laptele de seara-pana la ce varsta
Raspunsuri - Pagina 2
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui osna matei a baut pina aproape de 4 ani cu biberonul seara apoi am trecut la canita.dupa ce mananca de cina,dupa 7.30 isi bea cana de lapte caldut si culcarea. mamica fluturasului Matei va invit in bucataria mea |
la 7.30 se baga la somn ???(invidie adica )
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
osna spune:
si dimineata dupa 6 jumate cine crezi ca ne da desteptarea iar in week-end abia asteptam sa ne trezim cu noaptea-n cap!
mamica fluturasului Matei
Raza de soare spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui marius
Copilutule... |
Ma ajuta sa fac nani...
carmencat spune:
citat din mesajul lui osna matei a baut pina aproape de 4 ani cu biberonul seara apoi am trecut la canita.dupa ce mananca de cina,dupa 7.30 isi bea cana de lapte caldut si culcarea. mamica fluturasului Matei va invit in bucataria mea |
ce coincidenta! avem acelasi program de culcare! si de laptic!
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
carmencat spune:
citat din mesajul lui osna si dimineata dupa 6 jumate cine crezi ca ne da desteptarea iar in week-end abia asteptam sa ne trezim cu noaptea-n cap! mamica fluturasului Matei va invit in bucataria mea |
la noi trezirea la 6!
si uneori, in week-end, dar numai in week-end avem parte si de 5 jumate!
scuze de off-topic
histamina spune:
invidii sincere tuturor!
papa la 22, 2, 24, 2, 4 ,6 dim si tot asa de un an si 11 luni!
poate fi si mai naspa,ca azi noapte cand de tze nani? si asa tot timpul de la 1 la 3 dimineata.
nu stiu ce as face fara laptele de seara/noapte.e de vaca.de la mami, la un an si 10 luni a trecut pe cel de vaca.
gabriela_tutuianu spune:
pana la 5 ani si jumatate ? chiar si la canita ? nu mi se pare ok , am o prietena care inca este cu canita de lapte dupa baiat . cred ca e destul de mare .
alex_andra spune:
Are aproape 3 ani si 6 luni si in fiecare seara bea lapte, chiar daca mananca mancare.
Are un ritual al ei, se pune intr-un scaun-balansoar, isi bea laptele si apoi se suie in pat si se culca.
Il bea dintr-un biberon a carui tetina este foarte gaurita si din care curge laptele la liber.
Probabil ca biberonul i-l voi scoate in momentul in care se va deteriora tetina in ultimul hal, dar laptele va ramane atat timp cat mi-l va cere.
carmencat spune:
De ce le-am scoate laptele de seara? Care ar fi motivatia? Daca vor si le place si intra in ritualul de culcare? Si le face placere si bine?
A mea nu mai bea cu biberonul de la 2 ani, dar fara laptele de seara nu doarme bine.
Atata timp cat o sa il ceara o sa il aiba.
Mai ales ca nu bea lapte sub nici o forma in alta parte a zilei.
Edit pentru greseli, nu mi-am baut cafeaua inca
Angie.C spune:
acel cineva care m-a certat e parinte de 2 copii...nu am luat eu in seama prea mult faza cu laptele seara, dar m-a pus pe ganduri, nu stiam daca fac bine sau nu. schimbatul biberonului cu canita cu pai nu a fost o problema, laptele e baut cu placere, nu conteaza din ce, lapte sa fie.
va multumesc pentru raspunsuri.