Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am apucat sa citesc tot din urma. Anitta imi pare rau ca ti s-a terminat Zenul insa mi se pare ca incepi acum sa-ti faci iar plinul. Virgi, frumoase sfaturi ne-ai dat si un bun exemplu. Mmamita bine ca mai ai si tu Zen de dat, ca vad ca suntem mai multe care avem nevoie.
Eu stiti ca sunt experta sa ma plang, incerc sa o fac cat mai putin. Am avut si eu momente de-astea cand mi se parea ca sunt diforma si n-o sa-mi revin, acum parca mi se pare ca incep sa am o forma mai cunoscuta mie dinainte. Kilograme in plus am vreo 5, dar ma gandesc ca 2 trebuie sa fie de la tzatzele uriase. Haine nu mai am nici eu sa ma incapa, cel putin asa stiam, dar dupa ce am cotrobait prin toate am gasit cateva tricouri. Cu hainele incet incet am gasit una-alta, de la mama, de la mine si am vreo 2 pantaloni de casa si 2 fuste, tot de purtat in casa. Dar acum macar am in ce sa ma schimb daca regurciteaza pe mine sau mai rau. Am spart gheata si am fost la terasa cu piticotul, a fost ok, a dormit tot timpul. Si ieri am fost chiar in Carrefour. Nu am ajuns inca la magazin de haine pentru mine, insa sper sa ajung si acolo curand ca sa-mi iau o fusta ceva de iesit pe afara. Si putin cate putin, am inceput sa ma simt si eu mai bine. La inceput un simplu dus sau taiatul unghiilor ma facea sa ma simt ca in rai. Mi se parea un mare privilegiu sa pot face asta(ma refer la primele zile dupa ce am nascut). Acum e ceva normal sa fac cel putin un dus pe zi si sa fiu intr-o stare decenta in ce priveste epilatul si unghiile. Intentionam sa merg si la tuns, desi asta ar insemna sa ma tund foarte foarte scurt si imi trebuie un pic de curaj pentru asta.
Sper sa trecem si noi peste perioada asta neclara, in care nu avem nici un program si nu putem face nici o previziune. Desi chiar n-ar trebui sa ma plang ca macar cat de cat dorm noaptea. Ce povesteste Onutza pare dintr-o poveste foarte frumoasa. Cred ca nici ea n-ar fi crezut acum cateva saptamani ca se poate sa fie Tudorica asa linistit si somnul asa dulce. Deci se poate si sper sa ajunga toate mamicile sa aiba parte de miracolul asta.
Va imbratisez pe toate cu drag si va doresc o seara si o noapte cat mai linistite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ancutzica, uite aici la intrebari frecvente :
Cum activez mesajele private?

Mergeti in meniul din stanga ecranului si apasati pe "Mesaje private". Apoi apasati pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifati "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".
Atentie: in perioada de proba sau daca sunteti suspendat, nu puteti folosi mesageia privata.

Elena, pediatra noastra are un fel de saltelutza gradata pe care il aseaza , intinde piciorusul( nush cat de bine, dar acolo aproximativ..) si il masoara! Caputzul il masoara si la noi dar pieptul nu hmm ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_nt spune:

Raportam si noi vizita la medic de 1 luna: am luat 1.300 kg si 7 cm. Sunt tare multumita mai ales ca il alaptez exclusiv ceea ce in prima saptamana nu as fi crezut ca voi putea fara lapte praf.Se pare ca sunt un caz norocos, in afara de primele zile cand am avut ragade, care au trecut repejor, apoi alaptatul a decurs super.Piticul se mufeaza foarte bine si e un mancacios, plus ca ma ajuta ca nu am dureri de niciun fel in timpul alaptarii, doar uneori o usoara mancarime pe san.

Roxana, mami fericita de Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Bravo, Roxana!
Va las un link. Pe mine m-a emotionat tare-tare, pana la lacrimi, maine o sa incerc si eu, daca n-o fi prea tarziu, o sa vad daca-si mai aduce macar un pic aminte cum era in burta.
http://pinterest.com/pin/178947785164631187/?timeline=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor raportez si eu azi vizita la medic de 3 luni (aproape). Printul are 65 cm si 6.600, un lungan si un grasun ce mai.

Vreau sa va intreb si eu ceva, puii vostrii cand stau pe spate si ii ridicati de manutze isi ridica mereu capusorul? Eh Cristian nu a vrut sa faca asta azi, insa in rest cand sta in brate isi tine capul bine , se mai balangane el insa nimic grav, drept urmare dr mi a spus sa i facem totusi un control neurologic si ceva kineto. Voi ce spuneti?

El de altfel este tare vesel si jucaus , chiar nu mi se pare nimic in neregula ca vezi doamne nu ridica mereu capul cand il ridic sau cand il pun pe butica.

Intreba cineva cum ne jucam cu bebelusii, eh eu ii invat un ursulet in fata ochisorlor si incerc sa i spun o poveste asa, insa nu pare sa l prinda, se cam plictisesc, in rest ii cant , ii citesc , sau pur si simlu il tin in brate, mai nou in marsupiu ca e tare greu puitul, si ma plimb cu el prin casa si exploram. Cateodata il las si singurel pe paturica de joaca si mai gangureste singurel insa nu l tine mult si plange de atentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Doamne,Anitto,ce frumos filmulet ne-ai pus...cata puritate,gingasie,emotie,delicatete,chiar ca-ti dau lacrimile.Am avut senzatia ca sta timpul in loc cat l-am urmarit si daca ar fi durat o ora,probabil ca o ora nu as fi clipit......La al meu sigur e cam tarziu de astfel de imbaieri ,deja face o plescaiala in apa cu picioarele...

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Bre, da copchii vostri cresc ca Fat Frumos. Parca ma vad peste vreo saptamana boscorodind ca a mea ii codasa la kile.
Maine dimineata sa nu ma serviti cu cafea, vreau sa fac o proba sa vad cum o sa se simta bambilica fara cafeaua lu' ma-sa la bord. Pana luni as zice pas cafelei, o sa beau ceai. Azi s-a fatait toata ziua, a dormit mici reprize de cate maxim jumatate de ora.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Anitta, f frumos linkul.
Al meu plange la baie :(.
In gatelata aia (Tummy Tub-ul) sta mai linistit, dar e greu de sapunit si spalat.
O sa incerc si asa, in chiuveta. Ma bate gandul chiar sa ma bag cu el in cada, poate se simte mai confortabil cu mine.
De dormit doarme f bine dupa baie, dar nu ii place pe perioad imbaierii.
Trebuie sa ii dau eu de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Salutare si de la noi in noua casuta!Ati ajuns tare departe cu scrisul,am reusit sa va prind din urma d-abia acum.
Eva,ce te invidiez ca ai asa mult lapte. Eu am un mare regret ca nu mi-a reusit faza cu alaptatul 100%,mi se pare cel mai greu lucru pe care l-am facut in viata mea.Cred ca in curind va intarca pt ca vad ca nu prea mai vrea la sin.
Roxana_nt,Cryssa,curaj,o sa va descurcati fara mame.La fel ma gindeam si eu,ce o sa fac dupa ce pleaca mama? In prima zi am plins de m am umflat,ma simteam depasita,plus ca mi era dor de ea deja,ca niciodata. Avem deja o sapt.jumate de cind a plecat si am supravietuit.Incet,incet te adaptezi,problema mai mare la mine e ca l a invatat pe cel mic numai in brate in timpul zilei,inclusiv cind doarme, si uite asa nici sa maninc nu pot, nu mai zic sa misc ceva prin casa.Nu stiu cum sa-l mai dezvat. Seara cind adoarme dupa 10 de obicei mai rasuflu si eu. De cind a plecat ea insa ma simt mult mai apropiata de bb si-l iubesc din ce in ce mai mult pe zi ce trece.
Mmamita,succes cu chitara! Inveti de una singura sau te ajuta cineva?
Annita,nu stiu ce sa zic dar nici pe mine nu ma incinta ideea sa ma umplu de lapte si pipi si sa ma schimb de mai multe ori pe zi uneori insa ma gindeam azi ca nu o sa fie pt totdeauna,o sa creasca repede si o sa uitam tot.Tu ai deja experienta unui copil si stii mai bine cred. Eu am reusit de citeva ori sa ies prin oras sa casc gura de una singura,chiar si pt putin timp,asa bine a fost! Bineinteles ca mi-am luat si ceva de imbracat. Kg cred ca le vei da jos mai tirziu, eu una mai am f putin insa nici nu prea maninc bine din lipsa de pofta si de ce am zis mai inainte. Intr-adevar.emotionant filmuletul. Aia erau bebelusi,stateau cumintei, eu nu-l mai consider pe al meu bebelus de la 2 sapt,acum are aere de om mare. Si cind ma gindesc ca mi faceam griji ca i intra apa in urechi la baie … desi in burta numai in apa a stat,dar,deh,maica mea …
Elena,ce vaccinuri i-au facut? Ca parca tu ai nascut dupa mine,deci nu-s cele de la 2 luni.
Cryssa De ce ii bagi termometrul daca nu a facut kk o zi? Nici al meu n a facut ieri insa azi sa te tii, a iesit din pampers pe spinare pina la git aproape,noroc ca am putut scoate body-ul pe la picioare ca altfel ajungea si in cap.Si asta asa rapid dintr-o data.
Andra, sanatate multa si sa te faci bine cit mai curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Gyan a#537;a m-a chemat dr, la 6 sapt si tura 2 va fi in prima sapt din septembrie , la 6 sapt distanta. I-am facut infanrix hexa, Prevenar 13 si Rotarix .
Numai maine nu-i poimaine si pleac#259; mama, so#539;ul e super fericit, dar mie mi-e frica tare singura toat#259; ziua cu bb mic pt ca se ineaca cand suge aproape zilnic si cu greu î#537;i revine, am tras niste sperieturi cumplite.
Gyan ai refacut glicemia provocat#259; la 6 sapt de la na#537;tere?

Mergi la inceput