Paul si Stefania au mers de manuta la plimbaresi ca Voia Stefi sa ma ia acasa sau sa vina ea acasa la noi!
Mada nu te mai autoflagela, nu te-a pus nimeni la zid pentrui ceea ce ai fi,ci pentru ca nu parea sa iti pese de nimeni din grup,si parea ca vii aici doar sa te lauzi. Uite ca eu una as vrea sa va cunosc si pe tine si pe Eva, si sa imi dau seama ca m-am inselat, si nu esti ingamfata ci doar o mama mandra de copilul ei !
Anna eu nu am spus nimanui la multi ani pe 15 august pentru ca o consider zi de doliu, eu spun de ziua nasterii Maicii Domnului. Ma bucur ca ii dai san Evei.Pare tare avansata din poze. Cand vad poze cu copiii tai imi vine sa pup ecranul .
Geta si Paul intreba de "Aiana" , intreba cand vine acasa...
Simina acomodare placuta ! Iti trebuie rabdare mamico,multa rabdare sa ii impaci pe amandoi . Eu stiu de cate ori am mers dupa Paul prin casa cu Teodora la titi,ca sa nu se simta neglijat,si de cate ori mi-am muscat limba,ca imi veneau numai " stai Paul ca Teodora e mai mica,si are nevoie de atentie" ,fara sa imi treaca prin minte de la inceput ca desi P e mai mare,e tot mic. Acum mi-a iesit sintagma din vocabular, si reusesc cat de cat sa ii multumesc pe amandoi,ceea ce iti doresc si tie!
Eu nu am reusit sa intru pentru ca am avut programul foarte incarcat. De la Geta plecand spre casa m-am oprit la o prietena in Bucuresti, doar peste noapte pana a doua zi ,si mi-ar mai fi trebuit inca vre-o saptamana cel putin ca sa ma satur de ea( bine,macar sa epuizam cateva subiecte de discutat si sa o tin in brate sa isi descarce sufletul) ,si sa vad fetele dragi pe care as vrea sa le cunosc si personal,nu doar de aici,de pe forum.
Apropos de oameni cunoscuti pe forum,si apoi vazuti in realitate,eu cunosc multe persoane,si sunt mandra de prietenii mei castigati aici! Asa cum spune si Dana , nu cu toata lumea cunoscuta in realitate am ramas prietena ,dar si asa,dezamagita nu am fost decat cu mici exceptii.
Cu parere d rau,la faza cu telefonul ii dau dreptate lui Picky( cu parere de rau la subiect,nu la persoana) . Adica eu raspund la mesaje, la apeluri, imediat ce pot. Am avut si exceptii, si m-am scuzat apoi cand mi-am amintit si mi-am facut procese de constiinta cu zilele. Si mor de ciuda cand mi se inchide telefonul si gasesc multe apeluri pierdute cand il deschid,ca par neserioasa asa.
In rest,ce sa zic, eu m-am intalnit anul trecut cu Alinta si mi-a placut de ea.Sper ca si la anul sa ne intalnim Alina,da? Poate atunci nu mai ratez momentul venirii tale,c,a acum tare nasol m-am simtit cand am constatat ca e4ra posibil ca tu sa fi plecat inapoi spre casa cand am citit eu...
Acum va las,azi am fost la un botez,maine toc rosii ,fac suc de rosii ....