Meciul politic

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Deceneus gresesti mult.
In primul rand boicotarea referendumului va insemna automat intoarcerea lui Basescu.Asta se urmareste.Asta s-a urmarit de fapt.Deci fraudarea nu se poate produce.
Nici nu era nevoie de indemnul PDL....lumea nu se duce oricum.Nici eu nu voi vota.

Fii sigur ca cei de la mare,munte etc nu vor vota simultan in doua locuri.Si nici nu se va putea sa vina cu buletinul altuia.De cate ori sa repet ca nu-si risca nimeni pielea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Hai mai Madalino si nu sunt unii bazati rau?Unii d'astia admiratori de Mazare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Deceneus gresesti mult.
In primul rand boicotarea referendumului va insemna automat intoarcerea lui Basescu.Asta se urmareste.Asta s-a urmarit de fapt.Deci fraudarea nu se poate produce.
Nici nu era nevoie de indemnul PDL....lumea nu se duce oricum.Nici eu nu voi vota.

Fii sigur ca cei de la mare,munte etc nu vor vota simultan in doua locuri.Si nici nu se va putea sa vina cu buletinul altuia.De cate ori sa repet ca nu-si risca nimeni pielea?

Madalina

Copiii gasesc de toate īn nimic. Adultii, nimic īn toate."

Nu fi asa de sigura.
Cum crezi ca EBA a obtinut exact atatea voturi cate avea nevoie sa ia un mandat europarlamentar? Nici mai putine, nici foarte multe in plus.

Votul multiplu poate fi realizat fara probleme, in sectiile in care PDL-ul nu are membrii in comisie sau observatori, sau daca are un singur reprezentant. E suficient cateva secunde sa nu fie atent si se pot introduce in urna zeci de voturi, iar apoi se opereaza in liste de catre membrii comisiei o semnatura indescifrabila.
Sunt convns ca in multe comisii sunt toti membrii loiali USL, chiar daca reprezinta PDL.

Daca la comisie ar fi fost un scaner cu care sa scaneze actul de identitate, si sa le inregistreze intr-un PC si apoi actele scanate sa coincida cu numarul votantilor, nu ar fi fost posibila votarea fara acte in numele absentilor.

Sunt foarte multe posibilitati de frauda. Eliminarea evidentei stampilelor este dubioasa. E clar ca din cauza cvorumului vor incerca sa introduca voturi in plus. Si este aproape sigur ca vor fi identificate fraude suficiente cat sa compromita referendumul, ceea ce se va deoconta la parlamentare la USL.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Deceneus gresesti mult.

Nu fi asa de sigura.
Cum crezi ca EBA a obtinut exact atatea voturi cate avea nevoie sa ia un mandat europarlamentar? Nici mai putine, nici foarte multe in plus.

Votul multiplu poate fi realizat fara probleme, in sectiile in care PDL-ul nu are membrii in comisie sau observatori, sau daca are un singur reprezentant. E suficient cateva secunde sa nu fie atent si se pot introduce in urna zeci de voturi, iar apoi se opereaza in liste de catre membrii comisiei o semnatura indescifrabila.
Sunt convns ca in multe comisii sunt toti membrii loiali USL, chiar daca reprezinta PDL.

Daca la comisie ar fi fost un scaner cu care sa scaneze actul de identitate, si sa le inregistreze intr-un PC si apoi actele scanate sa coincida cu numarul votantilor, nu ar fi fost posibila votarea fara acte in numele absentilor.

Sunt foarte multe posibilitati de frauda. Eliminarea evidentei stampilelor este dubioasa. E clar ca din cauza cvorumului vor incerca sa introduca voturi in plus. Si este aproape sigur ca vor fi identificate fraude suficiente cat sa compromita referendumul, ceea ce se va deoconta la parlamentare la USL.

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Deceneus,de unde esti asa de sigur?Ai participat vreodata la asa ceva?Eu garantez ca nu si vorbesti doar ca...sa ce?Pur si simplu insulti inteligenta membrilor PNL SI PSD ,efectiv asta faci,facandu-ne...cum?Sa vedem,falsificatori(semnatura indescifrabila),mincinosi(voturi in plus)..

De ce esti tu asa sigur,Deceneus?Ai fraudat vreodata de stii asa bine metodele?

Daca spuneam eu asta sareau 7 moderatori si adminii pe mine.Tu esti lasat sa insulti pe fata,fara nici un fel de problema.
Gratuit,desigur.

Mergi la inceput

Am participat ca observator la alegeri si stiu ca se pot face fraude.
Au fost mii de dosare si foarte putine finalizate. Nici un partid nu a avut interes sa trimita dosarele in instanta. Nu are interesul nici un partid sa faca alegeri transparente.

Nu poti sa verifici corectitudinea centralizarii voturilor, pentru ca AEP nu pune la dispozitie date primare, respectiv lista cu cei care au votat.
Copiile dupa Procesele verbale sunt afisate si membrii partidelor si la observatori primesc la cerere un exemplar, dar situatia cu datele din care s-a obtinut centralizarea pe judete nu este publicata.
Nu exista o baza de date cu date primare, ca la situatia scolara sa poti vedea situatia pe site, pentru fiecare sectie.
De ce oare este atat de secreta situatia nominala a celor prezenti la vot? Ca sa nu se descopere votul multiplu.

Mergi la inceput

Deceneus,eu continui sa-ti spun ca faci afirmatii gratuite,fara baza.

Spre deosebire de tine eu am argumente,tu nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

S-a fraudat la toate alegerile anterioare, o sa fie si acum fraude. PDL va fi in sectiile de votare, iar procentul fraudelor nu va fi important, desi niste fanatici USL isi vor face "datori" asa cum au primit ordinele. Da, riscandu-si si pielea...ca pielea nu e organ al gandirii, nu?
Referendumul asta nu e decat o gluma sinistra, care risipeste bani pentru "jucariile" lui pontantonescu. Asa au pohtit ei, sa fie putin la butoane.
Nici o vorbulita despre faptul ca, prin mica lor joaca, de copii cu retard mental sever, cota lui Basescu s-a triplat in doar doua saptamani. Se intreaba cineva cum naiba vine asta? Nu.

Ministrul care a inlocuit-o pe Udrea radia de fericire anuntand ca descoperit marea frauda: 20 de capace de WC cu un pret astronomic au fost cumparate pe vremea d-nei ministru. Fumigene feseniste, readuse in actualitate dupa ce USL promitea din secunda 2 masuri pentru imbunatatirea nivelului de trai adus la faliment de greselile PDL.
Asta este alternativa propusa: spectacol cu capace de wc. Ele rezolva, evident, numeroasele probleme pe care cei ce n-au facut nimic de peste 20 de ani le vor rezolva de luni. Luni, cand Ponta cica se intoarce la treaba.

Si ce o sa faca, de luni, Ponta daca Basescu nu este demis? O sa chiorlaie la nesfarsit ca nu-si poate vedea de treaba si ca romanii sunt de vina ca n-au venit la vot sau n-au votat pentru demitere? Probabil asa va fi, pentru ca, oricum, nimeni cu scaun la cap nu crede ca Ponta este salvatorul Romaniei. Pentru ca nu este si nu va fi vreodata.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Intrebare apropo de eventuale fraude:
- Daca ma hotarasc sa merg la vot duminica, si ma duc la sectia de votare de care apartin (liste permanente), la ora 22.45 (deci f aproape de inchiderea sectiilor) si vad ca "am votat deja", adica vad o semnatura acolo, in dreptul meu, ce e de facut? Unde reclam? Se poate demonstra ceva? Sau o sa zica "pai ati votat si gata"?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Legea nr 3/2000 a referendumului.

Citat:
Art 42
(1) Īn timpul operatiunilor de votare si de deschidere a urnelor se pot face īntāmpinari si contestatii cu privire la aceste operatiuni.
(2) Contestatiile se formuleaza īn scris si se prezinta presedintelui biroului electoral al sectiei de votare, care va elibera dovada de primire.
(3) Presedintele biroului electoral al sectiei de votare va hotarī de īndata asupra contestatiilor a caror rezolvare nu sufera īntārziere.

Pe cartea de identitate se vede daca a fost tibru lipit, pentru ca ramane amprenta.
Ar putea spune ca a semnat cineva din eroare la pozitia ta, in loc sa semneze la alta pozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Pai atunci s au scos, daca au scuza cu "cineva a semnat gresit"
Si autocolantele alea aplicate, mi se par usor de dezlipit

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput