Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Heyyy!Poftiti la cafea cu ZEN!
Da ce se-ntampla pe aici?Sper ca n-ati facut nopti albe ci ca sunteti la plimbari cu bebeii
ELENA,cum a trecut bebe noaptea dupa vaccin?Ai intrebat medicul de ganglionul acela de dupa ureche?Si LC are un ganglion mai proeminent.
BELISSIMA,bafta la vaccin azi!Deci ai gasit pan la urma si slipi rezistenti la apa
Sunteti grozave toate in poze...daca e ceva comun in fotografii,in afara de bebelusii deliciosi e privirea din ochii mamelor.Straluciti,fetelor,radiati pur si simplu!!Ce poate sa faca maternitatea asta dintr-o femeie,ce amalgam de stari si sentimente contradictorii si totusi razbate unul mai presus de toate...fericirea.
Va doresc o zi minunata!

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Va servesc cu o para!
Dupa ce am golit ieri sanii cu pompa am produs mai mult laptic, deci chiar stimuleaza lactatia.
Virgi mi-a spus ca daca ganglionul e de dimensiunea unei boabe de piper e fiziologic, daca e cat boaba de mazare trebuie investigat.
Bebsteric asta noapte a dormit bine, la 2 avea 37,5, dar dimineata avea 37,7 si i-am mai dat paracetamol dar e mai linistit decat de obicei. Ast#259;zi cel tarziu maine sper sa-si revina complet.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabiko76 spune:

Buna fetelor,
Va scriu si eu dupa mai mult timp in care doar v-am citit, dar nu am avut timp deloc de scris si nici energie.
Azi Rares a implinit 2 luni si am fost la vaccin de dimineata, deja i-am dat Eferalgan cand am ajuns acasa si mai trebuie sa-i dau la 8 ore. Temperatura avea 37.2, acum doarme linistit.
Are 5,300 kg si 57 cm sunt multumita de cat a luat in greutate ( la nastere a avut 3,180 si 49 cm) insa ii dau si completare LP, de fapt de la nastere i-am dat completare, insa acum am mai scazut cantitatea pentru ca crestea prea mult in greutate, asa in ultimele 2 sapatamani a luat 300 g pe saptamana, acum mi-e teama sa nu-l fac obez :) Am vazut ca se satura la san in timpul noptii si dimineata si am facut si proba suptului si e ok si nu ii mai dau la 3 mese completare.
Sunt un pic deprimata inca dar parca a devenit ceva mai usor.
Va doresc o zi minunata

Gabriela mami de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata! Yuhuu, sunt odihnita azi! Iulia a dormit asta noapte de la 11.30 pana la 4.30, am dormit 5 ore legate! Elena, bine ca ati scapat de vaccin si ca ati trecut noaptea cu bine.
Onutza, multumesc! Deci va trece. Dupa cum ne sunt zilele, parca nici nu-mi vine sa cred ca vom apuca si altele mai potolite, dar daca ma incurajezi tu, care ai avut de tras cu Tudor, sunt convinsa ca va fi mai usor si in cazul nostru. Eu n-am vazut pozele de la botezul vostru, imediat o sa intru. Eu inca nu am poze, o sa vi le arat imediat ce le voi avea.
Stie cineva ceva de Alma? De cand a nascut nu-mi amintesc sa fi intrat vreodata. Mi-as fi dorit sa stiu ce fac printesele ei, cum se descurca cu alaptatul si purtatul, cu colicile, daca fetele sunt sincrone la plans si dormit, cum au reactionat cunostintele lor la aflarea vestii ca au doua fetite (la un moment dat spusese ca a ascuns faptul ca au gemene).
Pupici speciali purtatoarelor permanente de ZEN Mmamita, Onutza si Virgi! Hai ca acusi imi revin si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Elena nu mai trebuia s aii bagi supozitor la 37.7.lasa organismul sa lupte.De ex dumnik avea 38 dar nu febra ca nu ardea capul ca la febra de la vaccin nu stiu de la ce..de la caldura cred totusi toata ziua mi-a fost asa dar vioi .Nu toti fac febra sau reactii adverse..al meu a avut de toate si febra si nervozitate maxima si diaree:)) toate relele incapul lui Tudor..dar bine ca a trecut,De .
obicei a 2 zi nu mai au nimik.Si la mine noaptea dupa vaccin avea 37.8 dar nu i-am pus nik.cand ma gandesc ca acusi face 4 luni si ne asteapta alpt vaccin mi se pune un nod in gat:))))mama nebuna ce sunt.
Anitta ma bucur ca esti mai bine..Tudor a stat 1 luna juma aproape 2 numai cu tzti la botic asa dormea la pranz daca cumva ma miscam pac se trezea:)) acu vreau sa zic ca doarme de la 11 12 ziua pana pe la 17 bine se mai trezeste pt papa dar nu beleste ochii.Asta cateodata..cand e la puseu doarme 5 min 10 sta la tzatza.cu trecerea timpului se schimba omuletii.
In 2 sapt 300 de grame Gabi nu e mult.Tudor ia 400 de grame pe spatamana si nu e obez e chiar bine conturat :))
Belisima..nu mai tin regim asa drastic..incontinuare nu mananc bors,rosii,ceapa,usturoi,castraveti,cartofi,fructe,doar pepene galben si rosu dar am bagat pizza:)))si ardei umpluti.Da stiu ca am slabit mult asa slaba am mai fost in facutlate..in rest in juru a 60 de kile ma invarteam:))

eu v-as servi cu cafea dar eu plec dis de dimineata in parca la 6 juma 7 si pana va treziti voi se raceste:))
Va pup! sa aveti o zi faina si racoroasa

Mergi la inceput

Joana, am vazut pozele de la botez, foarte frumoase sunt, se vede ca au fost facute cu un aparat profesionist. Iar ideea de floricele aplicate cristelnitei e minunata!
Onutza, ai un fecior de nota 10, seamana cu tine foarte bine, e foarte frumos!
Iar Dorian are niste ochisori, mama-mia!

Mergi la inceput

Onutza, la 6.30 in parc??? No way pt mine, ar fi prea-prea mult! Cum reusesti sa te mobilizezi asa devreme? Sa te speli, sa te imbraci, sa-i dai sa suga... La ce ora va treziti? Felicitari pentru asa determinare!
Si eu ma intrebam daca sa ii spun Elenei ca nu era neaparat necesar sa dea paracetamol la temp asta. Febra in sine nu e periculoasa, periculoase sunt doar convulsiile care pot aparea la cresteri bruste pana la 40 de grade. Febra e buna. Foarte util am gasit un articol pe attachmentparenting.ro, cautati la rubrica sanatate, apoi articolul 'Febra'. Foarte utile si discutiile de pe forum in legatura cu subiectul, e si un medic care explica mecanismul febrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Ziua buna mamici si bebesteri!

onutza, de ce nu mananci cartofi??? Eu am citit in cartea unei moase ca, cartofii si morcovii sunt chiar indicati.
Offf...daca citesti in 5 parti gasesti 10 pareri diferite :))))

Apropo de cafea, si eu bveau cafea cu cofeina, 1 cana dimineata. Daca beau si dupa pranz am observat ca e bebe agitat, asa ca dupa 14.00 beau fara cofeina daca chiar imi e pofta.

Noi inca ne chinuim cu caca de dimineata care inca nu a iesit. Cand l-am schimbat de dimineata nu avea caca pe pampers (de azi noapte).
Il linistim bineee si dintr-o data incepe sa planga, chiar sa urle si sa se chirceasca saracutul.
Offf...plange dupa fiecare masa de zici ca i-am dat sa bea cine stie ce.
La 20 min dupa ce ii dau Sab-ul parca se mai linisteste, dar dureaza 1 ora, maxim 2 .
Daca nu face pana la 13.00-14.00 trecem la operatiunea termometrul, ce sa fac :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Va pup! Ieri am fost la dr care a zis ca ma curat fff bine singura si ca ma vindec mai repede decat alrte persoane Sunt fericita! Mai merg iar luni la control!

Vad ca vb de febra, pediatra de la Regina Maria mi-a zis ca pana la 37,8 nu este deloc febra, pot fi asa din cauza caldurii, am intrebat eu atunci cand avea R. 3 saptamani si mi-era frica sa nu faca febra.

Crysaaa, da-mi PM cu id-ul tau si te adaug eu in grupul nostru. Si cine mai vrea, evident!

Robin face 2 luni azi, este baiat mare Gabiko, felicitari pt cele 2 lunite, nu am cum sa uit vreodata, ca doar am fost colege la terapie intensiva, nu?

Anitta, si io ca tine, nu m-as putea trezi la orele alea! Mai ales ca fimea doarme pana pe la 10, iar asta mic e cumintel, face ce vrem noi

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Eu nu o sa ii dau preventiv nimic de febra, oricum. Cred ca saptamana viitoare o sa mergem la vaccinuri.

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput