Poll Desprecopii.com - Referendum iulie 2012

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

lucia, il urati cu totii pe basescu, nu inteleg de ce va agitati atata pentru voturile noastre? Ar trebui sa aveti suficiente voturi sa il puteti trimite acasa, ca doar asta ne repeta mereu Ponta si Antonescu, toti romanii il vor plecat de la cotroceni, toti il vor la rahova, toti, toti, toti! Mai conteaza cateva zeci de mii de boicotanti? sau va e frica de faptul ca are prea multi sustinatori?

mergeti voi la vot si votati cum va dicteaza sufletelul, votul este UN DREPT, nu O OBLIGATIE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Tot Basescu spunea in 2007 ca in conditiile in care se cere cvorum, votul ar trebui sa fie obligatoriu. Da, exact asa s-a exprimat.
Eu merg si votez cu DA si vorba ceea, speranta moare ultima, as credita pdl-ul cu un vot in toamna daca s-ar mai spala nitel, daca ar scapa de paiata aia de MRU si de alti penali. Daca nu, asta este, viata merge inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

lucia, il urati cu totii pe basescu, nu inteleg de ce va agitati atata pentru voturile noastre? Ar trebui sa aveti suficiente voturi sa il puteti trimite acasa, ca doar asta ne repeta mereu Ponta si Antonescu, toti romanii il vor plecat de la cotroceni, toti il vor la rahova, toti, toti, toti! Mai conteaza cateva zeci de mii de boicotanti? sau va e frica de faptul ca are prea multi sustinatori?

mergeti voi la vot si votati cum va dicteaza sufletelul, votul este UN DREPT, nu O OBLIGATIE.

Intelege ca jocul cu ura nu ti-l fac. In rest ceea ce am postat nu este pt tine, ci pt cei carora le dati interpretari penibile in favoarea motivarii neprezentariila referendum. Eu chiar as vrea un raspuns clar: il vrea sau nu poporul pe Basescu? Pt ca dc se arata ca il vrea, eu una as fi impacata cu asta.

Mergi la inceput

Citat:

Sorry ca postez aici, poate sunt si alte persoane interesate de voluntariat ca observator la alegeri.

www.becreferendum2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Hotarari/Hot.%20nr.4.pdf" target="_blank">informatii oficiale

Eu am de gand sa particip ca observator din partea celor de la Noua Republica. Actiunea e de pur voluntariat (neremunerata) si pentru a putea fi observator din partea lor mi-au spus ca trebuiesc indeplinite 2 conditii: sa am drept de vot si sa nu fiu membru de partid. In caz ca mai sunt persoane interesate, putinele detalii pe care le am si eu acum, vi le pot da PM.

Ca sa citez un Luceafar...toate-s vechi si noi is toate.
Vorbesc de Noua Republica, my... excuse my french!

Cat despre mine prefer sa fiu in prima linie si sa particip la decidere: votez!

Mergi la inceput

Uite un tabel frumos cu indicatori economici din perioada celor 3 presedinti ai Romaniei, cifre clare, nu informatii antene sau b1:

www.econtext.ro/eveniment--2/politic/romania-presedintilor-ce-au-facut-iliescu-constantinescu-si-basescu-pentru-romania-vezi-cum-au-luat-tara-si-cum-au-lasat-o-iata-cum-au-evoluat-salariile-pensiile-somajul-numarul-saracilor-cat-au-fost-acestia-presedinti.html" target="_blank">comparatii

Mergi la inceput

PS: pana vineri probabil ca si basescu va sustine boicotul!

Citat:

Sigur, si varianta neprezentarii este una valabila, si inteleg sensibilitatea celor care nu vor participa la vot pentru a nu legitima lovitura de stat. Daca nu as fi fost minat de gindul rapidei recuperari a credibilitatii Romaniei, si eu as fi indemnat la neparticipare.

citatul ii apartile lui Traian Baescu, si e raspunsul la o intrebare pusa astazi pe HN

EDIT:
Intrebare: De ce nu intelege Presedintele ca prezenta sustinatorilor sai la vot va duce la succesul initiatorilor? Cei mai putin informati ii vor urma indemnul si rezultatul va fi demiterea.
Raspuns TB: Inteleg acest risc si sunt convins ca fiecare va face cum crede

EDIT 2 (se contureaza din ce in ce mai clar parerea lui basescu, pentru cine stie sa citeasca printre randuri):
Intrebare: Stim toti ca usl va fura la alegeri si inca masiv asa ca ar trebui sa va pregatiti pt asta. De ce nu cereti totusi oamenilor sa stea acasa si absenteismul este expresia unei optiuni.
Raspuns TB: Voi reflecta la propunerea ta

Mergi la inceput

Citat:

Uite un tabel frumos cu indicatori economici din perioada celor 3 presedinti ai Romaniei, cifre clare, nu informatii antene sau b1:

www.econtext.ro/eveniment--2/politic/romania-presedintilor-ce-au-facut-iliescu-constantinescu-si-basescu-pentru-romania-vezi-cum-au-luat-tara-si-cum-au-lasat-o-iata-cum-au-evoluat-salariile-pensiile-somajul-numarul-saracilor-cat-au-fost-acestia-presedinti.html" target="_blank">comparatii

citeste comentariile din josul articolului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Incepe sa se contureze un curent cel putin pe DC, care pe mine ma stupefiaza. Mai ales cand vine de la oameni care au protestat la propriu contra unor masuri luate de Basescu-PDL.

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Lucia sunt unul dintre oamenii despre care faci referire. Protestul meu de atunci era concentrat in numele unui grup restrans de persoane, cel de acum isi largeste perspectiva, iar
motivatia personala e urmatoarea...
Ceea ce am inteles eu (e pur subiectiv filtrul) ca se prefigureaza pentru Romania sub obladuire mai mult sau mai putin interimara - e mult mai GREU decat greul pentru care protestam la acel moment...

stiu stiu, viata imi demonstreaza ca nu am voie sa spun ca-i greu, caci intotdeauna mi se demonstreaza ca se poate si mai si... dar asta nu inseamana ca nu pot sa protestez...la fiecare moment in parte si ca pot face din acest rau...un pic mai putin rau

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

vacantele copilariei...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Si eu am participat la protestele de asta iarna, insa ceea ce se intampla acum in Romania ma face sa optez pentru un echilibru politic

Mergi la inceput

Citat:

Alinuk, citeste te rog raspunsul pe care i-l voi da lui Mickyyy. Cat despre ceea ce se prefigureaza, hai sa nu fim profund pesimisti.

Mickyyy, ti-am ramas datoare cu un raspuns. Cred ca e important acest referendum pt ca se poate face lumina in sfarsit. Absenteismul ii este favorabil exclusiv lui Basescu. Prin neintrunirea cvorumului, referendumul va fi nevalidat si astfel Basescu va fi repus in functie.
Este injust fata de cei care NU l-au votat ca presedinte si care vor merge la referendum.
Este injust pt ca ai libertatea sa alegi clar intre doua optiuni. DA sau NU. Si nu este just cand ai aceste posibilitati sa recurgi la o a treia, repet, net favorabila lui Basescu si doar lui, in contra acelora care vor merge la vot. Poti sa nu fi de acord cu demiterea lui prin vot.
Mie imi da o sansa acest referendum. Multi sunt de parerere ca toti sunt la fel. Am sansa rara! sa scap de o parte dintre acesti toti. O PARTE GREA a politicii care ne calca in picioare Romania si pe poporului acesteia. Mai am o oportunitate: sa beneficiez de un vot CORECT, pt ca unii sunt pusi in garda ca se poate frauda masiv iar ceilalti care au facut-o stiu acelasi lucru, deci se vor verifica la sange pt ca miza e mare, e pe viata sau pe moarte. Primii risca sa fie maziliti de Basescu dc revine(este legendara calitatea de razbunator letal a presedintelui) iar ceilalti vor pierde sansa de a devaliza tara in continuare. In plus sunt cu ochii CE pe ei, ceea ce e sublim. Cum sa nu particip la asa ceva? este una dintre putinele ocazii cand chiar conteaza si cu sansele cele mai mari sa nu fim furati.

Mergi la inceput