laptele de seara-pana la ce varsta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu nu i-am mai dat biberon de pe la 2 ani si rau am facut pentru ca de atunci nu mai bea lapte deloc,acum decand avem o nepotica cu care se vede f des mai trage cate 1-2 biberoane dar atat .La bb 2 o sa ii las biberonul pana la 7 ani ,il dezvat inainte sa plece la scoala pentru ca eu consider laptele fff important in viata unui copil.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
atata timp cat copilul bea laptele cu placere, nu vad de ce te-ai opri.

Eu beau si acum.

si eu. dar dimineata, la micul dejun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu n-am mai pus gura pe lapte de cand mi-au scos ai mei biberonul. Veam 6 ani si incepeam scoala. Ma bucur ca baietii mei beau lapte cu placere. Le-am lasat biberonul pana cand si l-au scos singuri (pe la 3 ani si jumatate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

sotul meu bea un pahar de lapte seara la 31 de ani. nu in fiecare seara dar destul de des.
Eu la 30 beau unul dimineata.
Habar nu am avut ca asta ar fi o problema pana sa citesc subiectul asta
vai mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Chestia asta cum ca nu mai bea/beti deloc lapte dupa ce a fost scos bibe este o greseala a parintilor, ptr ca copilul nu a primit alt lapte in afara de bibe. Eu ii dadeam lui Alex lapte cu cereale in bol sau ii puneam o cescuta de lapte langa paine-in-ou sau ii faceam cacao si inainte de bibe asa ca nu s-a dezvatat de lapte. Acum o intreb cum vrea laptele si-mi spune.
Eu beau mult lapte. Chiar si de sete, direct din frigi.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Daca bea lapte, foarte bine, si daca nu, dupa mine la fel...

Care-i problema daca nu se bea lapte? Intrebarea e foarte serios pusa. Ca pentru calciu e clar ca nu e necesar musai laptele. Deci, de ce musai lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Daca bea lapte, foarte bine, si daca nu, dupa mine la fel...

Care-i problema daca nu se bea lapte? Intrebarea e foarte serios pusa. Ca pentru calciu e clar ca nu e necesar musai laptele. Deci, de ce musai lapte?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Adinag, al meu nu bea lapte de vaca/capra/oaie, ci vegetal..care contine o cantitate muult mai mare de calciu si mai usor asimilabila. El il bea din orice, sub orice forma, numai ca atat mi-a fost nelamurirea daca sa-l mai dau inainte de culcare, seara, ori nu...nici nu m-am gandit vreaodata sa nu ii mai dau sa bea deloc. Inca e mic si are nevoie de el.. desi daca ar manca produsele din care ii prepar laptele ar fi acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

sotul meu bea un pahar de lapte seara la 31 de ani. nu in fiecare seara dar destul de des.
Eu la 30 beau unul dimineata.
Habar nu am avut ca asta ar fi o problema pana sa citesc subiectul asta
vai mie!

Eu plusez si recunosc ca inca mananc orez/gris cu lapte, la... proaspat impliniti, 32 de ani!

Mergi la inceput