Gravidute cu tromobofilie -cap 21-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sper

Mami deci tu iei doar 80mg/zi seara. Eu am mici dureri de burtica mereu pana la BHCG-ul pozitiv si dupa aceea , ac dureri par a fi contractii si cred ca m-ar ajuta f mult nospa dar oare e ok 6 nospa de 40mg/zi?

Sper, daca ar fi sa ma iau doar dupa dureri eu nu as lua deloc pt ca eu nu simt nik nik nik..usoare disconforturi noaptea in timp ce dormm,dar nu dureri, nu contractii.
asadar eu iau no spa preventiv seara doar ca mi-au zis medicii, nu ca si ma doare ceva..
Asadar daca te doare, ia fara probleme..mie dr U mi-a zis de 4 doze pe zi minim de 40 de mg de no-spa preventiv pt vaseele de sange..si 6 bucati pe zi in caz de dureri...insa mi se pare multe in cazul meu strict pt ca nu am nevoie..iar ginecologul cand m-a gasit cu colul usor scurtat acum vreo luna mi-a zis la fel: incepe sa iei no spa cate 3,4 pe zi, ca nu e problema.. asa ca ia no spa daca e ceva..ca ajuta la relaxarea uterului mai ales in primul trim. cand trebe sa se prinda bebe.

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare ptr voi: Dr Uscatescu este maine la spital?
E nevoie de trimitere ptr analize? Sau doar recomandare de la ginecolog? Am o prietena proaspata graviduta, care aparent nu are nici o probl, nu a pierdut sarcini si, cu toate astea ginecoloaga ei a trimis-o sa-si faca analizele de trombofilie. Nu inteleg de ce. Problema e ca sunt f scumpe si eu i-am zis sa mearga la Fundeni la dr. U sa le faca... Oare o primeste?

Mami de Adita, 14 06.2012
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

ginecologul prietenei tale mi se pare un profesionist..
daca ar fi facut multe dintre gravidute aceste analize la prima sarcina poate aceasta nu s-ar fi pierdut (cazul meu)..asadar e mai bine sa sufli si in iaurt decat sa lasi totul asa in aer cu 'fie ce o fi'

eu an fost ieri la analize sie ra acolo; la uscatescu ii trebe adeverinta de salariat si trimitere de la med de fam. Analizele sunt gratis acolo si intr-adevar la privat sunt ff scumpe, chair daca nu-s mitatii...cateva milioane bune tot costa, fara mutatii! acestea din urma se platesc peste tot la privatca la stat nu exista!

32+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

Va invit la un capitol nou plin de vesti bune aici

Mergi la inceput