Gravidute cu tromobofilie -cap 21-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Si Catena are la o farmacie, poti sa faci rezervarea pe net dar mai bine suna sa ti le puna deoparte. Eu le mai rezervam uneori dar nu le aveau de fiecare data puse deoparte, uneori nu citeau pe net rezervarea. http://www.catena.ro:808/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Ce mai stiti de Brigit si puiutii ei?
Am fost la controlul de 5 luni si la vaccinul de 4 luni. Totul e bine, dna dr a fost tare incantata de ea (cea care era nemultumita ca nu creste mai mult) a spus ca are greutatea ideala raportata la greutatea de la nastere 6600g, a spus ca are forta, ca dintisorul e ok, ca e vioaie si vesela, totul a fost bine pana la vaccin, apoi a plans tare, era cei drept si obosita si flamanda si intepata ... asa ca nu a fost combinatia optima, am pus-o apoi la san si totul a fost bine. Cu o zi inainte am fost si la pediatra si ea a fost tare incantata de ea cand a vazut-o a crezut ca are 6 luni. Amandoua mi-au zis ca pot sa o pun sprijinita cate putin in fundic, ea oricum incearca sa se ridice, se intoarce de pe spate pe burta faar probleme, de pe burtica pe spate reuseste destul de usor, dar nu mereu, tine bine aproape orice in mana, azi a mutat din mana stanga in mana dreapta de 2 ori o jucarie, e scumpa, creste frumos ... acum doarme pe burtica, nu stiu de ce ca nu prea are obiceiul, dar o las, doar ca o supraveghez mai indeaproape. De cand cu dintisorul e maraita si si-a dat tot programul peste cap, nu prea mai vrea sa doarma zua fara mine si uneori nici noaptea, rade tare frumos in hohote, e tare atrasa de carti, dar nu are rabdare decat rar sa ii citesc cateva pagini, in rest ii cant, ii vorbesc, ne plimbam, ne jucam, facem gimnastica si tot ce ne trece prin cap.

Am sa va rog pe cele care ma aveti pe FB sa imi trimiteti pe fb un mesaj cu userul de aici sau aici un mesaj privat cu numele de pe FB ca deja am atatea pe fb ca nu mai stiu pe fiecare de unde le stiu si acum vreau sa imi grupez prietenii pe fb
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Natalia Mihaela - darul ingerasului nostru 30.03.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Buna fetelor, bine v-am regasit. Am luat o pauza mai lunga de forum pt ca mi-a cerut-o piticul de la mansarda iar acum sper sa vin cat mai curand la voi.

Donna mai ai nevoie de Innohep? Daca da intra pe SOSI la subiectul "Mici anunturi/donatii medicamente" are cineva 16 fiole disponibile in Buc. Nu pot da link aici pt ca e considerata reclama.

Balanta si Brigite cu intarziere va felicit pt cei 2 bebi sanatosi si papaciosi. Cred ca acum ati sters cu buretele toti anii de lupta cu infertilitatea, nu-i asa? Va imbratisez si sper sa va calc pe urme cat mai curand.

Paulici felicitari pt bebelina cu dintisori

Dara Ce mai faci? Ce mai face bebelina ta?

MeAlex, Carpediem, Suzieq si Ginasimona

Restul fetelor neenumerate dar viitoare mamici de clexanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sper

Donna mai ai nevoie de Innohep? Daca da intra pe SOSI la subiectul "Mici anunturi/donatii medicamente" are cineva 16 fiole disponibile in Buc. Nu pot da link aici pt ca e considerata reclama.

Fata plina de speranta

Sper, multumesc mult pentru informatie, eu pentru moment sunt ok, am gasit cateva la o farmacie Catena (ultimele din Bucuresti, fara exagerare, am sunat peste tot) si am mai primit de la Gabrielarusu, careia ii mai multumesc inca o data si aici. Cu astea ajung fara probleme pana la 1 oct, cand ar trebui sa apara iar in farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dedicut

Si Catena are la o farmacie, poti sa faci rezervarea pe net dar mai bine suna sa ti le puna deoparte. Eu le mai rezervam uneori dar nu le aveau de fiecare data puse deoparte, uneori nu citeau pe net rezervarea. http://www.catena.ro:808/Default.aspx

"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)

Alexandru Stefan 18.01.2011

Cred ca eu le-am luat pe ultimele :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Buna fetele, ce faceti?
Am si eu o intrebare pt cele care fac clexane. Nu radeti si nu dati cu rosii. Acul ala cand il bag tre sa-l bag pe tot? Stiu ca e micut, dar nu afecteaza bebele?
Voi il faceti mai pe lateral?

14+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ioana, baga-l pe tot. Nu ajungi la bebe nici daca ai fi scandurica de slaba. Daca ti-e frica, baga-l inclinat.
Intotdeauna se face la o distanta de 5 cm de buric (deci nu in zona buricului).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Multumesc MeAlex

14+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarina01 spune:

Salutare fetelor,
Am o intrebare daca ma puteti ajuta: voi reusiti sa luati compensat 100% toate cele 30 buc de injectii de clexane? Eu am reteta gratuita de gravida pentru clexane , dar de fiecare data la farmacie mi se spune ca depaseste plafonul si nu pot lua compensat decat 21 buc, pentru restul trebuie sa platesc integral. Mai este cineva in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarina01

Salutare fetelor,
Am o intrebare daca ma puteti ajuta: voi reusiti sa luati compensat 100% toate cele 30 buc de injectii de clexane? Eu am reteta gratuita de gravida pentru clexane , dar de fiecare data la farmacie mi se spune ca depaseste plafonul si nu pot lua compensat decat 21 buc, pentru restul trebuie sa platesc integral. Mai este cineva in situatia asta?

MTHFR C677T heterozigot,PAI 4G heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie la 10 respectiv 7 saptamani

Nu poti sa iei gratuit 100% tot clexanul, asa am patit si eu luna trecuta, depaseste plafonul si nu are cum sa iti elibereze mai mult de 330 de ron.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput