Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Am uitat sa spun ca azi este crestinat si Robin de Andra
Distractie multa le doresc si petrecere frumoasa
Acum 2 zile am facut si noi vaccinul si nu a facut temperatura (cel mai mult a avut 37.8 rectal seara la 22:00) dar mi-a fost taree morocanos .. a plans neconsolat 2 zile orice i-as fi facut: tzitzi, leganat, plimbat uff . Bine ca a trecut
Dupa ce m-a incurajat Ionelu sa il culc seara pe burta ( imi era tare frica sa il las pe burtica nesupravegheat) a inceput sa doarma mult mai mult .. am ajuns la 4,5 ore neintrerupt si astfel am reusit si eu sa ma odihnesc putin ca ma rupsese cu trezitul la maxim 2 ore
Maine am ales sa NU mergem la vot asa ca planuim o plimbare faina prin parc si probabil un gratar.. de abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Virgi, ce grasun ai tu acolo
Multa sanatate pustoaicei
In legatura cu putzica, mi se spusese sa incep decalotarea incet-incet dar nu este nici o graba dar dupa ce a postat Ellyshor un link cu ceva timp in urma, am hotarat sa nu ma mai ating de putzica lui .
Postez aici inca o data linkul si sper sa va fie si voua folositor
http://www.pediatrucluj.ro/2012/03/28/fimoza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Buna
Elena, multumesc pt sfatul cu masajul la ochisor. Sper sa ma pricep si sa aiba folos.
ancutzica85, nu alaptez si de-aia ma gandeam sa iau anticonceptionale, dar mi-e teama sa nu ma ingras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Referitr la bubite, adica acneea bebelusului
Am mai scris ca am avut si noi muuulte brobonite pe gat (una langa alta, unele parca erau mici cosuri galbene, coapte)...si, la recomandarea pediatrului, nu am folosit decat apa, el zicea rece dar am folosit calduta ca plangea bebe.
In 2 zile nu mai avea nimic!
Am fost atenta sa spal f bine zona dimineata si seara. In plus, am aplicat si crema de galbenele si 1 data un pliculet de musetel inmuiat in apa.
Cu galbenele, alternat cu ulei, il dau si acum si nu au mai aparut bubite decat cate una pe ici pe colo.
(la noi nu e asa de cald)

Azi a plecat mama, dar se intoarce intr=o saptamana . S-a milit de mine cand a vazut cat scandal face asta micu ziua :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Virgi ne descurcam onorabil fara mama, beleaua e ca bb nu vrea sa mai doarma ziua deloc... fura cate jumatate de ora si din cauza asta is cam zombi.
Sanatate multa Ioanei, un tratament natural folosit cu succes de mama, recomandat de un medic batran a fost cate 2 pastile de Hepatobil in timpul fiecarei mese timp de 3 luni. Ce e mai greu e ca trebuie sa fii consecvent si sa ai mesele regulate.
Despre decalotare exact cum a spus Eva... nici eu nu ma ating de cucu baietului dupa ce am citit articolul postat de Elishor.
Acum sa ma lamuriti si pe mine cum adica bebeii nu ridica capul cand ii tineti de manute? Nu-l ridica niciodata, ca atunci ar fi o problema. Al meu ridica capul cand are el chef nu de fiecare data cand il tin eu de manute.
Ma duc sa ma intind langa bb ca e o caldura frate... am 27 grade in casa, ceea ce aici e ceva rar intalnit.
Va mai scriu la noapte ca acum is praf.
Aaaa felicitari Iulia pt eco de sold.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Buna seara ,
Tudorica ce sa faca..la fel..muci ,fara febra continui sa ii fac aerosoli si sa ii scot mucii cu batista bebelusului ..nici aia nu face fatza offff de nu m-am saturat de urletele lui imi vine s aimi iau campii nu alta...in afara de asta de o sapt ma trezesc noaptea din ora in ora ca vrea sa pape si m-am hotarat ca la 3 luni sa intreb dr ..vreau sa ii dau Lp 1 data seara la culcare sa doarma..eu cand va aud ca doarme oata noaptea imi vine sa imi smulg parul din cap cu penseta....si ziua mereu la tzatza si noaptea...da ziua macar de ar dormi da de unde..sunt asa de obosita..am rezistat eroic 3 luni da nu mai pot mi-a ajuns cutitul la rana..plus isteriile lui .,..plus isteriile lui tacso cred ca ajung la Socola(spital de nebuni din Iasi)Si imi urla la aerosoli si la scos mucii de ma stie tot cartieru nu alta.nu am chef de nimik...imi vine sa plec de acasa.
ma duc sa dorm o ora .va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Onutza, draga de tine, prin cate mai treci si tu... Offf Crede-ma ca te inteleg perfect, pentru ca si eu ajunsesem la capatul puterilor. Eu am fost o norocoasa, la inceput manca 5-6 mese pe zi, apoi a trecut la 5, iar de 2 saptamani suntem la 4 si fara treziri noaptea. Sa stii ca totul s-a intamplat fff brusc, de s-a cumintit, nu mai urla pana adoarme, nu trebuie sa o mai legan pe genunchi etc. Si eu am fost de multe ori pe punctul de a ceda nervos, ba chiar i-am dat de vreo 3 ori si completare de LP seara cand ma tragea si ma musca de sani, nu manca cu orele, dar mi-a venit mintea la cap. Stii si tu fff bine ca laptele matern e cel mai bun. Nu are rost sa ii dai LP, chiar si doar o masa pe zi... Perioada asta o sa treaca si o sa va linistiti. Iar eu am observat ca de fiecare data cand i-am dat LP, am dat-o rau peste cap. Rezista acolo !!!!

Iar cu raceala, va doresc multa sanatate si sa va treaca cat mai repede.

Pupici!

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

BELISSIMA,pai dupa cat am citit in dupa amiaza asta nici eu nu am de gand sa frec nici un cuc,nik.A zis barbatmio ca daca tin neaparat sa fac manevra asta se ofera el voluntar intai.
ELENA,stai linistita ca au zile si zile nazdravanii astia mici,isi reia el bunele obiceiuri..cu atat mai repede,cu cat vei fi si tu mai ZEN.Ce usor mi-e sa vorbesc din afara....Multumesc pt pontul cu hepatobilul.Da sa vedem intai daca intr-adevar e asa.Mergem sa consultam si a doua opinie.Cat despre bebe ne referim la pozitia in care bebe sta culcat pe spate,il prinzi de manute si incerci sa-l ridici usor.Ar trebui sa ridice si el putin capul odata cu corpul,dar LC il lasa balalau pe spate.Nu o interesa pe dr ca isi tine capul ridicat cand il tin vertical in brate sau cand sta pe burtik.Chiar n-am nici un stres pe tema asta,le va face pe toate in ritmul sau.
ONUTZA,imi pare tare rau ca Tudorik e mucos,dar mai tare imi pare rau ca incepe sa te pasca indoiala si pe tine.E normal ca bebe daca-i alaptat la cerere sa ceara zi si noapte din ora in ora,stiu ca esti rupta de oboseala mai ales ca zici ca-i si motzocos in perioada asta,dar crede-ma ca nu mai dureaza mult.Incearca sa furi si tu somn cu el de cate ori ai ocazia ca sa te mai refaci.Si eu am patit acelasi lucru cu suptul noaptea si eram rupta dimineata,dar trebuia sa plec la servici si nu era in regula.Am introdus un bibe de lp seara la culcare ,dupa tzitzi,ca o completare si doarme 3sau 4 ore legate,dupa care tot din ora in ora pana dimineata.Da m-am obisnuit asa deocamdata.Si iata cum dintr-un bibe pe zi,s-au facut doua.Mergem inainte!.Hai ,ia si tu o feliutza de ZEN si da-i tzatza lui bebe ca-i simpatic foc!.Cand nu mai poti ,stii vorba mea...decat o mamica crizata si obosita mai bine una linistita

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Am pus si poze cu bursucu la 3 luni pe picasa

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Virgi, mie nu mi a spus sa i dau B urile ci doar 4 pic de vigantol in plus si calciu natural 5 ml pt 5 zile. In plus eu a inceput sa fac mai multa miscare cu el, adica sa i fac masaj in manutze sa nu mai tina pumnisorii stransi si la manutze sa l trag cat mai des in sus sa invete sa si sustina capusor si exercitii cum facem noi in scaoal generala. Incet incet sper sa i fie mai usprinsa nu l fortez, fiecare bebelus are ritmul lui.

Mmamita, Deea, multi ani inante alaturi de barbtii vostri iubiti si dragi

Si Cristin a avut in prima luna secretii galbene la un ochisor si l am tratat cu Tobrex, cate o picatura in fiecare ochisor de 3 ori pe zi. In 10 zile a fost totul oki si nici nu a mai aparut. Acum dimineata si seara il sterg cu ser.

Mergi la inceput